Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zielony kafelek ;)

do facetów!!!

Polecane posty

Gość zielony kafelek ;)
kocham go bo nie mam innego wiec tak sie sprawy maja.kiedys pokocham innego i wyrzuce go z serca ale nie ze wspomnien i ze zdjec.niestety.u mnie jest to troche skomplikowana sprawa bo mielismy sie chajtac w czerwcu przyszlego roku.wiec moze i to sprawilo ze mocniej go kochalam.planowalam z nim zycie

nie ma problemu. No to po kolei: dajmy na to: X - była , Y- obecna 1) na co kontakt z X? Chciałbym się tylko dowiedzieć jak żyje, czy zrealizowała sobie plany, o które niegdys tak walczyła. Czasami jej pomagałem, więc wiesz..Y wie o tym, że chciałbym się dowiedzieć co u niej. Nie myślę o tym w kategoriach, że stare rany. Nie mam do niej żalu, że tak się stało. Byliśmy kiedyś razem, układało nam się bardzo dobrze więc trudne jest o tym nie myśleć jakby się potoczyły Nasze dalsze plany, gdybysmy teraz byli razem. Nie, nie kocham jej. Y dał mi tyle miłości, że wszystko co jest moje to i jej. 2) nie mam jej żadnych zdjęć. Pamiętam ją w myślach jaka była. 3) gdyby zawalczyła to nie zrobiłbym Y tego..nie odszedłbym.. 4) Dla Y moja hierarchia wartości się całkiem pozmienała. Nauczyłem się dostrzegać inne wartości, spoglądać na pewne sprawy. Jestem jej wdzięczny za to. Nie wiem czy potrafię rozróżnić którą bardziej kocham - bo to trudne. Jedno jest pewne. Kocham Y.

Gość zielony kafelek ;)
ile Twoj byl z tamta ?

Gość do the_crawier
nie wiem czy mnie pocieszyles.... czyli tak naprawde nie wiesz, czy Y kochasz bardziej a to mnie wcale nie pociesza :( moj z eks byl 2 lata. ale byla to pierwsza dziewczyna ktora pokochal, ona go rzucila on przezyl zalamanie nerwowe i po ich rozstaniu nie byl z nikim przeszlo 3 lata, az spotkal mnie :(

Gość do the_crawier
boje sie, ze ja kochal bardziej, ze zawsze bedzie o niej myslal i o tym, co by bylo gdyby z nim nie zerwala, ze ja bede substytutem tamtego zwiazku ;(

Gość zielony kafelek ;)
3 lata to juz sporo czasu ,mysle ze ogarnal sie juz do tej pory.

Gość zielony kafelek ;)
Mellygion- a mozesz rozwinąć troszku jak to u Ciebie było?

Gość do the_crawier
no tak, ale nagle po 3 latach przegral zdjecia bylej z plyty na komputer. czyli nie zapomnial. do dzis potrafi przywolac w pamieci jakies zdarzenie z nia zwiazane opowiadajac ze szczegolami o nim (zeby nie bylo - czasem ja zaczynam te dyskusje i go ciagne za jezyk :o)

wydaje mi się, że ja jestem tego ewenementem, który nie potrafi rozróżnić, którą bardziej kochałem/kocham.. :) Kocham zawsze tak samo, ile można, jak można..najważniejsze, że szczerze.. Ale wiem, że za jakiś czas bedzie tak, że powiem iż to Y kocham bardziej..to normalne.. wracając to Y dała mi więcej i i raz jeszcze wracając to Y jest całkiem inna i (nie wiem jak to nazwać) mądrzejsza, ułożona, doświadczona, więcej wie.. Ta sie bardziej dla mnie liczy niż tamta.. chyba przez to, że znalazałem w Niej niemal 100% osobę, która mysli podobnie jak ja..która ma wspólne cele..

Gość zielony kafelek ;)
nie wiem co mam Ci porazdic.najwazniejsze bys z nim porozmawiała o tym.tak jak juz ktos napisal najwazniejsza rozmowa.moj sie 2 razy spotkal z byla i mu powiedzialam ze niestety mi sie to nie podoba bo ona nie miala zamiarow przyjacielskich i poczulam ze nawet on latał w piórkach wiec nie ma mowy o spotkaniach.zrozumial i przestal.ale to glupia skzolna milosc u nich byla wiec nie mialam na poczatku pretensji ale cos wyczulam zlego wiec postawilam sprawe jasno.

będę uciekał.. dziś jeszcze zajrzę wieczorem tutaj;) moj e-mail: shupper@interia.pl, mogę poodpowiadać na kilka pytań e-mailem, tudzeż gg. Miłego dnia! :)