Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 40tysiecy

kuopujecie w tchibo?

Polecane posty

Gość 40tysiecy

niedawno odkrylam ten sklep w moim miescie, jest tam full oryginalnych rzeczy, dzisiaj kupilam dziecku kilka ubranek, podobno za 2 tygodnie ma byc kolekcja typowo dziecieca, moze powiecie czy to dobra marka bo ceny nie sa jakies specjalnie niskie?

Gość rfwrfwref
Ja śledzę ich kolekcje już od paru lat i zawsze wydawały mi się dobrej jakości chociaż z cenami czasami przesadzają (ale czasem jest też taniej: np modne piżamy były istotnie tańsze niż podobne w markowym sklepie). Jednak z tekstyliów nie miałam okazji niczego kupić więc konkretnie napisać nic nie mogę.

Gość 40tysiecy
no widziałam ze maja tam cuda na kiju, wszystko mozna kupic i moze dlatego ze jest tam wszystko budzi moje zastrzezenia

Gość Karko1234
ja zapraszam na patryczek.pl )

Gość lauruśka cyluśka
ja tam jeszcze nigdy nic nie kupiłam, oprócz kawy thibo :D ale ogólnie rzeczy wyglądały na porzadne...

Gość lauruśka cyluśka
tChibo* :P

Gość firana
kupuję :) i uważam ,ze w wiekszości ceny odpowiadaja jakosci - choć czasam znajdzie ise cudo wianek - który kosztuje kupę kasy a nie widamo co z nim zrobić . Kupilam tam masę rzeczy - szczególnie do kuchni - fajne sztućce i szkło :)

Gość firana
teraz już widże ,ze zaczynaja cudować - ale na początku mieli naprawdę fajne , proste rzeczy ,doskonale wykńczone - i w dobrych cenach :)

Gość 40tysiecy
ja to dzis wszystko tam widziałam i bieliznę i walizki ubrania sprzet agd jak na jakims skladzie, no nic kupilam koszulki i spodenki dziecku zobaczymy jak sie beda nosiły.

ja kupuje koszulki dla dziecka bos a super jakosci za neiwielka cene :D zwlaszzca w niemczech :) kupilam tez kurteczke, sobei spodnei, mezowi spodnie, mam kilka bluz i swetrow i ogolnie te rzeczy sa w bardzo dobrej jakosci :) rowneiz zabawki sa starannie i pozradnei wykonane :) ale etz tzreba patzrec na promocje bo neikeidy ceny sa kosmiczne, w pl jesczze nic nei kupilam bo zawsze ceny sa wysokie za to w neimczech seriot o ejst jeden z najtanszych sklepow z dobra jakoscia :D ja polecam :) np te 3pack koszulek bawelnainych za 6euro a pzrez rok ani sie eni sparly kolory, ani sie eni zmechacilo nic ani nie rozciagnelo :) chcialabym zeby wszytskie ubrania mialy taka jakosc :D