Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kurde kurde kurde.

Nie mogę się zdecydować, który biustonosz kupić. Pomocy, kobitki!

Polecane posty

Gość kurde kurde kurde.
Gość kurde kurde kurde.
Chciałam kupić te 3 pierwsze, plus z la senza ten czarny i taki: http://www.lasenza.co.uk/search/Level3.aspx?d=1&collection=3&style=701949&product=010011113&img=SS810_60&fromsearch=1&phrase=lucy ale nie wiem, czy ten w panterke nie jest taki za bardzo... no... odpustowy i zabudowany. No i on jest usztywniany. Ale nie wyglądam na jakąs "niunię", nie będzie tych staników widac spod ubrania ani nic, nie ubieram sie na co dzień jak na disco, więc biustonosz to taka bardziej ozdobna część garderoby, tyle, że schowana.

Gość wwyyzz
nie masz gustu... wszystkie okropne

Gość kurde kurde kurde.
Taki juz mam, ale w innej wersji kolorystycznej;) takiej w kwiatki. Jest ok. Na pewno będzie pasowal. Pozostałe chyba też. To juz ostatnie pytanie:D A co sądzicie o takim: http://www.onlyher.pl/products/164/p/280 Taki czerwony. Mam nadzieję, że moje mikre cycki będą dobrze w tym wyglądać:P

Gość kurde kurde kurde.
No ale 70A to nie mój rozmiar...

Gość O En A
Dwa ostatnie są ładne! ;DD reszta nie w moim guście! :)

Gość lody pistacjowe
to szukaj jakies balkoniki

Gość kurde kurde kurde.
Wszystkie, które wybrałam będą dobre. Eh, no każdemu się podoba coś innego. W sumie głupie pytanie zadałam. Nie ma odpowiedzi na babskie dylematy bieliźniane;(

Gość zgadzam się z gfghfgfgf
tylko ten jeden jest ok, reszta okropna

Gość kurde kurde kurde.
Hm.... No ja nie lubię za bardzo białej i czarnej bielizny. I puszapów itp. Może dlatego takie "dziwne" te staniki.

Gość lody pistacjowe
niektore jak dla starej babci :/ nic podniecajacego w nich

Gość kurde kurde kurde.
Wiesz, w samym staniku trudno żeby było coś podniecającego:D Gdyby się w super seksowny Twoim zdaniem stanik ubrał Twój kuzyn, to by było seksi?;)

Gość mirrra.
georgia ladna:) A jaki bierzesz rozmiar? bo w weikszosci modeli od pewnej literki wyglad sie zmienia, ramiaczka sa grubsze a miski bardziej zabudowane :/

mam ten pierwszy z la senzy tylko inny kolor :) powiem Ci, że ramiączka mnie drapią, jeśli masz wrażliwą skórę, to się nie przyzwyczaisz do tego... ogólnie wygląda ładnie, prezentuje się dobrze i wygodnie nosi, tylko te ramiączka mogą być problemem. stanik nr 3 i ten ostatni mi się podobają, zależy od okazji i pod co chcesz to włożyć albo i bez czego :P

Gość kurde kurde kurde.
Moim zdaniem ten ładnie wygląda na biuście: http://balkonetka.pl/katalog/bra/pour-moi-opulence-27ten z la senzy, rouched ribbon mam. z las senzy biore rozmiar 70D, więc jeszcze w wersji mniej pancernej;) ramiączka trochę drapią, ale mi to nie przeszkadza za bardzo. Bardziej to, że sa tak "daleko od siebie" i albo sie wbijaja, bo są sztywne, albo spadają w ciągu dnia:/

Gość kurde kurde kurde.
źle wkleiłam poprzedni link