Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość barrranica

Bierzcie dupy w troki i do wyborów!

Polecane posty

Gość biedna ewciaaaaa
tu nie ma lepszje osoby na to stanowisko.. a zle sie dzieje..bo posłowie to banda złodziei.

Gość biedna ewciaaaaa
mysmy juz za wałesy byli posmiewiskiem..apmietam jak 20 razy kłaniał się jelcuynowi.. zdrajstwujcie panie prezidencie.. jalecyn krótko- zdrastwuj w..zdrastwujcie tu polsza sie klania.. on nic w dalej zdrastwujcie itp żenada

"ludzie ogarnijcie sie nigdy nic sie nie zmini jak bedziemy tak myslec ty nie masz wybierac mniejszego zla tylko osobe ktora twoim zdaniem jest najlepsza na to stanowisko!!! a pozniej mamy pretensje do wszystkich a nie do siebie jak sie zle dzieje!!! " Po pierwsze sam/sama sie ogarnij- glosowanie to zaden przymus Po drugie wedlug mnie zaden z kandydatow nie jest najlepsza osoba na to stanowisko:P Po trzecie nie wiem jak ty ale ja do nikogo nie mam pretensji o sytuacje polityczna w naszym kraju:D

Gość XFVXCGV
bedac polka to twoj obywatelski obowiazek by isc na wybory!!!ale najlepiej umyc rece i stwierdzic ze sie nie jest polakiem to co tu robisz!! jak wam jest tak zle droga otwarta !!!szkoda mi takich ludzi jak wy ktorzy nie maja szacunku do innych ktorzy kiedys oddali zycie z aPolske by moc sie doczekac czegos takiego oni walczyli z bronia w reku a wam sie nawet nie chce isc na wybory by dokonac wlasnego wyboru!!!! EwelinaEwa tez nie glosuje po pierwsze musialby mnie ktos zawiesc na te wybory bo ja nie moge prowadzic, a po drugie nie chce mi sie d**y z lozka podniesc bo pogada jest beznadziejna Nie, nie zalezy mi na Polsce PYTAM SIE CO TU ROBISZ ??? NA NIKOGO NIE NASKAKUJE ALE JEST TO DLA MNIE NIE DO PRZYJECIA!!!!!

jak to co robie?:D Opowiadam w temacie ze nie ide na wybory i nie zalezy mi na Polsce:D czytac nie umiesz?

Gość XFVXCGV
JA SIĘ PYTAM CO ROBISZ W POLSCE WIDOCZNIE NIE JESTEŚ WYSTARCZAJĄCO INTELIGENTNA BY SIĘ TEGO DOMYŚLIĆ

domyslilam sie i specjalnie ci tak napisalam:P Sama nie jestes inteligentna z gory zakladajac ze jestem w Polsce:D Nic ci do tego gdzie mieszkam, a pisac sobie tu moge.

Gość biedna ewciaaaaa
owowiązkiem każdego posła ip jest to, aby spełniac swoje funkcje, obiecanki cacanki..jak teog nie spełnia..kara finansowa i wywalenie z senatu sejmu itp nawet ze stołka premiera prezydenta..czemu o to się wyborcy nie upominają?

przeciez oni nawet ludziom pod gore nie robia zeby tutaj bylo lepiej wiec po kiego ch .... mam se podeszwy zdzierac ? :D

Gość XFVXCGV
wiesz tym bardziej nie będąc w Polsce powinnaś zadbać o to by bylo lepiej i reprezentowac nasz kraj za granica bo to nie tylko rola prezydenta!!! ale przez takie wlasnie osoby jak ty mamy taka opinie wsrod obcokrajowcow bo jak maja nas inaczej traktowac jak my sami nie mamy do siebie i do wlasnej ojczyzny szacunku i nie doceniamy tego co mamy nie wspominajac o naszej historii

Gość XFVXCGV
to nie glosujmy usiadzmy i nie robmy nic bo jaki jest sens !!!!a wszyscy beda nasz kopac w dupe i nas opluwac ale nie miejmy do nikogo o to pretensji bo sami to robimy wiec nie jestesmy lepsi na tym koncze moj wywód bo nie ma sensu dalej tego kontynuować to jak rzucac grochem o sciane

wiesz tym bardziej nie będąc w Polsce powinnaś zadbać o to by bylo lepiej i reprezentowac nasz kraj za granica bo to nie tylko rola prezydenta!!! a gdzie ja napisalam ze mieszkam za granica?:D Nic ci do tego gdzie mieszkam oraz do tego ze nie glosuje. Mam prawo nie glosowac wiec sie odczep

Gość XFVXCGV
najlepiej powiedzieć odczep się jeżeli nie ma sensownych argumentów na odparcie zarzutów ale już idę bo nie ma o czym gadać!!!!!Tylko nie oszukujmy się że w Polsce będzie kiedyś lepiej bo z takim myśleniem nigdy nie będzie inaczej tylko zawsze tak samo!!! wymagamy cudów od innych ale sami nie robimy nic!!!!

Moim jedynym argumentem jest to ze kolo dupy mi lata jaka bedzie sytuacja polityczna w tym kraju, nie oczekuje cudow ani niczego wiec nie glosuje. Dalej nie rozumiesz?

Gość XFVXCGV
wiesz jeszcze nigdy w życiu nie słyszałam czegoś tak doprawdy wyczerpującego i zaskakującego!!!Gratuluje błyskotliwości!!!