Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość VioLllaaa18

Mezczyznie ktory mi sie podoba zalezy tylko na moim ciele

Polecane posty

Gość VioLllaaa18

jak to zmienic?? piszemy sms o sexie, umawiamy sie razem ,bardzo go pociagam ale mi nie zalezy tylko na sexie podoba mi sie jego charakter, a on mi napisal ze musze byc cierpliwa bo narazie nie mozemy se spotkac,,naprawde chce twojego ciala"

Gość tiaaaaaaaaaa
wszystkim tak pisze:D

Gość znafca kobiet
ale ameryke odkrylas nie wiesz ze facetowi kobieta potzrebna jest do dymania ,gotowania i sprzatania glupia cipooo

Gość VioLllaaa18
w sumie sama go prowokowalam ale myslalam ze inaczej wyjdzie w h*j !

Gość uadane
no to masz to czego chciałas:)

Gość VioLllaaa18
czy naprawde kazdy facet mysli tylko o tym? pieprzeni samce, sa wyjatki ale wiem on nie chce sie zaangazowac ani zakochac a jak to z dziewczyna dla niej licza sie tez uczucia...

Gość konfident nr boczny 349582
Sama go prowokowalas, to czego teraz narzekasz? :O

Jak zmienić? Rozmawiać, powiedzieć co Ci się nie podoba, czego pragniesz. Pewnie boisz się że w wyniku tego mógłby odejść i bardzo dobrze wtedy się stanie. Bo jeśli nie zrozumie że jesteś kimś więcej niż tylko ciałem z którego będzie można eksploatować przyjemność to powiedz jaki jest sens takiego związku, opartego no własnie na czym? Satysfakcji z twojej strony że masz fajnego faceta a z jego że fajną laskę do podmuchania? Poza tym to wyglądało by jak interes, pozorne szczęście kupione za usługi seksualne i okołoseksualne. Beznadzieja to wszystko jest gdy ewolucja wyniosła istoty ludzkie na szczyt a tymczasem te istoty pragną współistnieć między sobą w tak ograniczonym stopniu ograniczając interakcje w swych związkach do minimum.