Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co to jest vlat?

Mam pytanie natury biologiczno chemicznej

Polecane posty

Gość co to jest vlat?

Dziś sprzątałem w pokoju. I do wyrzucenia miałem kilka paczek po chusteczkach higienicznych wypełnionych zużytymi podczas onanizmu chusteczkami. Palę to gdzieś raz na miesiąc. Ale zaobserwowałem ciekawą rzecz. Może ktoś kto zna się na biologi lub chemii mi wyjaśni o co chodzi. Otóż jedne chusteczki ze spermą wyschną i są normalnie suche, te które mają dostęp powietrza nie będąc zbyt szczelnie zapakowane. Natomiast te szczelnie zapakowane nie wyschną, nawet po miesiącu są wilgotne, i są one czarne, normalnie jakby w ziemi oblepione. Czy to jakieś gnicie zachodzi czy pleśń? Co to za procesy są i dlaczego tak się dzieje jeśli nie ma dostępu powietrza?

sperma gnie, w zamknięciu na czarno. W końcu to białko i aminokwasy. w dodatku podobno ma śladowe ilości merkaptanów (trupiego jadu), ale nigdzie nie znalazłem naukowego potwierdzenia tego faktu.

Gość co to jest vlat?
dodam że zależy mi na poważnej odpowiedzi

Gość co to jest vlat?
czyli to są procesy gnilne takie jak na normalnym trupie zachodzą a nie pleśń?

Gość anal stench
słyszałeś zboczeńcu o drobnoustrojach anaerobowych czyli beztlenowcach ?? no to kurwa właśnie usłyszałes

Gość co to jest vlat?
ale dlaczego jak jest dostęp powietrza to nie zachodzi to gnicie? tylko normalnie wysycha i nawet żadnego zapachu nie czuć

Gość co to jest vlat?
23:46 [zgłoś do usunięcia] anal stench słyszałeś zboczeńcu o drobnoustrojach anaerobowych czyli beztlenowcach ?? no to k**wa właśnie usłyszałes proszę bez takich, onanizm to ludzka rzecz, nie słyszałem o takich rzeczach jak drobnoustroje beztlenowe czy te pierwsze, gdybym słyszał to bym się nie pytał

Gość cmoknijmnie
ocieracz napieralski masz wykurwisty nick!! :)

Gość Czy grubasy powinny płacić pod
Aha, a jeszcze się spytam o to czy można się tym zatruć? Bo do palenia tego rozwijam rękami te chusteczki bo zwinięte nie chcą się spalić. Czy jakbym miał ranę na ręce albo niedokładnie bym umył po tym ręce to czy groziło by mi jakieś zakażenie albo zatrucie?

Gość anal stench
po go grzyba trzymasz tyle tych chusteczek ?? jak sobie zwalisz konia to od razu weź tą chusteczke do kibla i spłucz wode :-O dziwak z ciebie doprawdy

Gość bo jak sama nazwa wskazuje
bakterie beztlenowych moga przetrwac tylko kiedy nie ma tlenu czyli jak sie onanizujesz a pozniej wycierasz sperme chusteczka i ta chusteczke szczelnie opakujesz folią to sa idealne warunki do tego zeby sie rozwineły bakterie beztlenowe...jesli druga chusteczke zostawisz sobie ot tak na świezym powietrzu to ona po prostu wyschnie czyli pomimo tego,ze jest pozywka dla bakteri(białko) to one sie nie rozwiną bo jest tlen a one sa beztlenowe... swoja droga nic dziwnego,ze musisz sie onanizowac i zadawac takie pytania....skoro trzymasz brudne chusteczki przez nie wiadomo jak dlugo zaraz odrazu je wywalic...bleeee

Gość do anal stench
jestem leniem więc trzymam te chusteczki i palę te chusteczki w piecu razem z innymi uzbieranymi śmieciami w pokoju gdy robię porządek raz na miesiąc

Gość do bo jak sama nazwa wskazuje
"swoja droga nic dziwnego,ze musisz sie onanizowac i zadawac takie pytania....skoro trzymasz brudne chusteczki przez nie wiadomo jak dlugo zaraz odrazu je wywalic...bleeee" dlaczego nic dziwnego? myślę że jakaś pani biolog "doceniła" by moje" hodowlę bakterii beztlenowych

Gość kici blond
Wychodzi mi z tego, że członki panów korzystających z osiedlowych solariów (ciepełko) i chodzących w przewiewnych dresach (tlen) są dużo bardziej higieniczne niż członki Panów zalegających przed monitorami :) Cóz, człowiek uczy się całe życie :)

Gość anal stench
' jestem leniem więc trzymam te chusteczki i palę te chusteczki w piecu razem z innymi uzbieranymi śmieciami w pokoju gdy robię porządek raz na miesiąc " jesteś obleśnym flejtuchem :-O i zbieraczem ospermionych chusteczek ... zal.pl

Gość do anal stench
no jestem flejtuchem, ostatnio 3 dni chodziłem w jednych gaciach i skarpetach, lubię też smarkać w rękaw, w jednej podkoszulce chodzę od pół roku po domu i jeszcze nie była prana ale wiesz co? żal.pl to jest używanie zwrotu żal.pl

Gość droga kiciu blond
po pierwsze sperma z czystoscia czlonka nie ma nic wspolnego (znowu sie biologia klania)...po drugie ten pan musialby najpierw cos miec w tym dresie bo zazwyczaj Ci panowie tak sie szprycują sterydami,ze mają problemy z potencją i jadra im sie wciagają do brzucha(znowu biologia).. acha no i ten pamietajmy,ze zarówno sam dresik jak i bielizna noszona pod dresikiem musialaby byc bawelniana bo ortalionik powietrza nie przepuszcza...