Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

xxjotpekxx

czy jest Możliwość zajscia w ciąże

Polecane posty

Witam czy jest taka możliwość żebyśmy z dziewczyną wpadli jeśli - robiliśmy to pierwszy raz(ona i ja) - robiliśmy to 2 razy w przeciągu godziny, użyte 2 prezerwatywy Durex 1.Extra Safe 2. Classic - prezerwatywy w żadnym razie nie pękły, - Członek był po każdym wytrysku myty pod dużą ilością wody oraz dokładnie wycierany i zakładana była po jakimś czasie nowa prezerwatywa - 2 razy doszedłem w dziewczynie I pytam czy jest możliwość że wpadliśmy ?? proszę o rzetelne odpowiedzi

Gość Ja ze Szczecina
niemozliwa ciąża.

aha dziękuję za odpowiedzi. Przepraszam że zamieściłem temat 2 raz ale odpisała tylko jedna osoba więc chciałem zapytać ponownie. Jeszcze raz dziękuję i życzę miłego i pogodnego dnia, mimo tej okropnej pogody :)

Ale cię nakłamali :D a ty im uwierzyłeś :D Weź sobie ulotkę i przestudiuj :D TAK Jest możliwe choć mało prawdopodobne. (trochę poniżej 1% przy prawidłowym stosowaniu ) A i takie pytania zadaje się przed a nie po ;)

nie nie nie jak mówiłem wcześniej był czysty umyty i wytarty i prezerwatywa była dobrze założona

To możesz być pewien na 99% że nie zostaniesz tatusiem ;) A na przyszłość zabezpiecz się przed pękającymi gumkami ;D (wyślij po receptę swoją dziewczynę i wykup tabletki na wszelki wypadek) I pamiętaj że gumki pękają zazwyczaj w piątkowy wieczór przed sobotą w którą wszystkich ginekologów z miasta wywiało ;) A tak poza wszystkim to jak się na sex decydujesz to nastaw się i psychicznie przygotuj na bycie tatą bo zawsze jest cień szansy że nim zostaniesz ;) A tak poza tym to życzę bezstresowej i dobrej zabawy :D

Witam ,wspolzyje regularnie z partnerem bez zabezpieczenia w dni nie plodne,choc ostatnio pomylilam sie i kochalismy sie w 1 i 2 dniu plodnym. Okres spoznil mi sie 3 dni,choc mam regularne co 28 dni...ogolnie czulam sie dziwnie,mialam mdlosci ale nie wymiotowalam,bylam senna,mialam brak apetytu. Okres byl w miare obfity przez 2 dni i to w sumie na tyle ,kolejne 2 dni juz tylko mialam plamienie. Od 2 dni mam klucie w prawym jajniku,wciaz jestem senna,nic mi nie smakuje,a do tego mam jakis mleczno-bialy lepki sluz. Ciaza? juz sama nie wiem co myslec...

I co my ci mamy powiedzieć? Wróżkami nie jesteśmy. Idź dziecię drogie jutro do apteki kup co trzeba i sama sobie odpowiedz. A potem cokolwiek ci wyjdzie na teście idź do lekarza.

z tym ze robilam test w dzien spodziewanej miesiaczki i wyszedl negatywny....a martwi mnie te klucie jajnika , pytam czy moze ktos mial takie objawy i byl w ciazy....nie czekam na glupie odpowiedzi

marcjacob moja odpowiedź nie była głupia tylko prawdziwa. Testy się prawie nigdy nie mylą wiec nie powinnaś być w ciąży ale możesz powtórzyć a do lekarza powinnaś iść tym bardziej skoro test wyszedł negatywny. Nikt ci tu nic mądrego nie powie nawet lekarz. Bo wybacz ale bez pooglądania cię to tylko zabawa w wróżkę by była.