Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość .,marusia,.

jak zgwałcić faceta

Polecane posty

No wiesz, w pokoju obok była jego dziewczyna więc jakby weszła to miałby przesrane

"A moim skromnym zdaniem kolesia zgwałcić się nie da.. ;P" Też się skłaniam ku tej wersji :D

Gość a jak w np wiezieniach
inny facet wklada facetowi do tylka - to nie gwalt ?a kobieta moze przeciez uzyc sztucznego czlonka!

Marusiu, ja Ci żadnych tyłów nie robię, tylko podnoszę topik :p A skrycie cały czas myślę nad sposobem zgwałcenia faceta(tylko nie mów nic V. ;) ).

"inny facet wklada facetowi do tylka - to nie gwalt ?a kobieta moze przeciez uzyc sztucznego czlonka!" Tak, tylko, że mam wrażenie, że Marusia chciałaby z tego czerpać jakąś przyjemność. A w tym wypadku byłaby ta przyjemność dość ograniczona (bo jeśli gwałt to odpada przyjemność z dawania przyjemności).

Marusiu tak się zastanawiam. Czy Ty pytasz o inspirację co do tego jakie praktyki masz "zastosować"? Czy też o to w jaki sposób do tego gwałtu doprowadzić-w sensie zaciągnięcia/zwabienia faceta w odpowiednie miejsce? Marusiu z tego co pamiętam co pisałaś u nas to wydaje mi się, że jak wykarzesz inicjatywę/zaczniesz akcję to on ją może już dalej pociągnie? I to wcale nie będzie gwałt już wtedy :p

Gość gość
daj mu tą mieszanine i przykuj go kajdankami do łóżka. ma utworzyć X. poczekaj az wytrzeźwieje i zaczynasz: każde ubranie które masz na sobie każ mu zdjąć językiem, głową albo rękami przykutymi do łóżka. ma ci oblizać całe ciało. dokładnie. w razie nieposłuszeństwa sciśnij mocno penisa

Gość gość
Albo poczekaj aż zaśnie Kiedy będzie myślał, że już po wszystkim dosiądź go i równocześnie przystaw mu piersi do twarzy

Gość gość
możesz zrobić tak albo jeszcze inaczej wytrzyj się swoją pupą w jego twarz, umaż jego twarz swoimi sokami , każ się wylizywać i w trakcie takiego lizania niespodziewanie zesiusiaj mu się na twarz, uderz go też w twarz pokaż mu kto tu rządzi , wduś sobie jego buzię w twoją c**ę i między cycki, trzymaj go za włosy i całuj namiętnieusmiech.gif czy ty jesteś jakiś/aś nienormalny/a nie rozumiem jak można być takim okrutnym ( jeśli to nie żart)

Gość jak_to_nie_można_faceta
Spędziłem 2,5 roku na Białołęce. Dymali mnie jak i kiedy chcieli. I nie miałem nic do gadania.

Gość Wytresuje Ciebie
Wszystko zalezy od tego, co tak naprawę rozumiesz pod nazwą "g***t". Standardowa definicja - seks mimo sprzeciwu, braku woli drugiej strony. To może być trudne w związku. Chyba, że rzeczywiście zrobisz coś, na co on nigdy by się nie zgodził - dla jednych to może być seks oralny, dla innych zerżnięcie w tyłek. A jeżeli chodzi Ci o to, żeby go po prostu zdominować, to zupełnie inna sprawa. Więć? ---- wytresujeciebie@wp.pl

Gość gość
kobieta może zgwałcić faceta jeśli włoży mu wkład z długopisu do penisa i to nie musi być jego ostatni sex może też mieć w buzi jego penisa oraz do pupy włożyć palce, sztucznego, kije, owoce, kobieta będzie miała przyjemność bo przyjemnością nie jest tylko uczuje ale sam fakt że kobieta go gwałci ale to chore nie róbcie tak i wy panowie tez nie

Gość gość
Albo unieruchomić go gdy śpia później wiadomo... ;)

Gość
Faceta zg****ic mozna. Gwalt homoseksualny to wiadomo, ale kobieta tez moze to zrobic. Wprawdzie nie jest to proste, ale mozliwe. Dawno temu widzialem film "Gwendolina", takie skrzyzowanie "Indiany Jonesa" z "Seksmisja". Facet znalazl sie w niewoli plemienia amazonek, gdzie panowal zwyczaj, ze jeniec odbywal seks z wojowniczka plemienia a potem obcinano mu glowe. Nagi facet zostal odpowiednio zwiazany, ale oczywiscie probowal uniknac erekcji. Wtedy do akcji wkroczyly dwie wojowniczki, ktore pokazaly gosciowi o trzeba i wykonaly pare prostych zabiegow i mimo niecheci facet byl "gotowy do akcji" A, ze glowna "g****icielka" byla piekna kobieta, wiec od razu przystapila do rzeczy i zg****ila bohatera. Oczywiscie wszystko skonczylo sie dobrze. Tak, ze mozna.

Gość doświadczona1234
wsadz mu reke albo ogorka do d**y kiedy sie nie bedzie spodziewal (g**** niespodzianka)

Gość gość
jak to twuj facet to mu powiedz ze chcesz go zg****ic ze ma sedziec cich i robic co karzesz

Gość gość
No uprawiając z nim seks gdy on tego nie chce, biorąc pod uwage ze większość kobiet jest nijakie to nie jest problem by facet nie chciał współżyć z kobietą.

Gość gość
Przynajmniej raz w tyg. ,, gwalce,, swojego faceta:D

Gość gość
Założycielko tego forum jak dla mnie idiotycznego ale spoko weź ty jaki kolwiek kij i wsadź twojemu chłopakowi prosto w jego anusa czyli o***t jak byś nie wiedziała o co chodzi a potem go normalnie grzmoć tym kijem ile wejdzie aż będzie mieć pupkę czerwoną od leków chyba ci już wszystko wyjaśniłem