Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ghannna1

Zauroczona Arabem

Polecane posty

Gość ghannna1

Witam serdecznie. Mam taki problem którym chciałabym się z Wami podzielić. Najpierw opowiem trochę o swoim życiu. Mam 27 lat, żyję i pracuję w dużym mieście w Polsce. Od 4 lat mam chłopaka z którym widuję się maksymalnie dwa razy w miesiącu (mieszka 50 kilometrów ode mnie). Na początku jak poznaliśmy się, po roku znajomości obiecywał, że zamieszkamy razem, że wynajmiemy sobie jakieś mieszkanie. Jednak teraz plany się zmieniły, stwierdził, że po co ma się wyprowadzać jak ma dom, w którym spokojnie może sobie mieszkać z całą rodziną. Mnie również zachęcał, żebym z nim zamieszkała. Jednak ja nie zamierzam mieszkać z jego rodziną, bo jej zwyczajnie nie lubię. (prawie wszyscy w tym domu to awanturnicy). Jestem nieco rozczarowana tym związkiem, choć na początku byłam zakochana "po uszy". Teraz większość weekendów spędzam sama, nudząc się jak cholera. Kontakt z nim nie przynosi mi satysfakcji, zwłaszcza, że on ciągle pracuje. Wszystkie wiadomości, które otrzymuje od niego są nudne i podobnej treści. Nic się nie dzieje, a ja potrzebuję w życiu jakichś emocji. Ostatnio poznałam na czacie wspaniałego faceta. Na początku myślałam, że to tylko taka znajomość na samotne popołudnia dla zabicia czasu, że podszkolę trochę język...jednak nie. Może to głupie, ale zauroczyłam się tym facetem. Wiem, że to głupie...bo nie znam go w ogóle, ale moja intuicja kieruje mnie w jego stronę. Oczywiście zostałam skrytykowana przez moje najlepsze przyjaciółki, że jestem z jednym, a tu na boku flirtuje sobie z drugim, ale ja już po prostu nie wytrzymuję. Potrzebuję jakiejś przygody, emocji. Sama zresztą nie wiem co mam dalej robić ?

Gość ghannna1
.

Gość messajah
życzę ci żebyś zmarła i to dziś w nocy w strasznych cierpieniach

Gość ghannna1
Nikt nie powiedział, że dam się sponiewierać.

Gość bfgdgdfg
kurwa idź sobei zrób prawo jazdy kategorii A, B, C, D, E i będziesz miała emocje na drodze:O

Gość ghannna1
Dziękuję za "płynące prosto z serca" życzenia i porady.

Gość ghannna1
Co on mi może zrobić jeśli nigdy nie zdecyduje się na wyjazd? Nigdy nie opuszczę Europy. Nie jestem taką idiotką.

Gość gwaszkicg
uważam, że on jeat przywiazany do swojej kultury i raczej nie będzie liczył się z twoim zdaniem. Aha1! nie obrazaj się na forumowiczów bo NIESTETY mają rację...

Ja slyszalem ze arabi sa lepsi od pplaków w każdym względzie, więc powinnaś postawić sprawę jasno i zerwać z dotychczasowym facetem i spróbować wyjść za tego z internetu :)

Gość ghannna1
Widać jacy są Polacy, tylko nienawiść przez was przemawia. Nic nie wspominałam o tym, że chcę się wiązać z tym arabem. I nie jestem puszczalską szmatą.

Gość ghannna1
Nie chcę wychodzić za mąż. I nie chcę mieć dzieci.

Gość stara głupia
ale co my Ci mamy powiedziec ?:O i tak zrobisz swoje jak zamierzasz z arabem to zerwij ze swoim,nie trzyma się dwóch srok za ogon, obie Ci zwieją.

Gość ghannna1
Nie przemawia do mnie to twoje pisanie, że Polki są łatwe. Wcale mnie to gadanie "nie dotyka". Nie przejmuję się takimi opiniami.

Gość ghannna1
Czyli zostałam "potępiona" za swoje "karygodne" zachowanie. Myślałam, że może ktoś- jak ja był w podobnej sytuacji i będzie potrafił udzielić mi sensownej porady, ale widzę jednak, że nie.

Gość aaaaaaaaaa22222
Moj facet spotykal sie kilka tygodni/mies z Arabka, byla ladna, wyksztalcona itp. (oczywiscie by nie wytrzymal jakby sie z nia nie dymal, ale to juz inny temat - dla mnie Araby to pomioty i tyle) no i powiem ci ze mieli wiele roznic np. religijnych, mentalnych itp. w dodatku ona go zdradzila :) bura suka i tyle.. daj spokoj z takim kolesiem!! poszukaj lepiej jakiegos normalnego Polaka lub europejczyka, a nie azjatyckiego pomiota ktory zrobi z ciebie szmate

Gość ghannna1
Gdybym napisała, że poznałam Niemca, Szweda to dyskusja wyglądałaby nieco inaczej.

Gość aaaaaaaaaa22222
Ale co ja mam ci powiedziec? gdybys miala czarnoskorego to bym sie nie przypierdolila, ale ze jak to mowie "moj facet sie puscil z taka dziwka" to jestem na ten narod cieta :)

Gość ghannna1
Jesteście nietolerancyjni. Tyle mogę powiedzieć. Wstyd mi, że urodziłam się w tym kraju :(

Gość tak tak i nie
pytanie do aaaaa2222,wiedzialas o tym i zwiazalas sie z takim typkiem?Ja bym go kijem nie ruszyla...

Gość aaaaaaaaaa22222
Do teraz rusza mnie ten fakt ze z takim pomiotem sypial, zamiast szukac normalnej dziewczyny z Polski, no ale jak to facet musi dymac wszystko co jest w zasiegu !! :] nie jestem nazistka ani rasistka, ale bez przesady.. co innego czarnoskory katolik, a co innego arabski pomiot powiazany z islamem!!

Gość ghannna1
aaaaaaaaaa22222 bardzo Ci współczuję, ale podejrzewam, że Twój facet jest takim samym przypadkiem jak tzw. łatwe Polki. I gdyby chciał, to by się nawet z Murzynką puścił.

Gość aaaaaaaaaa22222
Jesteście nietolerancyjni :D:D:D:D BUAHAHAHA@! To się z nim zwiąż, a za miesiąc będziesz kwiczeć, że Cię wyruchał i zostawił :)

Gość tak tak i nie
mnie moj ex zdradzil z pol Wloszka ,pol brazylijka-gowno totalne

Gość ghannna1
Darker a co ty taki cięty jesteś ? Uwierz, że jako Polak dla Niemców, Anglików też jesteś brudasem, więc nie masz się z czego cieszyć i cwaniakować.

Gość aaaaaaaaaa22222
Ale co nas to obchodzi co mysla Niemcy, Anglicy o Polakach? Liczy sie to, ze mamy podobne myslenie, religie itp. a co maja Arabowie wspolnego z Europejczykami? Gowno!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Sami rozwiazli kurwiarze (kto ma haremy kobiet??) kim jest kobieta dla Araba? psem@ bedziesz jesc resztki ze stolu od swojego Pana ;] a jak bedzie myslal ze go zdradzilas tocie skatuje zabije i jeszcze mu pogratuluja :)

Gość ghannna1
Polscy faceci robią to samo co Polki, lecą na babki z ciemną karnacją. Ja nie przynależę do żadnej organizacji religijnej, nie fascynują mnie faceci z ciemnym kolorem skóry. To akurat przypadek, że natknęłam się na tego Araba.

Gość aaaaaaaaaa22222
Ogladalam wiele programow o kulturze Arabskiej i naprawde moge tylko wspolczuc takim kobietom, a jak jakas sie wygryzie to potem daje dupy wszystkim na lewo i prawo, bo w wlasnym kraju nie mogla :P

Gość aaaaaaaaaa22222
a swojemu do dnia dzisiejszego przygryzam o nia :P niech by mi tylko dziecko z taka menda przyszlo to od razu by zostalo wydziedziczone, ale cholera wie (moze bedzie miec geny po tatusiu haha)

Gość ghannna1
Wiem jak oni traktują kobiety dlatego nie zamierzam się z nim wiązać. Wystarczy mi romans. Oczywiście przedtem zerwę ze swoim chłopakiem.