Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość młoda757458

Ja panna bezdzietna 25 lat, On 42 lat + dwoje dzieci

Polecane posty

teraz moze, ale za 3, 5 lat calkiem sie zestarzeje, libido mu spadnie do zera i nie podupczy cie juz:)... i co bedziesz robic z takim dziadkiem, w warcaby grac?:):classic_cool:

Gość hhhdhaaaa
Rolnik. Pytałem czy dobrze płaci? :D:D:D

Gość młoda757458
Moim zdaniem seks nie jest najważniejszy. Słyszałam o 80 latkach co się jeszcze bzykają, więc miejmy nadzieje, że on też tak będzie miał :) Oczywiście teraz żartuję :) A z nim to ja mogę nawet grać w warcaby, ale warunek jest jeden - z nim! Z nim wszystko!

Gość JA,HP
ja od 7 lat jestem ze starszym o 30 lat,jest cudownie,tylko on nie ma dzieci i jego rodzina mnie nie nawidzi.Gdzie jest ich matka?z kim mieszkają?co myślą o tobie?

Gość młoda757458
A dzieciaki jego bardziej mnie szanują niż własną matkę. Ale co się w sumie dziwić, zdradliwa tapeciara.

Gość młoda757458
Daję im przynajmniej jakiś przykład, mają jakiś wzorzec. A ona może te biedne córki nauczyć tylko zdradzać przyszłych facetów.

Gość na co tyle klopotow
pomysl jk bedzie za 10-20 lat, on juz na emeryturza, ty w srednim wieku bedziesz mu pampersy zmieniac, a na starosc zostaniesz sama! dzieci tez juz pewnie nie chce, a za kilka lat jak ty bedziesz miala najwyzsze libido, to jemu juz calkiem opadnie.

Gość kiok
jesli uwazasz, ze na nikogo lepszego cie nie stac i juz na poczatku chcesz sie zwiazac z rozwodnik z bagazem w postaci dzieci, ktore na bank beda w przyszlosci macic, no to prosze bardzo

a nie brzydzisz sie takiego starego? jak je to pewnie mlaska jak wszyscy starzy ludzie:D:classic_cool: fiutek mu pewnie smierdzi staroscia:) i z pyska mu leci slina:)fuj:):classic_cool:

Gość na co tyle klopotow
h he jaki wzorzec??? ty jest raptem kilka lat starsza jak kolezanka dla nich, ten stary moglby byc twoim ojcem

Gość JA,HP
A z tym libido nie przesadzajcie,mój ma koło 60 i bywa ze 3 razy dziennie

Gość młoda757458
Aniu, dużo jest w tym racji co mówisz, ale jak człowiek zakochany to nie myśli racjonalnie. Wiesz, miłość przetrwa wszystko. Zdaję sobie sprawę z trudów jakie mnie czekają, ale na razie jest bosko. Mamy pieniądze, fajne mieszkanie, jesteśmy zdrowi, jesteśmy praktycznie ze sobą 24/24. Czego chcieć więcej?

Gość na co tyle klopotow
dobrze, ze dodalas JAK NARAZIE:-D

Gość d o n o s i c i e l
młoda nie słuchaj tych durnych panienek, którym tylko dresiarze są w stanie zaimponować:;)

Gość młoda757458
On nigdy mnie nie zdradzi. Znam tego człowieka bardziej niż on sam siebie. To nie w jego stylu. Poza tym po co ma zdradzać skoro ma w jego opinii miss wszechświata? :) Jest słodki.

teraz ci mowi ze cie kocha a na boku dyma jakiegos starego paszteta z sianem na glowie:) znamy sie na takich:):classic_cool: mowie ci dziewczyno, uwazaj, tacy starzy to czesto sa perwersyjni i wykorzystuja mlode zakochane dziewczyny:(

Gość na co tyle klopotow
chcesz dzieci? kiedy, ile?

Gość na co tyle klopotow
dla takich dziadkow kazda jest miss wszechswiata, jestes chyba bardzo zakompleksiona

Gość JA,HP
I dlaczego 42-latka uważacie za starca?a ciesz się życiem,miłość bywa różna,a możecie się wiele od siebie nauczyć,mówię po swoim przykładzie

Gość młoda757458
On dyma tylko mnie :) Pracujemy razem, wracamy razem do domu i jesteśmy cały czas razem. Nigdy mnie nie zdradzi, powtarzam, że to nie w jego stylu :) Poza tym, kiedy miałby to robić? W kiblu? Tylko tam go nie widzę, bo przecież robi kupę i nie będę podglądała :)

"Co to za pytanie? Oczywiście, że mi nie płaci. Potrafię zarobić na siebie sama." Taka nędzota? Nie tylko moralna ale i finansowa? Musi być sztywny w gaciach. "Daję im przynajmniej jakiś przykład, mają jakiś wzorzec. A ona może te biedne córki nauczyć tylko zdradzać przyszłych facetów." Z tym przykładem dla dzieci to żartujesz? Prawda? Chyba jednak nie żartujesz. Qrwa - czy w tym katolandzie nawet qrwa nie wie że jest qrwa?

Gość młoda757458
A budzi mnie pocałunkiem i śniadaniem do łóżka... Wtedy to szybko biegnę do łazienki, ogarniam się. On ranny ptaszek, wstaje z kurami, już czyściutki. No i jak już wracam z łazienki to mnie gwałci :)

Gość na co tyle klopotow
prowo

Gość JA,HP
Naiwność...mojego ja poderwałam,a niektóre małżeństwa nie przetrwają naszych 7 lat

Gość młoda757458
Jest starszy ode mnie, ale nie widać tego po nim, naprawdę. A zęby ma takie białe, że ja nawet nie mam takich. Zawsze się z siebie śmiejemy, mamy dystans do siebie :)

Gość młoda757458
To nie jest PROWOKACJA. It's real life.

podupczy cie, wykorzysta i zostawi:) dla starego kaszalota z sianem na łbie:) bo z taka ma o czym pogadac, jak to bylo za gierka, kumasz;) a ty juz inne pokolenie, jestes nowoczesna i jemu to nie pasi, bedzie chcial cie na sile na stara babe przerobic:):classic_cool: