Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dfdccvcccccc

wszystko robię źle

Polecane posty

Gość dfdccvcccccc

Jestem z moim chłopakiem ponad rok. Niedawno mi się oświadczył, ustaliliśmy date ślubu. wszystko jest ładnie cudnie. Prawie. No własnie- prawie. Długo sie o mnie starał- kolacje, kino, kwiaty. Ja jestem osoba, ktora ma głowę pełna pomysłów. nieraz zaskoczyłam go tym, że zorganizowałam nam wspólnie piknik, zdobyłam bilety na wieczór filmowy, upiekłam mu tort i wysłałam, by dostarczyli mu do domu, pojawiłam się niezapowiedzianie w jego mieszkaniu żeby zrobic kolację przy świecach. Widujemy się prawie codziennie, nie mieszkamy ze sobą. Robię mu kanapki do pracy, kolacje, zmywam, sprzątam. Jest strasznym bałaganiarzem. Gdy przyjeżdzamy razem z zakupów to rzuca siatkę z zakupami na podłogę i siada do kompa, a ja mu robię wtedy kolację, zanosze do tego kompa. potem robię sobie jedzenie i siadam obok niego i jemy. Ostatnio zauważyłam, ze zaczyna się ze mną kłócić o byle co, mieć jakieś głupie pretensje, np. o to, ze sie gniewam, bo sie spóźnił. Potrafi odpisać na mojego smsa po sześciu godzinach, albo dopiero nastepnego dnia. Wraca wtedy z podkulonym ogonem, wysyła buziaki a gdy jestem chłodna, dopytuje, czy się obraziłam. Kwiatów w ogóle już nie dostaję, na randki nie chodzimy. Chyba, ze sama powiem "wyszlibyśmy gdzieś". Wtedy mnie gdzieś zabiera. W kinie juz nie pamiętam kiedy bylismy. Wiem, ze to wszystko moja wina. kocham go i dlatego robię to wszystko (kanapki, dbanie o niego) ale widze, ze nasze częste spotkania przeradzają sie ostatnio w to, ze on się chyba zmusza do takich czestych randek, a jeśli pytam kiedy sie zobaczymy to codzienie mówi, ze jutro tzn. ze widzimy się każdego dnia. wiem, wiem, zę to moja wina....jak mam to przerwac? pogadać z nim o tym, ze przestał się starać, ze się w ogole ze mną nie liczy, że brakuje mi tego, żeby mnie adorował? :(

Gość voice
sama się przestań o niego starać... faceci to myśliwi, może zobaczył, że tak bardzo Ci na nim zależy, że już nie musi Cię zdobywać... przestań o niego zabiegać, też nie odpisuj na smsy, umów się z koleżankami i nie mów mu z kim wychodzisz, niech będzie zazdrosny, może przejrzy na oczy że musi się znów postarać bo może Cię stracić... a jak to nie pomoże to może już mu nie zależy i lepiej to zakończyć...

Gość dfdccvcccccc
Więc jak mam to zmienić? Od razu zoientuje się, ze coś jest nie tak.

Co do pytań na końcu Twojej wypowiedzi, autorko... Tak, porozmawiaj z nim! Jak znów będzie Cię olewał, kopnij go w dupę, bo nie jest godzien Twoich starań.

Gość dfdccvcccccc
Kiedyś już rozmawiałam z nim na ten temat. Powiedziałam, ze chciałabym dostac kwiaty bez okazji albo wyjść gdzieś. mój starszy brat przynajmniej raz w tygodniu kupuje kwiaty swojej żonie (s.a od niedawna po ślubie, ale przed slubem też tak było), wychodzą na kolacje. Po tej rozmowie powiedział mi, ze byle jeleń może kupic kwiaty :o W nastepnym tygodniu poszliśmy na kolację. Ale znów jest jak dawniej....

Gość xcdfsf
Autorko postu, bardzo bym chcial miec taka Zone/dziewczyne jak Ty :) z tego co piszez to jestem bardzo zaskoczony. Facet nie wie co robi, bo na tak dobra osoboe jak Ty to trudno trafic!

Gość dfdccvcccccc
xcdfsf--> oj....bardzo mi się miło zrobiło jak to przeczytałam:) Ja chyba juz taka jestem, robie to wszystko bo go kocham, ale on najwidoczniej tego nie docenia :( A męzczyźni oglądają się za mną na ulicy i on to widzi. Tylko, że już mu się wydaje, ze ma mnie na własność. Ostatnio mu powiedziałam, ze nie będe mu prała i gotowała juz teraz, bo po ślubie będzie tak samo, a on żartobliwie odparł, że to "dopiero poczatek".. :(