Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość do ZAWSZE szczerego

Zawsze Szczery

Polecane posty

Nie mogłam inaczej, gdyż wczoraj w chwili słabości wyznałam Szukającemu iż nie rozumiem jego wpisów :classic_cool:.

"oj tam po prostu chciałam "zaliczyć "" Jak widzisz, mimo szczerych (!) chęci tym razem i to magiczne zaklęcie, ani telepatyczna łacznosc zawiodły, i ten, o którym dziś już i tak za dużo napisano nie przybył, więc nie wiem, czy jest sens dalej czekać ;-)

Gość nedzna pomaranczjaa
ike czy to prawda ze kochasz zet esa, pożądasz go, pragniesz dniami i nocami ?

Nie mogłam inaczej, gdyż wczoraj w chwili słabości wyznałam Szukającemu iż nie rozumiem jego wpisów . oj tam nie ty jedna :P chociaż ja nadal udaję, że rozumiem wszystkie ostatecznie trzeba dbać o image:D

ike czy to prawda ze kochasz zet esa, pożądasz go, pragniesz dniami i nocami ? tylko nocami:)

"i dobrze bo byłaby nieaktualna" says who?? :P "chociaż ja nadal udaję, że rozumiem wszystkie ostatecznie trzeba dbać o image" potwierdzam z obserwacji, ze Ike czego nie zrozumie, to doudaje :)

Jak widzisz, mimo szczerych (!) chęci tym razem i to magiczne zaklęcie, ani telepatyczna łacznosc zawiodły, i ten, o którym dziś już i tak za dużo napisano nie przybył, więc nie wiem, czy jest sens dalej czekać a czekałaś ??:P:P:P:P:P

O masz! I teraz wyjdzie że Kepi pisze na pomarańczowo :D Nie! Nie! Nie! Niewielu posiadło tę sztukę,ale ja ją posiadłam. Otóż posiadłam umiejętność robienia z siebie idioty pod czarnym nickiem! :classic_cool: Ike to ciii żeby Szukany nadal myślał iż go rozumiesz :classic_cool: Dosyć tych wyznań na dziś. Dobranoc!

potwierdzam z obserwacji, ze Ike czego nie zrozumie, to doudaje myslisz lusia, że mi nie uwierzą a tobie tak ??

hahahha po co zakladasz taki durny topik..? zs to, zs tamto.. echh bez przesady, bo wpadnie w samozachwyt;) ozięble pozdrawiam

Ike to ciii żeby Szukany nadal myślał iż go rozumiesz oj tam w razie czego będę wpierać , że cię okłamałam:) dobranoc :)

a Ty tylko dla mnie tu byłas??? wow!! a jak napiszę , że dla siebie to bardzo będziesz zawiedziona?

" hahahha po co zakladasz taki durny topik..? zs to, zs tamto.. echh bez przesady, bo wpadnie w samozachwyt" Predatorko, a Ty przypadkiem nie pomyliłaś czasu przyszłego z przeszłym dokonanym (znaczy intencje miałaś co do tego drugiego)? ;-)

bo wpadnie w samozachwyt podobno nie wchodzi się dwa razy do tej samej rzeki:P

"a jak napiszę , że dla siebie to bardzo będziesz zawiedziona?" Alez wręcz pzreciwnie, zadowolona, ze tak trafnie wysoko oceniłam Twoje umiejętności ściemniająco-udające :-) ;-)

Alez wręcz pzreciwnie, zadowolona, ze tak trafnie wysoko oceniłam Twoje umiejętności ściemniająco-udające to przemilczę :P

w przeciwieństwie do niektórych jeszcze wierzysz, że przyjdzie ??:P lecę lusia jak nic jest noc po ciężkim dniu:) a ponieważ z mężem się z lekka relaksujemy piwem to zaraz możesz ty sprawdzać czy nie jestem podszywem;)

Gość nbxkjcn
stare kurrwy

Gość ike to naczelny
włazidóp szczerego :classic_cool:

Gość fdgds
stare rury kurwa :D

Gość wydało się
kto jest kto

Gość wydalo sie ty ze jest jak
zwykle