Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MaciekProblem

Problem z siostrą cioteczną

Polecane posty

Gość MaciekProblem

Witam. Mam pewien problem. Mam 17 lat. Byłem z wizytą u babci, razem z nią mieszka ciocia, wujek i moja siostra cioteczna- Aneta. Jest to blondynka o niebieskich oczach, pięknych piersiach... Gdy siedziałem na krześle i oglądałem mecz( Ghana-Australia) ona usiadła na kanapie obok. Aneta bardzo mi się podoba. Nie wiem co się ze mną wtedy stało. Klęknąłem przed nią i zacząłem całować jej stopy, potem łydki...doszło do tego, iż uprawialiśmy razem seks... Jej się podobało, mi również. Ona chce byśmy kochali się dalej... Co robić? Proszę o sensowne wypowiedzi. Z góry dzięki. Maciek

Gość hgf
jak dobrze ze za marzenia nie karaja

Gość Lols ale z was dzieci
Przecież widać że ten 2 post to podszyw -.-

Gość MaciekProblem
Witam ponownie. Nie jestem żadnym pedofilem. Aneta ma 19 lat, jest ode mnie starsza. Drugi wpis to nie moje sprawka( a tak przy okazji to nie rozumiem ludzi, którzy wykorzystują problemy innych do nabijania się). Proszę o sensowne posty i porady co dalej robić. Pozdrawiam. Maciek

Gość mały28
zaniechaj tego albo rób z nią to dalej. ja przykładowo mam podobną akcję z moją mamą. podnieca mnie jak diabli, ale przede wszystkim jej CYCE. powiedziałem jej o tym i zrozumiała. teraz wali mi konia kiedy mam na to chęć ja bądź ona (lubi jak jej tryskam na cycki) ale się nie ruchamy, choć bardzo byśmy oboje chcieli.