Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kinruk

Co Polacy wybiorą grill czy wybory?

Polecane posty

Gość kinruk

Zwykle wybory odbywały sie na jesieni, ale teraz muszą się odbyć latem. Jak myślicie czy Polacy wybiorą grill i będzie frekwencja niższa niż zawsze czy pokarzą, że potrafią być patriotami?

Gość anonimowy_anonim
ciezka sprawa. niby pogoda ma byc, ale moze zbierzemy sie wszyscy do kupy i zaglosujemy zeby chociaz sprobowac poprawic nasza sytuacje

Gość ja__tez
no dokładnie. Głosuje, wbijam w fure i śmigam do chałup bo mam w poniedziałek grubą impreze u Kites'NGirls. W razie jakby był ktoś zainteresowany wbijać tutaj http://hel2010.blox.pl jest szersze info

Gość parto87
No przecież można śmiało i grilla i wybory zaliczyć. Nawet lepiej, wychodzisz z domu na grilla i po drodze do lokalu wyborczego. My tak robimy. Nie wyobrażam sobie nie głosować jutro!

Gość poli27
oj z grila wyskoczą na wybory :P

Gość phon__
idę! razem z babcią idę! babcia sama sie pyta na kogo głosować! mądrą mam babcię :)

nie wiem,co wybiora,ale na pewno bedzie tak,ze ci ktorzy nie pojda,potem beda mieli najwiecej do powiedzenia... Ja ide,a nawet jade specjalnie 20 km,zeby zaglosowac...

Wg mnie to frekwencja będzie nawet wyższa niż zwykle. W końcu sytuacja nietypowa. Ale okaże się jutro:) Ktokolwiek zostanie wybrany teraz, czy też w II turze - nie wydaje mi się, żeby życie zwykłego Polaka zmieniło się radykalnie;) chociaż kto wie...? :)

ja wybieram grilla:D Nie ide glosowac, nie interesuje mnie sytuacja polityczna kraju. Mam mieszane uczucia i nie wiedzialabym na kogo zaglosowac. Tym samym nasuwa sie pytanie: "czy moze byc gorzej?". Odpowiedz, owszem moze ale po wygraniu wyborow przez kogo?

Ewelina - jeśli nie wiesz na kogo zagłosować to zagłosuj na wszystkich :) Twój głos będzie nieważny, ale też się liczy. I wyraża właśnie to - niezadowolenie z sytuacji/kandydatów... A jednak nie pójść na wybory to tak jakby olać... Sama też raczej jestem na bakier z polityką (za bardzo się wczuwam i w efekcie za dużo nerwów tracę:P), ale na wybory chodzę. Raz kiedyś można się zainteresować;)