Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wendy987

dlaczego polacy są tacy????

Polecane posty

Gość wendy987

chodzi mi róznice miedzy polakami a obcokrajowcami. Gdy poznaje jakiegos obcokrajowca to z reguły on jest bardzo bezpośredni, nie znajać mnie dobrze pisze, ze tęskni i takie inne ckliwe teksty. Natomiast POlacy sa z reguły bardzo zachowawczy tzn moze ja akurat na takich trafiam, ale w większości przypadków znjomości z nimi szybko się kończą a z obcokrajowcami wrecz przeciwnie. Tylko że JA NIE CHCE MIEĆ FACETA OBCOKRAJOWCA.

Gość wendy987
hmmm ciekawe rozwiązanie:)

" nie znajać mnie dobrze pisze, ze tęskni i takie inne ckliwe teksty " a co innego ma pisać, jeśli chce cię szybko zaliczyć? :P

Gość cioluuuuumba1234
co Ty w ogóle generalizujesz, co Polacy tacy są...? a Arab lepszy, poczytaj trochę kobietoooo!!!!!!!!!

Gość yo-anna
bzdury dziewczyno piszesz.... mieszkam kope lat zagranica i nie wyobrazam sobie innego faceta jak Polaka...a jestem obecnie wolna i mam duzy wybor...wierz mi od grekow,wlochow.niemcow.....itd ale wole POLAKA

Gość cioluuuuumba1234
hahhaha, to co każdy co Ci bedzie od razu słodził, to będzie super, mega, etc??? haha, ale Ty jesteś głupia i naiwna...! właśnie facet, który jest z dystansem, jest powściągliwy to może coś sobą reprezentuje :O boze, co za baba

wendy987 => Niech zgadnę te bzdury o tęsknotach i miłościach od razu to czarnuch wypisują? Znamy, znamy.

Gość Dupa zza krzaka 2
ta, oni to chyba tesknia, ale chyba za wolna dziupla :o Jestem niezwykle zniesmaczona jak czytam wypociny Polek, ktore narzekaja na rodakow. To tylko pokazuje w jakim środowisku sie obracacie. Znam wielu obcokrajowcow, z Afryki (nie Arabów), z Azji, AMeryki Pd i Pn i jakoś zaden mnie nie zainteresował, zaden nie był lepszy niż Polak.

Gość Dupa zza krzaka 2
o i znam jeszcze jednego Australijczyka, ten to jest dopiero dziwny :o

oni nie są dziwni. oni są inni. jedna może się pochwalić koleżance na NK, że jest z jednym facetem już 7 lat. druga może się pochwalić - włochem, hiszpanem, arabem, murzynem w ciągu siedmiu dni. australijczyk, arab czy książe karol - kupę robi tą samą częścią ciała co polak. tak samo ma dwie ręce, którymi może kobietę pieścić, albo bić. tyle. jedna się sparzy na 5-ciu polakach i szuka odmienności. może belg będzie inny?

Gość no jassne
bo wiedza co dziala na glupiutkie gaski no czesc prawdy w tym jest - tesknia, tyle ze do waginy 🖐️

Gość do wendy987
Lepiej żebyś miała głębokie i szerokie gardło, bo obcokrajowcy lubią wsadzać aż po same jaja :classic_cool:

Gość amelieeeeee
Wlasnie z powodu tych cech Polakow, ktore wymieniła autorka - wolę Polaków, a wkurzają mnie obcokrajowcy;) Jak wiec widać - co kobieta to inne zdanie:)

Gość yo-anna
my Polki to chyba mamy narodowosc wypisana na czole,wystarczy isc na disco i juz sie kreci pelno czarnych.... bylam wczoraj w fajnym klubie i co ....zamiast fajnego,milego faceta krecilo sie kolo mnie pelno czarnych,bezczelnie mowiacych po polsku czesc kochanie....

Gość do yo-anna
uważaj żeby mużyn swojego 30cm nie wsadził ci po same jaja bo Twoje gardło może tego nie wytrzymać :classic_cool: A te murzyny to w Polskich klubach w Wawie ?

Gość amelieeeeee
To samo musze przyznać - jestem za granica i tutaj to samo odczuwam - chyba mamy narodowość wypisaną na czole (choć prawdopodobnie czyni to slowianska uroda, ktora sie wyroznia na tle innych, nawet bialych kobiet), a obcokrajowcy (szczegolnie murzyni) nie wiedziec czemu - kochają Polki. Moze dlatego, ze mamy opinię łatwych kobiet, hehe, ale wierzcie mi, ze oni kochają Polki także jako stałe partnerki do związków. I zawsze się przyklejają, i wlasnie mówią "kochanie" itp. - wiecej zwykle nie potrafią. Ja nie nigdy nie chciałabym mieć faceta Murzyna, Araba itp., w ogóle żadnych narodowości z ciemną skórą, także Hiszpana, Włocha też NIE! Nie jestem rasistką, po prostu nie chcę. Anglik itp. - ewentualnie, ale generalnie preferuję Polaków, bo tylko z Polakiem mogę sobie pożartować z polskich komedii, żarty słowne, rymowanki itp., bo polski jezyk jest bardzo bogaty i czesto tworzą się w nim przezabawne rzeczy, czego nie ma w innych jezykach. Brakowaloby mi tego w zwiazku z obcokrajowcem.

Gość hghgjghjkhj
właśnie po co ci śmierdzący murzyn :classic_cool:

Gość yo-anna
nie mieszkam w Polsce.... a murzyni czy poludniowcy mnie nie pociagaja.... mam kolezanke ktora jest z arabem i sobie chwali....

Gość o nie nie
oni sie kochajom :(

Gość samiec gamma
chodzi mi róznice miedzy polakami a obcokrajowcami. Gdy poznaje jakiegos obcokrajowca to z reguły on jest bardzo bezpośredni, nie znajać mnie dobrze pisze, ze tęskni i takie inne ckliwe teksty. Natomiast POlacy sa z reguły bardzo zachowawczy tzn moze ja akurat na takich trafiam, ale w większości przypadków znjomości z nimi szybko się kończą a z obcokrajowcami wrecz przeciwnie. Tylko że JA NIE CHCE MIEĆ FACETA OBCOKRAJOWCA. szczerze?chodzi mu tylkoo o zaliczenie, za granicą(glównie Europa Zachodnia)krąży opinia ze polki sa bardzo latwe, zeby nie bylo dla nas polskich facetów nie jest miło gdy sie słyszy od np pierwszego lepszego starego lysego pakistańczyka ile to on miał polek:O i coś w tym jest, pewnie nie każda dziewczyna z Polski tak się zachowuje ale duży odsetek, przecież te opinie o łatwych polkach nie wzięly sie znikąd, niestety

Gość A DLACZEGO BABY SĄ TAKIE TĘPE?
Chodzi mi o różnice między Polkami, a obcokrajowcami? Autorko, odpowiesz mi?