Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

exquis

Wzrost 170 i obcasy?

Polecane posty

Cześć wam wszystkim ;) Mam taki dziwny problem .... Od dziecka uwielbiałam wysokie obcasy jednak obecnie mam 170 cm wzrostu :( I tak jestem wyższa od większości kobiet ... czuje się z tym bardziej męska niż kobieca ... tracę przez to pewność siebie ... A najgorsze jest to, że kiedy oglądam w sklepach piękne buty na obcasach wiem, że mogę o nich tylko pomarzyć ... Tak waszym zdaniem dziewczyna z 170 wzrostu i w szpilkach wygląda śmiesznie? Proszę o szczere opinie ... :( ;(

mam tyle wzrostu co ty i kocham obcasy przez co wcale nie czuję się duża bądź męska:) wrecz przeciwnie:zwiewna i kobieca:)

tez mam cos kolo 17o i tez marze.jak na dyskoteke zaloze obcasy to wystaje z tlumu :P ale czasem mam chcec wiec i tak zakaladam ale to czasem:) a tak to witajcie baletki :)

mam 171-172 i kocham szpilki. do 10 cm spokojnie noszę ale mój luby się wtedy denerwuje :D bo wtedy jestem na równi z nim.

Gość ja mam 170 i od zawsze
co ty kobieto 170 cm i "wystajesz z tlumu?" jak to mozliwe? mieszkasz w krainie liliputow? Przeciez 165-175 to sredni wzrost dla kobiety!!!

Dla mnie idealna kobieta powinna miec ok. 175cm, przy nizszych czuje sie troche jak goryl ;) Dozo lepiej sie takie prezentuja, mozna powiedziec ze to towar z gornej polki ;) Znajdz wysokiego faceta i po problemie.

Gość lola pola z mola
ech przeciez 170 to nie jest duzo... to bardzo przecietny wzrost... ja mam 169 cm czyli tylko 1 cm mniej niz ty i chodze w 12 cm szpilkach i nikt nie czuje sie karlem przy mnie

170 cm + szpilki = świetnie!!! :classic_cool: 178cm + szpilki = genialnie!!!!! chyba ,że lubisz facetów karzełków :O :O :O :O :O jednakże pod 2 warnkami: 1. trzeba umieć w ogóle chodzić na obcasach 2. nie wolno się garbić :O :O :O

Gość aaaaaaaaaa22222
Tez mam 170 i nosilam buty 5-10cm to byla bk :) bo nie raz bylam wyzsza od kolesia co mial np 178 :P

Gość Patulina
170 cm i obcasy! Kocham to! Mierzę tyle samo! Modelka pełną gębą! POLECAM CZERWONE Z WYSOKĄ CHOLEWKĄ!

Haha,ale sie usmialam. MOdelka pelna geba przy 170 cm :D dobre sobie. hehe 170 cm to obecnie taki sredni wzrost. Ja mam jakies 171/2 cm i na plaskich butachc czuje sie normalnie, nie odstaje od reszty tlumu. A na spzilkach wielkoludem tez nie jestem. Nie wiem jak mozna osobe o wzroscie 170 nazwac wysoka :D

Gość ja też mam 170
wzrostu - i szczerze mówiąc - uważam, że to mało! Naprawdę! Dawno temu byłam zawsze najwyższa wśród dziewcząt (w szkole), ale teraz młodzież jest tak wysoka, że czuję się malutka! (Choć nie mam nic do niskich osób - wolałabym być albo niska, albo wysoka, a nie taka średnia). Obcasy noszę od zawsze - takie do 10 cm.