Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość serce po lewej stronie mam

Jeśli Komorowski wygra wybory, to będzie zły wybór

Polecane posty

Gość jkakakakaka
dokładnie, to co miał powiedzieć, powiedział, a odpowiedzi na pytania to już pierdolenie głupot, co to za prezydent? Może jego hobby to zupa pomidorowa

Gość za lekarza i tak trzeba płacić
LO Po pierwsze i tak większośc przychodni to już NZOZy czyli niepubliczne zakłady opieki zdrowotnej, a nie płacisz nic poza skladką, nie?:O Poza tym ja teraz byłam w gipsie 7 tygodniu, potrzebuję rehabilitacji, bo mam uszkodzona nogę i nie mogę chodzic i co? Muszę czekać 2,5 miesiąca, a na jeden zabieg 4 miesiące. Albo iść prywatnie, chociażby od jutra i wybulić 800-1100zł.

Komorowski nie jest i nigdy nie będzie mężem stanu. Nie jest przygotowany do pełnienia funkcji prezydenta. Cała nadzieja w tym, że za rok PO przepierdoli parlamentarne :O

Gość tylko nie to!!!
bezmózgocy w tym kraju mieszkają teraz się dopiero dowiecie............mordy w kubeł... lepiej wam zabrać dowody jak macie tak głosować

Gość GLOSOWALAMNAJARKA
Ciekawi mnie dlaczego Bronek jest tak wysoko w sondażach? Co kogoś pytam to z niego drwi... :D

Gość zdzichhhh
pierdolta sie wszystkie kaczki j**anego kaczogrodu nam nie zrobicie z tego kraju frustraci pie**oleni

Pięć lat temu też każdy drwił z Lecha, a wygrał. Tacy są Polacy :O

No tak, elektorat PO potrafi tylko używać inwektyw :O

Gość GLOSOWALAMNAJARKA
Zdzich, w każdym temacie wypadałoby chociaż coś innego napisać :P

Gość po trupach do celu !!!
Bój się Polaku, bój się, wraca IV RP Bój się Polaku, bój się, wraca IV RP Zamarli na Helu, zamarli na Wawelu Po trupach do celu, po trupach do celu Nie wierzył nikt, wątpiło wielu A Jarek na to: "Po trupach do celu, po trupach do celu" Bój się Polaku, bój się, wraca IV RP Bój się Polaku, bój się, wraca IV RP Nie! On światłem ciemniejszym niż czeluść w tunelu Na czele kartelu, po trupach do celu, po trupach do celu, po trupach do celu Jarek, Jarek, przyjaciół ma wielu Każdy chce leżeć na Wawelu Jarek, Jarek, przyjaciół ma wielu Każdy chce leżeć na Wawelu Na oczach twoich kraj wylał dziecko z kąpielu A Jarek na to po trupach do celu, po trupach do celu , po trupach do celu, po trupach do celu Jarek, Jarek, wróci polityczny zamęt? Nie! Jarek, Jarek, wypełni brata testament Zamarli na Helu, zamarli na Wawelu Po trupach do celu, po trupach do celu Nie wierzył nikt, wątpiło wielu A Jarek na to: "Po trupach do celu, po trupach do celu" Każdy chce leżeć na wawelu, do celu Każdy chce leżeć na wawelu, do celu Każdy chce leżeć na wawelu, do celu Każdy chce leżeć na wawelu On światłem ciemniejszym niż czeluść w tunelu Na czele kartelu, po trupach do celu, po trupach do celu, po trupach do celu, po trupach do celu Jarek, Jarek - wróci wspomnień czar, irasiad i borubar Jarek, Jarek - wróci wspomnień czar, irasiad i borubar Na oczach twoich cały kraj wylał jak dziecko z kąpielu, Po trupach do celu, po trupach do celu, po trupach do celu, po trupach do celu Bój się Polaku, bój się, wraca IV RP Jeszcze Polska nie zginęła póki my żyjemy, Co nam obca przemoc wzięła szablą odbierzemy Po trupach do celu, po trupach do celu, po trupach do celu, po trupach do celu, Bój się Polaku, bój się, wraca IV RP

Gość ja tam wolę
w prywatnych szpitalach niektóre operacje/zabiegi są refundowane przez NFZ - to fakt- ale to, że doba w takim szpitalu kosztuje od ok 200zł w górę i pacjent musi sam opłacić pobyt w takim szpitalu (min 3-4 doby) to już się tego nie mówi :o Jak się zarabia 5 tys w górę to nie ma problemu :P gorzej gdy w rodzinie zarabia się niską krajową :o

Idioci i populiści, za pięć lat wam przypomnę jak broniliście Bronka :O

Gość Polaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
bedzie dobrze :) 4 lipca Komorowski wygra :))

Gość a ja wybieram...
tzw mniejsze zlo z dwoch najwiekszych jakie nam zagraza.... oddam glos na komorowskiego.... bo z kaczka bedzie jeszcze gorzej niz z nim !

Gość GLOSOWALAMNAJARKA
A czy wyborcy Komorowskiego wiedzą co on zamierza zrobić? Proponuje od razu zacząć pracować w burdelu, bo a nuż się wam nóżka złamie to kto zapłaci te 8 tysięcy za leczenie :)

Gość zbieraczka chętnych
Co wy z tymi kaczkami? Ja chciałam Olechowskiego, bo to człowiek na poziomie, wykształcony, elokwentny, z klasą, obyty - zupełnie inna klasa polityczna i przyzwoicie wyglądający. Wstydu by na pewno nie przyniósł i Tusk by za nim nie skakał ze swoim bazyliszkowym szczekającym ryjem wygłaszając farmazony. Równie dobrze mógłby wygrać Lepper, a nie Bronek. Napieralski, nawet Kaczyński są już klasę wyżej od tego wąsatego rumcajsa wiejskiego. Nawet wypowiedzieć się ten chłop nie potrafi. Prezydent chyba powinien znać języki obce i znać się albo na ekonomii, gospodarce, finansach, prawie, stosunkach międzynarodowych itp., wykazać się jakimiś osiągnięciami w swojej karierze zawodowej, naukowej, mieć jakąś łatkę specjalisty, a nie tylko zasłynąć z robienia dzieci brzydkiej żonce. Nawet nie potrafił sobie przyzwoicie wyglądającej żony znaleźć, albo żadna przeciętna go nie chciała, a nami ma rządzić :O

Gość NIE WIERZCIE W SONDAŻE
Eeee tam! Nie wierzę w sondaże! W poprzednich wyborach w sondażach prowadził Tusk a i tak wygrała Kaczka! :O

ciekawe, ze piszesz o zonie i o jezykach, skoro kaczka nie ma zony i nie zna zadnego jezyka obcego!

Najgorsze jest to, że Polacy nie mają elementarnego pojęcia o polityce i gospodarce. Większość z was daje tego najlepszy przykład. Pieprzycie tylko frazesy. Kaczor nie ma żony, tylko kota. Komor nie ma żony, tylko paszteta. Kaczor wygra będzie gorzej. Komor wygra, będzie gorzej. Ludzie, doedukujcie się 🖐️)))

poza tym wiesz co, ok, jego zona wygląda jak wygląda, ale zawsze to KOBIETA nie kot!

Gość ziuuutekkkk
LEWICA TO DOPIERO DNO! SPALIĆ LEWACTWO NA STOSIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość iksigrekzet
zbieraczka- ciezko sie z zToba nie zgodzic...jestem na nie dla Kaczynskiego ale w drugiej turze ja naprawde nie wiem na kogo zaglosowac- bo Bronek to taki prawdziwy bronek...bez sensu

Gość iksigrekzet
Serce doedukuj mnie!!!bede wdzieczna!:)

Gość GLOSOWALAMNAJARKA
A co mnie obchodzi pierwsza dama? Da mi coś jeśli będzie albo jesli będzie, ale gruba? Nic dla nas nie znaczy pierwsza dama ciemna maso!!!!!!!

serce po lewej stronie-tys jedyna wykształcona, a reszta do debile.Polecam więcej krytycyzmu wobec własnej osoby. Prawda jest taka, ze wszyscy kandydaci są beznadziejni, nic sobą nie prezentują, więc wybieramy mniejsze zło, aby byc jak najmniejszym posmiewiskiem w świecie ( bo ze i tak bedziemy to przesądzone ).

Gość jak zawsze obieektywny
lewactwo to komuchy i nic więcej kurfa, kwachu była prezydentem aż 10 lat i co? i właśnie gó.wno! nic! nie zmienił nic, trzeba być idiotą żeby głosować na napieralskiego i wierzyć w to, że sld moze coś zmienićw pl

Ja cię doedukowywać nie będę, poczytaj prasę, pooglądaj programy publicystyczne różnych stacji, sięgnij do historii i wyrób sobie własne zdanie na podstawie rzetelnej wiedzy.

Gość GLOSOWALAMNAJARKA
Z nagłówkiem "po trupach do celu" chyba sam nalezysz do debili.......................... Zaufaj mi, że każdy z tych ludzi, nawet Bronek, ma więcej do zaoferowania niż Ty.