Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Brunetka91_BDG

Czy taka figura może być sexi?...

Polecane posty

Gość hhhhhhhhhhhhhh
te białe majtki sa chyba na ciebie za małe :O

Gość hejKafeee
eee nie jest tak zleeeee.. raczej ....

Gość hejKafeee
popieram z tą bileizna wczesniejsze posty :D

Gość he he he
Sorki, że się wtrące a w sumie nie bo po to sie tu pisze. A więc tak Sama sobie krzywde wyrządzasz robiąc takie zdjecia, po pierwsze nie robi sie fotek z bliska obecnymi aparatami a tym bardziej komórkami tylko z daleka bo pieprza one zdjecia po 2 jak Cię ktos widzi to nie z wysokosci tylka a conajmniej półtorej metra wysokości. Tyle co do zdjęć Natomiast wygląd - swoim ubiorem kompromitujesz się jak i większość kobiet o podobnych sylwetkach. Nie wiem co za moda by ubierac sie pokazując z tyłu pół rowka przecież to obrzydliwie wyglada a nie sexi. Można przecież założyc głębsze majtki ale za to delikatniejsze, co uwypukli Twoja doope a zarazem poprawi talie i cała figurę, a biustonosz to juz wogole tragedia. Popracuj nad tym. A "sexi" to nie tylko figura a wsio co ją otacza a przede wszystkim móżg!!! To mówiłem ja Jarząbek który widział i wie trochę w i o życiu.

Gość Isabel Diamond
Jak dla mnie to nosisz złą bieliznę która absolutnie nie podkreśla figury... Kup sobie coś sexownego w czym będziesz czuła się sexownie .... automatycznie będziesz miała w podświadomości że wyglądasz sexi. To działa... Dziewczyny które są otyłe (mówię o tych które po prostu nie dbają o siebie i obiadają się) to nie jest tekst do was !!!! Tylko konkretnie do osoby pytającej...

Gość do hehehe
no wiesz ja bym tam wolał d*mać ładną seksowną zgrabną laskę... a ta tutaj... jest fajna ale troxhe zrzucic moze

Gość Indra87
Najlepiej to zrób tak: Zalóz sobie jakies fajne bikini czy bielizne od kompletu. Uwazaj, zeby majtki sie nie wrzynaly w pupe i w boki - powinny byc luzniejsze niz te na fotce, z wyzszym stanem, zeby plasko lezaly na boczkach i podkreslaly kraglosci. A Stanik wez jakis jaki uwypuklajacy piersi - dobrze dobrany (zebys czasem nie miala za malej miseczki i za duzego obwodu). No i wtedy wez popros kolezanke czy kogos zeby Ci zrobila kilka fotek aparatem. Stan prosto, wciagnij brzuch, wypnij piers, poloz moze reke na biodro i staraj sie byc seksy. I dopiero wtedy wrzuc nam tu fotki na kafe.

Gość Brunetka91_BDG
Indra87 no ok ;ddd... to jutro wrzucę lepsze fotki wg twojego przepisu;dd tee byly telefonem ... ale nie sadze by lepsze fotki cos pomogly ale ok wrzuce :)

Gość Isabel Diamond
Indra87 POTWIERDZAM! ZMIEŃ TĄ BIELIZNĘ!!! I POCZUJ SIĘ SEXI... Uważam że poprostu masz jakiś problem ze sobą... Lubisz wogóle swoje ciało??? Jak się czujesz z samą sobą??? Bo jeżeli pytasz na forum czy iinym się podoba to dla mnie oznacza że sama nie jesteś pewna siebie i swojej sylwetki... Kup coś co podkreśli kobiece kształty

Gość Brunetka91_BDG
Isabel... kilka postów wczesniej pisałam, ze nie lubię.. i że nie umiem się czuć sexi nie będąc taką. ale ok dam te foty może rzeczywiscie jakies wyrazniejsze beda a jak nie biorę się za diete i stare sprawdzone sposoby :D

Gość do autorki. byłaś tu wczoraj
i juz wiesz, ze jestes tłustą świnią więc tak się nie rzucaj. lepiej schudnij tuczniku :classic_cool:🖐️

Gość Brunetka91_BDG
a ty lepiej idź się utop i odstaw zioło, bo wczoraj to ja nawet kompa nie właczałam :/ i jakbyś czytał/a temat, to bys wiedzial/a, że robię w tym kierunku dużo. wiecej niż ty smieciu. nara

Gość StaryKafeterianin
hahahahaha ten tam co ta mainure od tucznikow cisnie odejdz od kompa lepiej bo Ci nie sluzy i za duzo frustracji tu cisniesz. do laski-widac ze pracujesz. jest fajnie, ale nie idealnie...nie bierz dragow juz ale cwicz i sie nie łam pozdro :)

Gość jaaaacoooooooooooocieeetoo
ladna jestes z figury

Gość Brunetka91_BDG
inne zdjęcia które chciala Isabel .... sorry ze fonem ale aparatu chwilowo nie mam koleżanka i zepsuła..;] moim zdaniem wyglądam na nich rzeczywiscie ciut lepiej ale szczerze to chyba mala roznica... http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/759c86d86d56f9b5.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/f2ed6ec8f96d8795.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/e91c803c2a1aa962.html

Gość no oczywiście że
może!!!!!!!!!!!!!!!!! te foty co teraz dałaś lepiej cie pokazuja ;ddd serio ;dd pozdro ;d

Gość giętko
KONIECZNI Od 5 do 7kg sie pozbadz a bedzie git

Gość no oczywiście że
gietko nie wiem czy patrzyles/las na jej nowsze fotki tu lepiej to wyglada :)

Gość no oczywiście że
operetka_69 no właśnie w tym problem że ja CWICZE xD przeczytaj troszke temat... i tu caly paradoks

Gość no oczywiście że
*ona cwiczy haha zaczynam sie wczuwac w brunetke... cos czuję że staję się jej fanem ^^ brunecia gdzieżeś nam uciekła z topiku? :D

Gość no oczywiście że
noo..... wiesz moja zona nie ma takiego ciała... mi sie ta laska z topiku podoba sledze go od wczoraj az sam postanowilem cos napisac :D

Gość no oczywiście że
chyba mojej kupie karnet na silownie :):) dobra ide bo zona zaraz wraca he he brunecia 3m sie i nie chudnij bo szkieletory nie sa seksowne.

Gość Brunetka91_BDG
no widzę że pod moją nieobecność się i fan znalazł :) operetka dziękuję za uznanie ... cwiczyc na razie nie przestaję, za bardzo to lubię :)

Gość GaliCjanka666888
moja droga figura dobra ale widać po Tobie zamiłownie do niezdrowych przekąsek... odstaw słodycze, czipy, ćwicz dalej i naprawdę będziesz bardzo fajna!! z tego co czytam to miałaś kłopoty z narkotykami.. co wynika z nieakceptacji siebie?? nie zajadaj tego poblemu! to naprawdę nic nie da! wiesz ja wiem to sie tak mowi "nazre sie, ale pociwcze" ale w ten sposob zbudujesz miesnie... trzmam kciuki rzuc to swinsto pozdrawiam paap

Gość AjEm1234567
a mi się tak średnio podobasz :/ no, ale bywa.....