Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Maarin88

Co robić i jak to zrobić... POMÓŻCIE!

Polecane posty

Gość Maarin88

Witam:) Wyjechałam do Francji do pracy w hotelu jako pokojówka. Myślałam że jak tu przyjadę to szybko schudnę cieszyłam się że uuu:) a tu mały zonk... jestem juz tu 2 miesiące i nic nie widzę żebym schudła... pracuję średnio 8h dziennie czyli przez wiekszość dnia jestem w ruchu i nic... Może wiecie co tu zrobić zeby schudnąć szybciutko:) Pomóżcie pliiiis

Gość mazmojejzony
może NŻT? pewnie po pracy rzucasz sie na lodówkę i nadrabiasz 4 posiłki w jednym.

Gość Krupczatka30.30
Jedyny sposób, to polubić uczucie głodu:) Nie mówię by sie głodzić - nawet o tym nie mysl.. \chodzi o t, by jesc rao porzadn sniadnie - a potem spokojnie czekac obiadu z jabłkiem w miedzyczasie, a obiiad zjesc - ale nie dopełna, tylko tyle by zaspokoić pierwsze nasycenie. Potem b. delikatna kolacja - a po 18h nic nie jesc. Działa :) Ja pracy nie mam czasu jesc i chudnę :) a takze pracuje ciężko :) Jak tomówi pani Chmielewska: kobiety chuną od nóg - wiev wszystko przed Tobą : Tylko musisz sie uzbroic w cierpliwosc :) Byschudbnąć zdrowo i łdnie, a nie mieć rozstępów, awitaminozy,łysiny nagłowie i głodu w oczach :)

Gość Maarin88
A więc z tymi posiłkami to jest tak:) Rano ok godz.8-9 jem śniadanie jakiś jogurt naturalny, owocowy bądź z płatkami,banana, czasami jakies ciasteczko francuskie i kawę; obiad jem o 12 na obiad jem zazwyczaj kurczaka lub rybę makaron lub ryż chleb i czasami jakąś potrawę z francuskiego ciasta potem kolację jem o 18-18.30 no i niestety tutaj kolacja wygląda prawie jak obiad mieso makarony ryż ryby no i standardowo pyszny francuski chleb:) i co mam zrobić żeby po kolacji z nudów nie podjadać? :P:P

Gość provokejszyn jak nic
wydaje mi sie ze jesz za duzo wegli....ryz ,chleb....nie wiem czy jsz bagietki ale one sa nagjorsze wiec je omijaj....poza tym lepiej zebys jadla 5 razy w ciagu dnia niz 3 arzy ,no ale rozumiem ze moze nie masz szansy ze wzgledu na prace.poza tym nie ktorzy chudna dopeiro poi jakims czasie 3-4 tyg. moze i ty tak masz.....

Gość Maarin88
A może ktoś wie jakich potraw francuskich starać się unikać??