Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość serce po lewej stronie mam

Jeśli Komorowski wygra wybory, to będzie zły wybór

Polecane posty

choć to są wstępne wyniki. Naród wybrał to co było do tej pory, czyli dobrze się żyje w Polsce. Wiec teraz nie narzekajcie i nie krytykujcie przyszłego prezydenta.

Gość po trupach do celu !!!
nie, nie zaufam ci, sama wygłaszasz frazesy, poprawne politycznie. Wasz jarek powinien byc teraz w załobie, prawda cie w oczy kole, co ?

Żałoba ? Jaka żałoba ? Polityka to polityka, zero sentymentów. PiS zdziesiątkowany, kogo miał wystawić? To nie są frazesy, ja chętnie podyskutuję merytorycznie ze zwolennikami Bronka na tematy polityki zagranicznej, wewnętrznej, gospodarczej. Czekam, zwolennicy PO 🖐️))

Gość szary szary obywatel
Jarek to, niestety, człowiek chory na władzę! Nic dla niego nie znaczy żałoba po bracie, kiedy jest szansa dorwać się do koryta. Cała ta jego kampania żerująca na współczuciu społeczeństwa jest żalosna i po prostu niesmaczna!

Gość dfghjkdfghjkl
Ludzie jak ja mam głosować na starego kawalera z kotem, zamiast żony? Człowieka który wyniósł za swoich rządów Leppera i Giertycha na ministrów, zapewniając im miejsce w historii Polski, dzieci polskie będą się o nich uczyć...to jest ta dbałość o Polskę?Człowiek który zajadłego i despotycznego wodza...zamienił się w aniołka z kwiatkiem w ręku. Gdzie jego wiedza o kobietach, żonach, o rodzinie z dziećmi, powinien reprezentować cały naród. Już w tej chwili NIE CHCE DYSKUTOWAĆ O WSZYSTKIM, TYLKO O TYM O CZYM ON CHCE!! A ja chce wiedzieć o wszystkim, co sądzi kandydat i mam do tego w demokracji prawo. Wyobraźcie sobie co będzie po wyborach:( On się boi samego siebie. NAWET KURSKIEGO SCHOWAŁ jeden fałsz i wciskanie ludziom kitu

:O

Gość knurrrrrr
i tak najlepszym prezydentem byłby janusz korwin mikke!

Gość BlackAngel19
Tak bardzo chciałam iść na wybory, ale się rozchorowałam ;/ oczywiście gdybym mogła to zagłosowałabym na kogoś kto nie robi takiego szumu wokół siebie, ale żeby tylko Kaczyński nie wygrał-wybrałabym Komorowskiego. Kaczyński miał nie startować w wyborach-startuje. A to dlatego, że jego brat zginął. W Polsce panuje propaganda-wiecie kto głosuje na Kaczyńskiego? Mohery-haha! Całe Radio Maryja jest nastawione przeciwko Komorowskiemu a tak wychwalają Kaczyńskiego, który nie potrafi elokwentnie odpowiadać na pytania-tylko wyogólnia wszystko. A wy patrzycie na małżonkę Komorowskiego? Tak to jest jak ocenia się książkę po okładce

Dobra, luz, nie głosujcie na Kaczora, nikt was nie zmusza, ale nie głosujcie na Komora, lepiej zostańcie w domach :O

Gość GLOSOWALAMNAJARKA
W żałobie? Tyle, że żałoba nie oznacza ZAPRZESTANIA PRACY! Nie kole mnie w oczy!

Gość zbieraczka chętnych
Pisałam o moim kandydacie, jakbyś nie zauważyła, a nie o Kaczyńskim. Napisałam tylko, że m.in. Kaczyński, Napieralski są klasę wyżej - bo przynajmniej potrafią się wypowiedzieć, nie popełniają non stop gaf, nie muszą wszędzie chodzić z kartką i nie giną bez Tuska. Poza tym nie podoba mi się wydłużenie wieku emerytalnego, bo ten pomysł jest dobry dla ludzi zdrowych i raczej pracowników umysłowych. A i to powinno być pozostawione indywidualnej decyzji. Większość Polaków to pracownicy fizyczni, pracujący już od młodych lat. Mają pracować ciężko 45 lat? Wyobrażasz sobie noszenie cegieł, worków cementu przez pół wieku? Wykończą się wcześniej. Sytuacja na rynku pracy jest beznadziejna, a wydłużenie wieku emerytalnego tylko zwiększy bezrobocie wśród młodych pracowników. Trzeba być ignorantem i nie patrzeć na ludzi, a na łatwe rozwiązania, by zamiast wziąć się za reformę ZUS-u zmuszać ludzi do pracy wielokrotnie ponad ich siły. Renty są zbyt niskie, by móc się tylko z nich utrzymać, więc wiele osób już teraz ryzykuje swoim życiem, by zapewnić utrzymanie swojej rodzinie.

powiem krótko,,,,chcecie dalej być okradani (a teraz jeszcze większe będą składki zdrowotne) to macie i nie płaczcie.

Gość ttppppppppppppppp
rakpap to o czym wy tu gadacie to jakieś nieporozumiebnie. wybieramy prezydenta który ma dobry program i pomoze nam żyć w dobrobycie i bezpieczenstwie czy robimy plebiscyt na najładniejszą małżonkę. Ludzie zastanówcie się troche, w takich chwilach rozumiem czemu Polska była najpotężniejsza gdy była monarchią Co Ci po programie jak i tak tego nie zrealizują, a jak już to wszystko będzie na naszą niekorzyść.

Gość dfghjkdfghjkl
i tak będziemy okradani bo chyba nie myslisz ,ze Kaczor cos tu zmieni.Aaaaa no może zmieni ,ze podatki zwiększa i oddadzą na tace.Rydzykowskie popychadło.Giertycha na ministra dał..gosh i to ma byc przedstawiciel narodu?????????????????

Gość zbieraczka chętnych
Zresztą w trosce o życie rodzinne Bronka, pójdę zagłosować na Jarka:) Niech sobie chłop posiedzi ze swoją gromadką i napatrzy się na swoją piękność, a nie jeździ po świecie z wiatrem w wąsach. Co do pierwszej damy - każdorazowo można delegować odpowiednio wykształconą kobietę, np. specjalistkę z danej dziedziny, do pełnienia funkcji pierwszej damy. Myślę, że będzie lepsza niż krasawica Bronkowa, nie wyglądająca mi ani na kobietę sukcesu, ani na intelektualistkę:) Wolę kota, jak ładny. Przynajmniej miło patrzeć.

Gość cwieta
kto będzie miał więcej serca dla obywateli ,ten kto zabija zwierzęta dla przyjemności zabijania czy ten co lubi pogłasać kota

Gość fdgfdhgdh
20:16 [zgłoś do usunięcia] jkakakakaka "jaka bedziemy miec seksowna pierwsza dame, o k**wa MERKEL PRZY NIEJ TO RAKIETA" No właśnie :/ A taki sexi kot...

Gość zbieraczka chętnych
No właśnie :/ A taki sexi kot... ten kot ma pewnie bardziej kobiece ruchy od bronkowej:)

Gość Inzynier ale ty jestes ladniut
ladniutki

Komorowski, jego hasło wyborcze powinno brzmieć- jestem kukiełką Tuska. Z więzień powypuszcza pedofilii i ludzi PO. Urodził się w ZOO, a żonę poznał na wybiegu......dla hipopotamów.

Mnie najbardziej przeraża prywatyzacja służby zdrowia. Jak mówił mądrze Religa - w razie prawdziwych problemów ze zdrowiem, jak będziecie potrzebowali np. skomplikowanej operacji serca, szpitalowi nie będzie opłacało się jej wykonywać. Służba zdrowia a komercja nie mogą iść w parze! I pieniądze nie napłyną jak manna z nieba dlatego, że szpitale byłyby sprywatyzowane. Po prostu jesteśmy nadal dość biednym krajem, i musimy się jeszcze dorobić. Nie doceniamy tego, co mamy - bo naprawdę ze służbą zdrowia mogłoby być duuuzo gorzej. Osobiście nie wierzę w zapewnienia Komorowskiego - że jest przeciwny prywatyzacji. Stoi na czele PO - a oni są za. To gadanie to rodzaj kiełbasy wyborczej, a raczej pasztetowej -- bo kto się na to nabierze? Dodam, że PO chciało sprzedać nawet Pocztę Polską i LOT. :(