Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lalakkakak

zdrapalam strupa od opryszczki co teraz?

Polecane posty

Gość lalakkakak

urwalam sobie kawalek skory z ust :( odrosnie? b. zle strup wygladal, a dzis kolejna randka :(((czym smarowac, szczypie i zle wyglada :(

Gość lalakkakak
mam, ale terazszczypie bardzo, wiec mam mascia posmarowane, boje sie plastra, ze sie odparzy albo cus

Gość bedzie blizna

nic sie ndparzy od plastra a poza tym plaster bardziej to zakryje. ja mam ciagle opryszczke i juz wiem co nie co na ten temat.

Gość lalakkakak
wlasnie boje sie blizny, bo juz 1 mam :( co robic by nie bylo blizny? "((( spotkalam osobe, z ktora zaczelismy sie calowac i takie cos... :(

niepotrzebnie zrywalas. ja tez zerwalam i zostala mi blizna (ciemna plamka nad ustami) ktora mam juz 5 m-cy :(

Gość lalakkakak
k..... zaluje, ale chcialam przywoicie wygladac, Boze co ja zrobilam :(((((((((((

wg mnie plasterki sa dobre tylko jak chcesz wyjsc z domu. mozesz wtedy zamaskowac jakos makijazem kroste. poza tym trzeba przechodzic ten tydzien z krosta - innej drogi nie ma. zawsze denerwuje mnie ten paskudny strup - kombinuje, odrywam po trochu i kurde potem zostaja mi jakies slady (dzieki bogu z czasem znikaja, ale trwa to bardzo dlugo)... :(

Moja mama smaruje "zimno" sudocremem i twierdzi, że jej to pomaga ;) Nie wiem ile w tym prawdy bo ja nie mam opryszczki :D Ale może warto posmarować :)

Gość firrranka
Nic, nowy strup się zrobi. A blizna to nie tak od razu - moze bedzie jakis czas, ale szybko zniknie.

Gość zasusz spirytusem salicylowym
a potem zamaskuj korektorem by szybko wyleczyć opryszczkę przkłuwam pęcherzyki gdy tylko się pojawią, wyciskam ten płyn, osuszam spirytusem a potem gdy jestem w domu albo na noc naklejam na opryszczkę plasterek cebuli (wiem brzmi obrzydliwie) zwykłym plastrem cebula zabija wirusy i działa antybakteryjnie, szybko goi opryszczkę dziwny sposób ale sprawdzony

Gość sudo cudo
ja tez polecam sudokrem, zwlaszcza,ze opryszczke mam czesto, niestety cholerny wiurs meczy mnie pare razy w roku, sudokrem szybko goi zimno, polecam naprawde, odkrylam go jakis czas temu i super pomaga!

Gość gość
Na opryszczkę i jej pozostałości świetnie działa Hascovir control. Opryszczka szybko znika i to w całości.