Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawda jest aa

wygląd jest najwazniejszy w zyciu taka jest prawda

Polecane posty

hahhaha no ciekawe ciekawi Cie co to uogolnienia? glupia pipa? widac jak na codzien odzywasz sie do ludzi, nawet nie w obronie wlasnej tylko tak po prostu i nie chodzilo mi bys dla mnie zakladala specjalnie nicka tempa istoto lecz byc mowila w swoim imieniu a nie za innych tego tez nie pojmujesz?

Gość jestem gruba ale nie brzydka
wydaję mi się ze nie mam podlego charakteru.. troche tu uogolniacie.. jak gruba to brzydka, jak brzydka to wredna.. hej.. bez sensu

przystojniaczek masz jakis uraz do imion na K?:) mam nadzieje ze nie masz na imie Krzysztof albo Kamil?:P

Gość monogamiczny pijak i złodziej
Kobieta wybierz zawsze pieniądze! Przykładem tutaj może być pracowity młodzian w wakacje za psi pieniądz i syn bogatego tatusia - panienka wybierze tego drugiego oczywiście co ma wszystko jak na tacy i za free. Pierwszemu nikt nie pomoże. Dlatego jestem już za chodzeniem na prostytutki i traktowaniem kobiet instrumentalnie. Byłem naiwnym romantykiem i to przegrało. Miłości nie ma i w małżeństwo nie wierzę. Zresztą idiotka się z kretynem zawsze dobierze czy pijaczka z ćpunem . . .

jestem gruba ale nie brzydka wydaję mi się ze nie mam podlego charakteru.. troche tu uogolniacie.. jak gruba to brzydka, jak brzydka to wredna.. hej.. bez sensu ja skasowalam tą teorię

zazwyczaj gruba jest brzydka bo ma taki "świński ryjek" ale nie zawsze tak jest,zdarzają się bardzo ładne grube dziewczyny,znałem kiedyś taką jedną,była bardzo gruba ale z twarzy po prostu piękna,gdyby schudła to faceci by za nią latały jak psy za suką.

Gość trfdghj
Nie mam profilu na fotce :( napisz może jak Cię tam znaleźć ?

Ja z kolei mam inne doswiadczenia zawsze zakochiwalam sie czy spotykalam sie z facetami ktorzy byli mniej zamozni ode mnie albo wrecz biedni i absolutnie na to nie patrzylam, wielu wlasnie mnie wykorzystywalo, mieszkalo u mnie, ja czesciej robilam zakupy itp i nie uwazalam ze cos w tym zlego poki facet nie okazal sie draniem, teraz jestem ostrozna i z moim obecnym wszystko idzie po polowie, chyba ze gdzies mnie zaprasza albo robie mu jakis prezent. No ale kwestie czynszu, paliwa, jedzenia ida po polowie

Gość trfdghj
Wysilam się :P W rankingu,który jesteś ?

Jesli osoba jest gruba ale ładna to raczej nie ma problemu z powodzeniem bo facet lubi trochę ciałka i może go być nawet dość dużo,dla mnie charakter się liczy bo co z tego że ładna jak ciągle zrzędzi i się wymądrza,100 razy wole gruba ale miłą i taka która jest wyrozumiała ale zazwyczaj żadna gruba dziewczyna taka nie jest a wręcz odwrotnie.

Gość gość
Żal mi tutaj niektórych osób... Widać poziom rozmowy jaki sobą reprezentujecie... Ona nie przejmuj się głupimi wypowiedziami, jesteś fajną naturalną dziewczyną :) A reszta jak jest taka mądra to niech pokaże swoje zdjęcia (oczywiście prawdziwe). Po prostu jej zazdrościcie, że się nie boi wstawić fotki. Co do tematu...Pracodawcy strasznie przywiązują uwagę do wyglądu, bynajmniej ja na takich trafiłam - szefowa zamiast po imieniu, mówiła: "Gdzie jest ta pryszczata, jak jej na imię?" , albo kiedyś jak zaczęła mówić o pomocy kuchennej to myślałam, że padnę: "Urodą to ona nie grzeszy, ale w kuchni to nie widać" , więc co można pomyśleć o takiej osobie? To ma być pracodawca? Albo kiedyś przyszła laska ostro od solary.. A ta na nas z mordą, że co my jej "za wynalazek" podesłałyśmy i że mamy najpierw patrzeć na ich wygląd, a dopiero do niej przysyłać! Kurwa chciała chyba casting mieć :] Zresztą jak ktoś miał pracować jako kelnerka to od razu było "boże jakie one brzydkie" i ble ble..

Ona2222 nie przesadzaj,gdzie ona jest przy tuszy?według mnie ma normalną wagę.

Gość gość
No i pracę dostała oczywiście ładna, długowłosa blondynka :) i zarabiała także więcej, niż moje koleżanki, które tam dłużej pracowały!

Gość Tritta1028
Jakoś ja mam urodę i ona mi nic nie pomogła.

Gość a jeden taki
Ona2222, mnie się podobasz. Nie to ładne co ładne tylko co się komu podoba ;)

no jest przy tuszy widac po ramionach i nogach ramiona fotograf jej troche w photoshopie obrobil ale nog sie nie dalo bo by dziwnie to wygladalo przystojniaczku jakie masz pseudo na fotce?

Gość gość
Właśnie :) Pokaż lico!

to ten co ma w profilu ja chce buziaka? bo narazie sie wysililam z pierwsza strona:P

Gość Jabadubi
Wygląd jest ważny ale nie najważniejszy. Ja znam nie jedną piekną kobietę która ma czy miała źle w małżeństwie. Znam też nie jedną brzydka, która miała dobrze w małżeństwie. Do małżeństwa uroda na pewno nie jest najważniejsza.

Gość trfdghj
Przystojniak jak Cię znaleźć,bo nie mogę :-)

Gość gość
Przystojniaczek no daj, zobacz ile kobiet Cię prosi :P