Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gosc2525

Zerwalem z dziewczyna. Jak wrocic?

Polecane posty

Wiem ze jestem zjebem ale spedzalismy ze soba cale dnie to nie byly 2-3 godzn dziennie tylko wiej. A teraz nie mam co ze soba zrobic. A jak sie czlowiek nudzi to caly czas mysli o tym co bylo. Nie wysle zadnego prezentu. Teraz pewnie przejde faze gniewu... przez to co mi zrobila.

Gość ona.......................
widocznie nie była Ciebie warta skoro po 2 latach związku, jakby nic, poleciała do innego. I liczy na to,że Ty będziesz to akceptował przyjaźniąc się z nią. W jej zdradę też bym nie wierzyła, skoro na 2 dni pojechała z kimś kto jej się podoba. Głupia sytuacja ogólnie, mam nadzieję, że wyjdziesz z tego z podniesioną głową ;)

na PB wystawilem zdjecie pol nagiej laski z opisem Jak najszybciej zapomnieć... Znaleść inny sens w życiu... Poszukać gdzieś indziej szczęścia... Będzie dobrze :) liczę na to!

Gość gość
Moze i ja znajde tu jakąś rade? Jestem w trochę innej sytuacji ale podobnej

Gość gość
A ja zostałem porzucony dla innego…. Byliśmy w związku 3 lata. nie mieszkaliśmy razem , bo jesteśmy z innych miast, ale bardzo często się spotykaliśmy. Znała całą moją rodzinę, znajomych, przyjaciół, środowisko. Poznała go na studiach i straciła dla niego głowę….postanowiłem nie dac za wygraną. Trafiłem na strone http://urok-milosny.pl i zamówiłem rytuał, żeby ona wrócił. Nie działo się na początku nic, jednak po pewnym czasie zaczęła szukać kontaktu. W końcu wróciła i znowu jest miedzy nami praktycznie idealnie.