Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jyrhjyjhy

chce nazwac mojego synka michał-czy to dobre imie ? meskie i wogole?

Polecane posty

Gość jyrhjyjhy

?

Gość 111111112
takie sobie. moze maciek?

Gość jyrhjyjhy
maciek wybitnie mi sie zle kojarzy;/ z takim burakiem wiec odpada mi chodzi o michała

Gość Kozica bodząca
miałam tak nazwać syna ale uznałam że głupio będzie gdy nauczycielka w klasie powie Michał a zareaguje 1/3 chłopców w klasie...

Jak Ci się podoba, to go tak nazwij, co Cię obchodzi opinia ludzi :P A imię nie jest złe, lepsze 100 razy od Brajanów, Kewinów itp.

Gość jyrhjyjhy
moj maz twierdzi ze mało malo meskie jest i lepiej dawid czy cos

Gość LOLITKA1981
MOJ SYN MA NA IMIE MICHAŁ TO DZIEŁO BOSKIE MIEC TAKIE IMIE PONIEWAZ ARCHANIOŁÓW BYŁO TRZECH A M I C H A Ł JEST NAJWIEKRZY

Gość jyrhjyjhy
maz ma na imie przemek;) wiec odpada

Gość anddyyyy
madra to Ty nie jestes skoro na kafe pytasz sie jak nazwac synka :o moim zdaniem na matke w ogole sie nie nadajesz, dorosnij dziewczyno !!!

Gość Lady Jey Jey
Michał w pory nakichał... :P w dzieciństwie ten text się słyszało :P

hmm Michał :D:D samo imie zwyczajne i oklepane,ale może sie komuś podobać..no i lepsze niż Brajan :D

Gość dosyć oryginalne imię
Michał to teraz na prawdę dosyć oryginalne imię ;) W przedszkolu, w którym pracuję, jest tylko JEDEN! Za to Kubusiów "jak mrówków". I Filipów sporo. Michałów, Marcinów, Grzasiów i Arturów - których tak dobrze pamiętam ze swoich szkolnych lat - jest teraz bardzo, bardzo mało! Podobnie z dziewczynkami: na prawdę ciężko znaleźć Kasię, Anię czy Małgosię ;)

Gość pooszukująca
Maciek dla mnie to taki różowy spocony tłuścioch. Tylko raz widziałam szczupłe dziecko o tym imieniu. Michał należy do kanonu moich ulubionych imion. Obok Jerzego, Adama, Jacka, Dariusza, Wojciecha i Mirosława:)

Gość Gienia Basen
Mój kochany siostrzeniec ma tak na imię i bardzo mi się podoba. Wszystkie Michały, jakie znam to w sumie fajni ludzie.

Gość Mst
Osobiscie wole damska wersje tego imienia Michalina :P a imie Michał wybitnie zle mi sie kojarzy, zaden z Michałow ktorych miałam (nie)przyjemnosc spotkac na swojej drodze nie przyniosł mi szczescia a tylko złosc i smutek ;/

Gość fsdfsdfs
imię Żigolak jest męskie:classic_cool:

Gość mii
Ja mam Michala - ma 1,5 roku i faktycznie teraz niewielu jest Michałów - u mnie w miescie jeden w tym wieku. Ale podobno to nicponie:)

Mi sie podoba,i jeszcze malo teraz uzywane:) wiec nie narazisz dziecka na to,ze w jego klasie bedzie 10 kacperkow,6 kubusiow i 4 szymonow...

Gość moj syn...
ma na imie Michał :) Ma 10 lat i jest najcudowniejszym Skarbem jaki w życiu otrzymałam. Jest łobuz jak sie patrzy ale kochany tak samo. Potrafi być dokuczliwy ale zaraz przychodzi i się pieszczocha :) Nie pytaj jak chcesz dać dziecku na imię, zrób jak Ci serce dyktuje. Ja moge tylko powiedzieć jaki jest mój Michał :)

Gość gfdgdsfhfsdgasdasd
Jak dla mnie to wspaniałe imię-też chciałbym w przyszłości dać synowi na imię Michał. A czemu bo uważam że w pewnym stopniu imię kształtuję człowieka,a że lubię sport to też wiem że najwybitniejsi sportowcy mają właśnie tak na imię,chodzi mi tu o Michael Szumacher,Michael Jordan,Michael Felps itd.

Gość lkjhu
mój pies się tak nazywa

Gość ffffa
Michał to piękne meskie imie a nie jakiś Kacper duszek czy kubus puchatek albo Wiktor niby twarde meskie a kojarzy sie z Wiktorem Janukowyczem i tym drugim Juszczenką z Ukrainy obydwaj tchórze .

Gość fffrew
Michał to piekne meskie imie ponadczasowe i miedzynarodowe prawie ,brakuje jednej literki . e. Michael .