Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość grzecznie sie pytam

czy ktos mial 2 polowke ktora przewala wszystkie pieniadze ?

Polecane posty

Gość grzecznie sie pytam

:( czy ktos mial podobnie otoz jestem z kims 2 lata , on pracuje (mieszkamy zagranica kazde osobno bo tu sie poznalismy ) ja tez choc ja wiele nie zarabiam mieszakam u rodziny on jest na umowie z polskiej firmy tu zarabia duzo naprawde tyle co rodziny z dziecmi musza wyzyc nie musi nic oplacac tylko tyle co kupi jedzenie i wkurza mnie to 😡 ze on nic nie zaoszdzedzil nic nie moze odlozyc rozwala pieniadze na lewo i prawo , nie wiem jak on chce rodzine zalozyc :( naprawde nie pojmuje tego , teraz ja przechowywam jego karte ,sam mi oddal bym mu zaoszdzeczila , a dzis wzial ja mowiac ze on nie bedzie sie prosil o swoje pieniadze :( nic do niego nie dociera . Nie jestem materialistka , ale powinnien juz ruszyc glowa myslec on ma 26 :( miala (mial ktos tak ? :( jestem zalamana :(

Gość grzecznie sie pytam
on jest na umowie z polskiej firmy tu zarabia duzo naprawde--- pieniadze * polknelam przepraszam

Gość co to za słowo
przechowywam??? jesli ktos musi dorosnac to Ty by pójsc do podstawowki... I tak to normalne ze 26 letni facet zarabiajacy pieniadze je wydaje...poki co nie ma rodziny...mieszka sam wiec jego sprawa na co wydaje swoje pieniadze...

Gość prawdziwy patriota
nastepna pinda co chce polozyc lapska na forsie faceta:o

Gość Ocieracz Napieralski
A kto normalny daje kobiecie pieniądze?

Mój mąż ma bardzo lekką rękę to wydawania pieniędzy, ale da się z tym żyć ;) Póki dziecku niczego nie brakuje to nie narzekam. Oboje pracujemy, więc daje się radę.