Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Alicja P.

Nienawidzę Kafeteri!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość qwertoowow
to po co tu siedzisz?

Gość Ocieracz Napieralski
Kafeteria też Cię nienawidzi. Mozesz być dumna :classic_cool:

Gość też nienawidzę ale i kocham
jednocześnie :P

Gość szęgfa
t0 ta co sie zakochała w Ada$ i była z nim 3 razy na randkach a on ją kopnął buhahahaha

Ludzie z kafe zniszczyli mi dobrze zapowiadająca sie znajomosc. A dlaczego tu siedze? Bo patrze czy osoba o ktorej mysle sie tu kreci :( Az nie chce mi sie polskich znakow uzywac.

Gość też nienawidzę ale i kocham
jak to znisxczyli/.? nie kumam :O

Gość julitaaaa98
tu sa jebani ludzie którzy tylko właza na topiki typui "ładna jestem" "ocencie mnie" :O :O

On mi mowil ze juz nie bedzie wchodzil na kafe to zalozylam temat ze sie zakochalam. A ludzie stad napisali mu w innym temacie ze o nim pisze i dostalam niedawno eska od niego ze juz sie wiecej nie spotkamy!!

Gość szęgfa
33 letni facet który ma konkubine i dziecko umawia sie z 20 latką która sie nim zauroczyła i zwierzyła sie że sie z nim całowała

Ma 32 lata!! nie wiesz to sie nie udzielaj! I jest sam nikogo nie ma!! A przez niektorych i ja juz go nie mam :( :( :( :( :( :(

Moze pisze troche chaotycznie i bez sensu ale zalezalo mi na tej znajomosci a glupie kafe tak poprostu wszystko niszczy :(

Juz nie wierze w te historie. Pozatym gdyby kafe tak bardzo by Cie skrzywdzilo to nie pisalabys (zakladajac ze rzeczywiscie jestes kobieta) kolejnego tematu powiazanego z ta sama sprawa

Łe tam, ja tutaj wchodzę, jak mam mnóstwo pracy naukowej do zrobienia w domu i uciekam do ostatecznej ostateczności. Wszystkim zapowiem, że nie mam czasu, zbiorę materiały, przygotuję wszystko, żeby było solidnie i jak już mam siadać i działać, zaczynam sprzątać, układać, przekładać, byle nie siedzieć nad tym, a w ostateczności wchodzę na tutaj - i dupa. Wychodzi jak zawsze, na ostatnią chwile i byle jak. A konsekwencje tego są pewne i niekorzystne tak intelektualnie, jak i finansowo. Głowa do góry zatem :)

Gość yjkixytxj
ty jstes ta lesba ? :P

Zolza - ani na chwile nie mozesz sie skupic na pracy ?;p Alicja - waznym mottem dla zakochanych jest "nadzieja umiera ostatnia". Po tym temacie tego nie widac, no chyba ze umarla po paru godzinach :) Wciaz nie wierze w te wszystkie historie.

nadzieja?? ja juz nie mam nadzieji nie odpisuje mi na zadnego eska :( mozesz sobie nie wierzyc jebie mnie to teraz :(

nie nadaje się do jakiejkolwiek pracy naukowej w domu mogę nieistniejące pajęczyny zgarniać i 10 raz odkurzać nawet przez godzinę w poczekalni zrobię więcej niż przez cały dzień w domu jakaś pieprzona ułomność :O

"jak zwiazek rozpoczal sie na gadu to nie dziw sie pozniej ze zakonczy go sms" ew. "z bicza gowna nie ukrecisz" :)

Gość kalejdoskops
Szejjku kurna, to ty jestes tym dzieciakiem którym wszyscy sie podniecaja łohohohoho :P

"z gowna bicza nie ukrecisz", jedno piwo i jak namotalo no :( Zolza - cholera... facet za ktorego wyjdziesz bedzie mial raj

kalejdoskops - mlodziencem*. I jacy wszyscy ?:) Pierwsze slysze :)