Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość barrranica

Bierzcie dupy w troki i do wyborów!

Polecane posty

Gość barrranica

😠

Gość barrranica
zalezy wam na Polsce czy nie? sami sobie odpowiedzcie.

Gość tez mowie starym
zeby poszli, ale mowia, ze to i tak nic nie zmieni

Gość barrranica
no oczywiście jak każdy bedzie tak mowił to na pewno nic się nie zmieni :o

Gość pozedłem i zagłosowałem
na napieralskiego :classic_cool:

Gość nie zalezy mi na polsce
rzadzonej przez takich oszolomow, sprzedawczykow i pospoilitych klamcow, jacy startuja w tych wyborach.

Gość polski już nie ma
sprzedali ją...

Gość zaraz ide ale mi sie nie chce
:o

Gość barrranica
no własnie rządzonej.. a kto wybiera te rządy? my mamy wybierac wiec rusz dupe :o

Gość biedna ewciaaaaa
ja pojde głosowac, aby jakiemus pomagac stołek uzyskac? A jak ja bed w potrzebie..a byłm..nikt mi nie pomogł..ani Polska ani przydnet.. bede komus pomagac kase trzepac..niech spadją

Gość barrranica
to nie idź tylko potem nie płacz jak wygra ten którego nie chciałaś🖐️

rzadzonej przez takich oszolomow, sprzedawczykow i pospoilitych klamcow, jacy startuja w tych wyborach. -takim gadaniem nic nie zdziałasz,lepiej wybrać mniejsze zło :O

barranica jakies problemy ze zrozumieniem tekstu pisanego?? przeczytaj moj post tak z 3-4 razy moze w koncu go zrozumiesz.

ZLO JEST ZAWSZE ZLEM. moze ty sie lubisz oszukiwac, ja nie i nie mam zamiaru :O

wychodzac z zalozenia ze wybiera sie 'mniejsze' zlo, jakby stopien wiekszosci-mniejszosci mial znaczenie, co niby robisz?

Gość biedna ewciaaaaa
mniejsze zło? juz poprzednie wybory były mniejszym mzłem..głupki.. najlpeiej nie głosowac..wtedy pokazecie, ze na głupkow nie głosujecie...i sie beda bardziej starac....

najlpeiej nie głosowac..wtedy pokazecie, ze na głupkow nie głosujecie...i sie beda bardziej starac.... - jassne,to dopiero jest oszukiwanie się :(

Gość biedna ewciaaaaa
ja nie mam nikomu zamiaru pomagac..w zdobywaniu stołka..a przy tym trzepaniu duzej kasy...:O jak ja nie mam na chleb..to mi nikt nie pomaga..jak ubiegam się o pracę stanowisko tym bardziej.. mi ktos umrze..dostane 100 zł..a jak jemu umrze ktos dostanie 40 000 tys....niech spier...ode mnie. To głupota pomagac komus w dorabianiu się milionoów.

Gość no jak to gdzie?
a ja mam w dupie tą waszą Polskę siedzę w Anglii i zarabiam kupę kasy i sram na waszą Polskę

Gość biedna ewciaaaaa
jezeli zadne kandydat nie uzyska 50%..a tylko 49%..wybory są niewazne..musi byec większosc... i ja bym chciała aby nie głosowac na idiotów i ich programy..wtedy inni zobaczą..ze warto startowac..na prezydenta..bo ludzie wybierają mądrych a nie jakies mniejsze zło!!

Barranica, sęk w tym, że nie ma kandydata, który chciałby coś zmienić, więc jakim cudem 100-procentowa frekwencja na wyborach ma mieć wpływ na lepszą Polskę ? Czy może łudzisz się, jak te wszystkie stare babcie, że tym razem będzie lepiej ;-)

Gość do biedna ewciaaaaa
jesteś żałosna naprawdę " 15:35 [zgłoś do usunięcia] biedna ewciaaaaa ja nie mam nikomu zamiaru pomagac..w zdobywaniu stołka..a przy tym trzepaniu duzej kasy... jak ja nie mam na chleb..to mi nikt nie pomaga..jak ubiegam się o pracę stanowisko tym bardziej.. mi ktos umrze..dostane 100 zł..a jak jemu umrze ktos dostanie 40 000 tys....niech spier...ode mnie. To głupota pomagac komus w dorabianiu się milionoów." A kto ci debilko broni zająć się polityką i też dorabiać się milionów? Łatwo się jęczy i narzeka głupia pizdo co? Gorzej dupę do roboty ruszyć.

Gość jestem zaaaaaaaa
napieralski lub mikke

tez nie glosuje:D po pierwsze musialby mnie ktos zawiesc na te wybory bo ja nie moge prowadzic, a po drugie nie chce mi sie dupy z lozka podniesc bo pogada jest beznadziejna:O Nie, nie zalezy mi na Polsce :classic_cool:

Gość biedna ewciaaaaa
tylko nie fałszucjie wyborów!!! bo to nie fair.. ludzie głosują na JK..nawet moj 2 5 letni sąsiad..mowi a co zle ci było? co napierał? przestan.. to jego zdanie. i ma racje

ta jeden tanczy drugi opiera zycie na kju bilardowym, zenada gdzie by nie spojzec

Gość XFVXCGV
biedna ewciaaaaa mniejsze zło? juz poprzednie wybory były mniejszym mzłem..głupki.. najlpeiej nie głosowac..wtedy pokazecie, ze na głupkow nie głosujecie...i sie beda bardziej starac.... ludzie ogarnijcie sie nigdy nic sie nie zmini jak bedziemy tak myslec ty nie masz wybierac mniejszego zla tylko osobe ktora twoim zdaniem jest najlepsza na to stanowisko!!! a pozniej mamy pretensje do wszystkich a nie do siebie jak sie zle dzieje!!! co za myslenie jak mamy byc szanowani jak polacy sa obojetni wobec wlasnego kraju!!! z takim mysleniem nic nie zdziałacie i nie myslcie ze prezydent cos z mieni bo on jedynie moze wetowac ustawy i reprezentowac godnie polske na arenie miedzynarodowej ale jak chcecie byc posmiewiskiem przez nastepne kilka lat to juz wasza sprawa mam nadzieje ze tylko inni tak nie mysla !!!!