Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość do ZAWSZE szczerego

Zawsze Szczery

Polecane posty

"nie ocenij mnie swoją miarą " zabroń mi! zasłuż :P

:D nie wszystkie wpisy były moije ale ten o Ksarze ubranej w zapach i kota był mojego autorstwa i jestem z niego szczególnie dumna :classic_cool:

Lena :D :D PS. zeby już całkiem ten kamień z serca Ci spadł, zdradze, że własnie Ciebie podejrzewałam ;-) ;-)

a ja nie jutro rano bardziej się wczytam :P

jak mi się zechce, to zabronię! nie dzisiaj jeszcze oczywiscie jestem cierpliwa :classic_cool:

"jestem cierpliwa " lepiej bądź! w końcu ktoś będzie musiał reanimować to forum w sezonie ogórkowym, zeby dotrwało do jesieni ;-)

lepiej bądź! w końcu ktoś będzie musiał reanimować to forum w sezonie ogórkowym, zeby dotrwało do jesieni dobrze będę cierpliwie się przyglądać jak luśka się stara:P

(Ike, czy nie masz przypadkiem wrażenia, ze z lekka zdominowałyśmy te "dyskusję"?) mam nawet wrażenie, że to nie pierwszy raz:P

"dobrze będę cierpliwie się przyglądać jak luśka się stara" tam było stara krowa, staraj się bardziej! :P

tam było stara krowa, staraj się bardziej! po co :P? dla starej krowy??:P

Zdominowałyście! Ale nie cieszcie sie za szybko. Zaraz założe pomarańczowy płaszczyk i dodam nieco pikanterii Waszemu dialogowi :D

kude felek, motyla stopa! i co teraz, znaczy dalej? w tym momencie sprawdziłam czy nie jesteś podszywem co teraz? do konia!

kepaleno a czy to nie ty odwiedzasz topik kulinarny ?? bo jest jedna orange, która mnie nęka, molestuje i twierdzi , że ją lubię

"po co ? dla starej krowy??" niniejszym [będę zmuszona chętną do wkładu w "dyskusję" aby ogłosiła zatopienie topiku, bo jak jeszcze przestaniesz się starać, to ja juz w ogóle pęknę z dumy, jak mi to wszystko zaczęło dość gładko wychodzić ;-)

Chodziło mi o chętną Kepalenę, rzecz jasna :-) Poza tym, jak wiadomo, pojawienie się "do konia" tym bardziej uzasadnia mój wniosek ;-)

wróć ! dobrze by było:P żebyś nie wykorzystywała:P

Ike a nie lubisz pomarańczy? One bardzo zdrowe są! I mają dużo witaminy C :classic_cool: A ta pomarańcza snuje jekieś pseudomądre wywody? Bo ja tylko na orange jak cos mądrego próbuje napisać :classic_cool:

pojawienie się "do konia" tym bardziej uzasadnia mój wniosek oj tam po prostu chciałam "zaliczyć ":P

"lusiu nie wykorzystuj sytuacji" OK, z uwagi na ten cięzki dzień i wyjątkową sytuację ie wykorzystam i sie nie wyrwę z odzywką "zabroń mi!" :P ;-)

Ike a nie lubisz pomarańczy? One bardzo zdrowe są! I mają dużo witaminy C A ta pomarańcza snuje jekieś pseudomądre wywody? Bo ja tylko na orange jak cos mądrego próbuje napisać czy lubię ............................:D aaa- to na pewno nie ty:P swoja drogą dobrze, że zaznaczyłaś , że próbujesz:P

OK, z uwagi na ten cięzki dzień i wyjątkową sytuację ie wykorzystam i sie nie wyrwę z odzywką "zabroń mi!" i dobrze bo byłaby nieaktualna:P

Gość kapelano dobrze wiedziec lisie
ze czesto piszesz w ppomaranczy :D