Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karol 222222221123

kobieta mnie bije

Polecane posty

Gość karol 222222221123

witam tych których biją dziewczyny pierwszy raz dostałem od niej pięściami na dyskotece gdy poszedłem do baru a ona została sama na lożach spotkałem tam kolegę którego nie widziałem od kilku lat napiłem się z nim alkoholu i w pewnym momencie wpadła moja dziewczyna i nic nie mówiąc zaczęła mnie punktować. od tamtego czasu sytuacja zaczęła się często powtarzać zaczęła mnie uderzać z lepy nie jestem jakimś rzadziakiem jest bardzo dobrze zbudowany i postawny nie oddam jej bo ją kocham co mam robić bo niedługo będę wyglądał jak gołota po walce z Tysonem

Gość zagadka_25
szkoda gadac :O mam ten sam problem. moj chlopak zgarnia ode mnie takie becki, ze az mi wstyd, ale nie potrafie sie powstrzymac. :( moze dlatego, ze jest 2 razy wiekszy ode mnie i wiem, ze nie zrobie mu zadnej realnej krzywdy. ale sam fakt, ze sie na niego rzucam z lapami jak mnie mocno wkurzy...eh

Gość karol 222222221123
dziewczyna się zemnie śmieje że nie jest sama i mówi mi że będę dostawał dwa razy tyle dzięki... bardzo mi pomogłaś

Też nigdy bym swojego chłopaka nie uderzyła. On mnie z resztą też. Patologia. Człowieku, odejdź. Spieprzaj, póki możesz, bo później będzie gorzej.

Gość ale lewakkkkk
aleś idiota,zostaw ją, bo póżniej to bicie przejdzie u niej do rytmu codziennego

Gość KInderkie
mi sie t ozdarzylo lekko bo lekko niby dla zartow alej ak jego mine zobaczylam to juz go nie bije

Gość o ja je_ bie:)
jebnij ja i ty a poczuje co to oberwac, a potem ja zostaw a najlepiej po nerach sie bije bo ponoc sladow nie ma:)

Gość karol 222222221123

Gość KInderkie
po nerach ?pojebany jestes?

no a gdzie??????? po ryju???? slady beda:)

Gość karol 222222221123
po ryju

Gość karol 222222221123
po ryju

Gość mam ten sam problem żona mnie
bije! jesteśmy po ślubie prawie rok a to trwa od jakiegoś pół roku, normalnie rzuca się do mnie z rękami i bije nawet pięścią w twarz, nie oddam jej bo nie uderzę kobiety i ona o tym wie i wykorzystuje to, przed ślubem nic nie zapowiadało że to taki potwór np ostatnio po wypłacie wróciłem do domu trochę później, spotkaliśmy się z kolegami, no nie ukrywam wypiliśmy trochę, jakoś po litrze wódki na głowę, a ona mnie pobiła za to że się spotkałem z kolegami i że postawiłem im wódkę (zawsze jest tak że jeden stawia i była moja kolej) albo ostatnio te ciepłe dni, no gorąco było to człowiek się napił jakiegoś winka po robocie a ona mnie potem za to niemal codziennie tłukła nie wiem co robić, mam tego naprawdę dosyć

to tez no nerach nie po ryju:)