Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pica na patyczkach

nie wyjdę na idiotkę jeśli tak zrobię?

Polecane posty

Moim zdaniem tekst nie na miejscu. Jakby mi facet, którego często mijam powiedział, żebym się uśmiechnęła, to chyba bym mu kazała spier... Widocznie nie ma ochoty się do Ciebie uśmiechać. Jakbyś go znała to co innego, ale do obcego faceta taki tekst?:P

Gość 34ssd
Powiedzmy że ciekawy jestem :P

Gość pica na patyczkach
nie wierzę, zaraz się okaże, że też znasz taką jedną idiotkę, która nie daje Ci spokoju i ja już wtedy w ogóle z domu nie wyjdę :D Invicta, dzięki. nie mam doświadczenia w kontaktach z facetami, a raczej w ich zaczynaniu, także chętnie się czegoś nauczę :D

Gość ja bym się zastanowiła
dlaczego się nachalnie wgapia? może czuje się osaczony twoimi uśmiechami i ścigającymi go oczami? skoro nie odwzajemnia twoich usmiechów to znaczy, że nie jest zainteresowany twoją osobą natomiast doskonale zdaje sobie sprawę z twojego zainteresowania i może go to stresuje. i gapi się na ciebie bo nie wie co zaraz odwalisz... np. zaproponujesz mu wyjście przy ludziach i postawisz w niezręcznej sytacji... Uważam, że gdybyś mu się podobała to uśmiech, by mu nie schodził z twarzy na twój widok. A z tego co opisujesz to jego twarz zdradza raczej niepokój twoim nachalnym zachowaniem i... może próbuje cię zniechęcić tą grobową miną... pokazać, że nie chce podejmować twojej gry...

Gość 34ssd
Nie no za idiotkę to jej na pewno nie uważam :) To jak powiesz?Bo muszę uciekać coś zjeść.

Ja np gapię się często na takiego chłopaka w szkole, który mi przypomina byłego, ale to nie znaczy, że mi się podoba. :P

Gość pica na patyczkach
ja bym się zastanowiła, dzięki, dało do myślenia :) dam facetowi święty spokój, wakacje mam od środy to przynajmniej ode mnie odpocznie :P 34ssd, większość kretynek i głupich historii dzieje się w Warszawie, więc tak jest i w tym przypadku ;)

Gość edssu
nie koniecznie to oznacza ze jesli sie nie usmiecha to znaczy ze ona mu sie nie podoba ..ja bylam w gimnazjum taka glupia..szalenie mi sie chlpak podobal ale jak szedl korytarzem i sie usmiechal do mnie to ja panikowalam i robilam albo glupia mine , albo obojetna a raz go zmiezylam nawet eheh

Gość pica na patyczkach
edssu, no ja zawsze robiłam tak samo, nawet uciekłam wzrokiem i po prostu udawałam, że mam wszystko w dupie, więc na swoim przykładzie założyłam, że może on ma tak samo. no ale cóż, raczej się nigdy nie dowiem :D