Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jmyrhkry

dziewczęta

Polecane posty

Gość jmyrhkry

stwosowała któraś z was ćwiczenie na talie? chciałabym mieć większe wcięcie, widziałam w necie rózne ćwiczenia, ale jestem ciekawa czy działają..

Gość mała czarna88
To napewno zależy od twojej budowy, jak masz naturalne wcięcie i np tylko nagromadziło ci się troche tłuszczyku to ci pomogą. Mi napewno by nic nie dały bo jestem szczupła i tak i nic bym w tych okolicach nie zrzuciła a jestem niemal prostokątna patrząc od przodu :O

Gość aaaaaaafily
wystarczy hula hop

15 minut dziennie na hula hop a jeszcze najlepiej na takim w polowie wypelnionym wodą zeby bylo cięzej i masz takie osy!

Gość no i co z tego?
hula hop kup i sama zobaczysz jakie cuda zdziala

Gość raczej sympatyczna
jesli nie masz tali bo masz tam tluszczyk- hula hop pomoze. jasli jestes szczupla i taka masz budowe- kazde cwiczenia brzucha rozbudowuja miesnie brzucha -proste i skosne, brzuch splaszczajac, ale rozszerzajac. wiec najpierw zapytaj, kto rad Ci udziela, bo klusce hula hop pomoze, a Tobie niekoniecznie. jak masz juz jakies wciecie i jestes szczupla, nie masz boczkow- nie cwicz, a pij tran.

Gość mała czarna88
raczej sympatyczna -> A co daje tran? Napisz proszę bo jestem właśnie w takiej sytuacji jak to opisałaś. Stosowałaś to? Jakie były efekty? Bo jak byłam mała piłam tran, ale jest to dla nie strasznie obrzydliwe więc nie chcę katowac się "w ciemno"

Gość raczej sympatyczna
tran wspomaga spalanie tkanki tłuszczowej zgromadzonej na brzuchu. jak jesz slodycze, mozesz ograniczyc, bo odkladja sie wlasnie glownie na brzuchu.

Należy ograniczyć jedzenie chleba, słodyczy, ciastek, tłustych potraw. Trzeba mieć dużo ruchu.:)

Eee to nie dla mnie bo ja nie chcę zrzucić ani grama tłuszczu :D Ale właściwie cieszę się bo tran to dla mnie ohyda jakich mało :D