Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość GHJG

KTO MI WYJASNI JAKA JEST ROZNICA MIEDZY Lewicą a Prawicą??

Polecane posty

Gość gajowy_ruchała
co za bzdury piszecie prawica bo od Boga lewica bo jest przeciwko Bogu

Gość megiera banera
Bazyliszek - BRAWO! Boze, jak sie ciesze, ze w Polsce sa jeszcze tacy mlodzi ludzie, ze ktos to widzi! Zachowuje sobie twoja wypowiedz w Ulubionych i bede pokazywac jak nastepnym razem mi ktos powie, ze Polska to albo endecka enklawa moherow albo liberalizm typu dziki zachod (obie opcje wystepuja naprzemiennie, obie sa rownie zle). Tak mi zawsze wstyd, ze nie ma u nas pojecia prawdziwej lewicy..... a jednak, jednak...Och, czuje sie, jakby mi ktos dal piekny prezent na Dzien Kobiet.

Gość Pedro Rizzo
Jak napisał bazyliszek Prawica = zło Lewica - to bojownicy o równosc walczący z wyzyskiem, w tym najwspanialsi z najwspanialszych Czerwoni Khmerzy. Jaka szkoda że w Polsce tak mało się mówi ile dobrego uczynili dla świata...:(

Gość megiera banera
och, wypad juz z tymi "przykladami", wypaczenia zdarzaja sie zawsze, wszedzie, po kazdej stronie, zeby nie wiem jak piekna etycznie byla ideologia (vide: chrzescijanstwo), to zawsze moze sie znalezc swir, ktory wszytsko przekreci, odwroci do gory nogami (vide: Swiete Oficjum). Bez wzgledu na inspiracje ideologiczne, to jednak prawica i jej nurty ma po swojej stronie wiecej ofiar. nacjonalizmy, fanatyzm religijny, ekonomia dzikeigo kapitalizmu, to wszytsko narobilo wiecej szkod (pod roznymi nazwami i w kazdym zakatku swiata) niz jacykolwiek "komunisci". I prosze bardzo, jedzcie teraz do Kambodzy i zapytajcie czy o wiele lepsza sytaucja jest sprzedawanie na WOLNYM RYNKU wlasnych dzieci za worek ryzu jakims niemieckim pedofilom z hivem???????NO???? Bo ja wolalabym byc rozstrzelana na miejscu przez w/w khmerow.

Gość Pedro Rizzo
Khmerzy nie rozstrzeliwali, bo szkoda im było amunicji na burżujów i ich dziatki. I słusznie robili!!!! Ja sam gołymi rękami zajebałbym każdego skoorwiela, który zarabia pieniądze i nie chce się nimi ze mną dobrowolnie dzielić!!! Dlatego lewica zawsze wygra!!! I jeszcze znajdzie się następca Pol Pota czy Ho Chi Minh który nam w tym pomoże!!!

Gość megiera banera
No tak, w koncu prawdziwy prawicowiec zabilby tych co ZARABIAJA, natomiast oszczedzil chetnie tych, co kradna zarabiajacym. Dooobre! I nie boj sie, zawsze znajdzie sie tez jakis Nixon, ktory chetnie zbombarduje Ho-Chi-Mina i zjara napalmem jakies glupie wietnamskie bachory, no nie?

Gość anty peowiec
lewica to geje acta tvn superstacja wiek emerytalny 67 lat :) prawica to bóg honor ojczyzna religia moralność zasady miłość rodzina :)

Gość sorry Bathory
Nie wiem co to znaczy "kradną zarabiającym"...Przecież logiczne jest, że jak jakiś zafajdany burżuj zarabia tysiąc dwieście kuźwa na rękę, a ja siedzę w domu na bezrobotnym, to chyba MUSI się ze mną pieniędzmi podzielić! Przecież to jest jego humanistyczny obowiązek, chyba liczy się pomoc ludziom, a nie pieniądze? Chyba że naprawdę świat już schamiał do reszty i dla ludzi liczą się tylko ich zarobione pieniądze...:(

Gość lewica, to poruszanie skórką
na penisie lewą ręką, a prawicą prawą i przeżuwanie Hostyji, i trzymanie za piczkę zakonnice.

Gość Hegemon
megiera banera - doucz się dziecko nim zaczniesz pisać takie bzdury. Komunizm i zorganizowana religia to dwa najgorsze ludobójcze ścierwa jakie dotknęły ta planetę. Kapitalizm wyciągnął z biedy więcej ludzi, niż inne systemy razem wzięte, a mimo to jest systematycznie gnojony przez lewaków, którzy uważają "nam się należy" i domagają, by każdy się z nimi dzielił pod przymusem użycia przemocy.