Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ANNAXXX

Co radzicie???czyli znowu klopot ze zrozumieniem facetow

Polecane posty

Gość ANNAXXX
Zawsze sie ma na cos nadzieje, ale ja uwazam ze nic na sile i rozumiem, ze nie zawsze jest chemia,szkoda czasem jednak urywac fajna znajomosc tylko dlatego, ze z którejs strony nie zaiskrzylo.Przynajmniej takie ejst moje zdanie.Zobaczymy,. Lece gotowac obiad.Napisze jak sie sytuacja rozwiązała.:)dzieki za "cenne" rady:):)

? a zwykla kolezenskosc ,przyjazn?" jaka przyjaźń ? prosze cie ...

Gość hmmmmmmmm26
nic mu nie pisz, będzie chciał to sam się odezwie. Jeśli nie pisze to znaczy po prostu że nie NIE CHCE, może chce sobie w spokoju pomyśleć. Nie narzucaj się i nie pogrążaj bardziej.

szkoda czasem jednak urywac fajna znajomosc tylko dlatego, ze z którejs strony nie zaiskrzylo.Przynajmniej takie ejst moje zdanie.Zobaczymy,." dopóki dopóty ten koleś ci sie podoba żadna nić przyjazni nie zostanie tutaj zawiazana , Najzwyklej na swiecie chcesz by został twoim przyjacielem bo liczysz na to ze z czasem może sie do ciebie przekona ...

Gość nie rozumiem czemu
"Tajemnica..ale on nie musiał z tego jakos starsznie wybrnac. Nie dał mi tak naprawde nadziei na wiecej, nie poszedł za daleko. Mogł zwyczajnie być moim kolegą.tego nie rozumiem". Dobre, jakbyś na nic nie liczyła, to byś tu nie pisała. ;) Faceci też mają intuicję (chyba) ;)

Gość hmmmmmmmm26
Regres --- i już Cię lubię. 100% racji. p.s jestem kobieta, żeby nie było.

Gość ANNAXXX
TAK JAK OBIECALAM..PISZE CIAG DALSZY I OSTANI TEJ SYTUACJI... DOSTALAM wiadomosc.."musze stonowac te znajomosc, pojawila sie nagle milosc z przeszlosci..SCIEMNIACZ...wczoraj bylo mi przykro..dzis wiem, ze to dupek.Dzieki za rady:):)dostalam kubel zimnej wody...