Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mama jak Ty!

Dla chłopaczka ...

Polecane posty

Gość Mama jak Ty!
i czemu ma służyć twoja wypowiedź. Nie wchodź na takie tematy i się nie wypowiadaj jeśli to uwłacza twojemu dziecku....

hehe to ja widać nie kocham swojego dziecka bo zamierzam mu kupować na allegro i w lumpeksach! nie każda kocha i nie każdą stać na nowe:/

Gość Mama jak Ty!
FatCat - wstydź się! ;) Moje dziecko miało wszystko nowe, ale teraz gdy jest troszkę starszy zdarza mi się kupić mu coś używanego, a kocham go coraz bardziej!

Gość mamaaawol
co za bzdura, ja sama kupuje mojemu dziecko używane ciuszki z ciucholandu i z allegro, jak takie kilkumiesięczne dziecko ma zniszczyć ubranka? a "obsrane" - takie rzeczy się pierze, a zanim przebije się przez pampers też trochę więcej trzeba, chyba że pani od takich opinii nie używa pampersów bo nie jest kochającą matką i jej nie stać. ps bardzo ładne ubranka, bardzo podoba mi się swetrek niestety jestem przed macierzyńskim i kasy brak, pozatym jest u nas ciucholnad w którym w pon. są rewelacyjne ubranka i co pon. chodze o 9 kupować.

Gość linka - malinka
A co tak mało tych ciuszków?Ja potzrebuje i szukam dresów, bodów i śpichów do rozm, 68. Tak na pocztek.Interesują mnie firmu h&m i next.

Pamietam Twoj topik na ktorym reklamowalas te ubranka. Po co zakladasz drugi taki sam temat? Ubranka nawet ok ale na mojego syna za male.

Gość matkaizona.............
jagoda, bo twój bachor jest stuningowany :) Na niego nic nie pasuje kurewko :)

bodów :O dziewczyno do jakiej ty szkoly chodzilas. Wiecej ksiazek czytaj to nie bedziesz takich bledow robic.

Gość Mama jak Ty!
Jagoda - no ja też pamitam, że się wypowiadałaś, a tamten wątek gdzieś zgubiłam i dlatego nowy. A i proszę nie kłócicie się! Ja dziś przez matkeizone i jej podszywy mam wyrzyty sumienia... A do linki-malinki - no tylko tyle mi zostało z tych rozmiarów, bo część rozdałam, część sprzedałam i tak wyszło.