Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawda jest aa

wygląd jest najwazniejszy w zyciu taka jest prawda

Polecane posty

ona przynajmniej przynajmniej tutaj masz z kim pogadac bo tak to jestes na kafeterii spalona a tu to nie kafeteria?

Gość ona przynajmniej
tak..pisze tylko na tematach dotyczacych urody, bo w koncu jest taka piekna i wszystkie jej tu zazdroszcza :D

przystojniaczek masz profil na fotce ? nie posiadam zreszta przeciez widzisz jak wygladam i juz oceniles

Ona2222 taki jest urok kobiecego forum,kobiety są bardzo zazdrosne o to że się podobasz facetom i cie adorują.One też by tak chciały jak ty ale nie wstawią swojej fotki bo są stare i brzydkie i nikt by ich nie adorował,wiec w nich aż wre i jedynie co mogą to ci trochę podokuczać.Ona2222 bądź tolerancyjna i im wybacz bo tylko tyle im w życiu pozostało. Ps:jak masz na imię?

ona przynajmniej tak..pisze tylko na tematach dotyczacych urody, bo w koncu jest taka piekna i wszystkie jej tu zazdroszcza chyba slabo czytasz w jakie tematy jestem wkrecona no ale kazdy widzi co mu wygodne

Gość ona przynajmniej
nie dosc ze piekna to jeszcze tryskajaca inteligencja:D

Gość ona przynajmniej
ale ci zazdroszcze:( jestes taka piekna i cudowna a ja taka brzydka.....:(od dzis bede sie do ciebie modlic:)jestes moja idolka:)hahahahaha:P

PGR juz bardziej tolerancyjna byc nie moge :):) a imie...wybacz ale niestety nie podam tutaj

Gość jopkpo
ona, po cholere zamieszczasz zdjecie, skoro nie grzeszysz uroda??

ona przynajmniej ale ci zazdroszcze jestes taka piekna i cudowna a ja taka brzydka..... od dzis bede sie do ciebie modlic jestes moja idolka hahahahaha naprawde zaczynam Ci wspolczuc...przykro mi z Twojego powodu

Ona2222 fajnie,fotkę wkleiłaś ale imię to tajemnica,ale nawet nie próbuję zrozumieć dlaczego bo kobiet nie da się zrozumieć.

jopkpo ona, po cholere zamieszczasz zdjecie, skoro nie grzeszysz uroda?? nie bede kazdemu z osobna po raz n-ty tego tlumaczyc nie tylko ja zamieszczam

Gość ona przynajmniej
mnie juz jest dawno przykro z twojego powodu:) wszyscy ci mowia ze jestes brzydka a ty dalej swoje- na wszystkich topikach pieprzysz jak to ci wszystkie zazdroszcza urody i jakie sa zawistne...to jest dopiero zalosne:)

PGR Ona2222 fajnie,fotkę wkleiłaś ale imię to tajemnica,ale nawet nie próbuję zrozumieć dlaczego bo kobiet nie da się zrozumieć. po prostu widze ze wszystko obraca sie na tym forum nie tak jak powinno i dalsze szczegoly odnosnie mojej osoby sa zbedne bo moze moje imie tez jakos sie obroci przeciwko mnie

nie ma to jak stosowac uogolnienia:) wiesz co to takiego? a druga sprawa to zacznij w koncu pisac w swoim imieniu bo to jest dopiero zalosne.

Gość azaazzi
PGR masz racje brzydkie dziewczyny mają jakis wrodzony podły charakter miałem dwa przypadki przejechałęm sie myslałem ze brzydka dziewczyna moze miec ładne wnetrze, ale to były takie przypadki ze raczej zioneła z nich jakas nienawisc do innych nawet do zołzy nie da sie tego porównac Nigdy wiecej brzydkich dziewczyn lepiej byc samemu

Gość makaramba
a że jak gruba to znaczy ze brzydka?

"ona przynajmniej"jesteś kobietą więc nie możesz ocenić kobiecej urody,chyba że lesbijka jesteś,a jak nie jesteś to się nie wpierdalaj do oceny kobiecej urody.

Gość ona przynajmniej
nie ma to jak stosowac uogolnienia wiesz co to takiego? a druga sprawa to zacznij w koncu pisac w swoim imieniu bo to jest dopiero zalosne. hahhaha no ciekawe a dopiero nie chcialas podac wsojego imienia:)glupia pipa:D a ja tu jestem okazyjnie i nie bede zakladac nicka specjalnie dla ciebie:)

Gość trfdghj
Przystojniak nie pokażesz fotki ?

makaramba a że jak gruba to znaczy ze brzydka? wg mnie nie, znam jedna otyłą modelkę - fakt moglaby schudnac ale twarz ma przeslicza, wlosy zajebiste - czarne dlugie, usta wydatne cera jasna, piekna kobieta

Gość ona przynajmniej
pgr dawaj swoje zdj:)posmiejemy:)

Gość jestem gruba ale nie brzydka

Gość trfdghj
Przystojniak niech pokaże