Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pro life!

Kara dla kobiet po aborcji!

Polecane posty

Gość matacz...
jednak ten kraj jest pełen debili ...

Gość zapodaj nicka na skype
faktycznie banda debili. Za komuny aborcji było od diabła, a przyrost naturalny był, a teraz porobiło się zakazów, pro life i inne durnoctwo, a ludzi coraz mniej, jak to się dzieje.......

Gość żałujecie lekarzowi mercedesa?
A co was to obchodzi? Zarobił sobie uczciwie, wykonując swój zawód, to kupuje samochód, co w tym złego? Lepiej żeby ukradł albo kupił za łapówkę?

Gość EFC
zalegalizujcie aborcje najlepiej z NFZ niech bedzi edofinansowana a potem te same baby które jej dokonały niech ciągną pieniądze z NFZ na in vitro bo bidulki niemoga miec ukchanej zdrowej dzidziuni:) jakie to urocze:) a jak ci dziecko smiertelnie zachoruje albo nie bedziesz miala pieniedzy bo znajdziecie sie na bruku gdy twoje dzieci beda mialy 4 i 5 lat to strzelisz im w głowe z pistoletu bo co to za zycie kiedy nie ma sie warunków?

Gość matacz...
ja tam zwolennikiem aborcji nie jestem Bron Boże !! ale dzis medycyna poszała tak do przodu , ze jezeli w odpowiednim czasie sie aborcje wykona , to nie ma zadnych mozliwosci na bezpłodnosc kobiety , miedzy innymi dlategom sie ja pzreprowadza do 11 tygodnia

Gość marta grzechu warta.
jestem za karą!

Gość matacz...
jasne i społeczenstwo bedzie utrzymywac kolejnego wieznia , a koszt jak sie nie myle to około 2000 zł miesiecznie jak nie wiecej

Gość a jeśli kobieta powie że
nie wiedziała? Poszłam do lekarza zapytac czemu nie mam okresu, a on mi dał jakieś leki - nie miałam pojęcia, że to aborcja. Udowodnisz mi, że mówię nieprawdę i sama prosiłam o pigułki poronne? Tak naprawdę własnie dlatego uchwalono karę dla lekarza a nie dla pacjentki: bo winę lekarza można stosunkowo łatwo udowodnić. W przypadku pacjentki jest to praktycznie niemożliwe.

Mówić to se może. Chyba każdy wie jak powstają dzieci. Każdy seks niesie ryzyko ciąży i wszyscy powinni to wiedzieć i brać taką możliwość pod uwagę. Nie chcesz mieć dzieci - nie uprawiaj seksu - Proste? Proste!

Gość a jeśli kobieta powie że
Co ma piernik do wiatraka?