Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BUAHAHAHAA

NA TVN CHYBA KOGOS PONIOSLO

Polecane posty

Gość BUAHAHAHAA

wg nich komorowski ma 12 % przewgi nad kaczynskim, a wszedzie indziej pokazuja ze tylko 5%. troche sie prostaki zagalopowaly:/

Gość GLOSOWALAMNAJARKA
Według mnie nie ma wcale więcej niż Kaczyński...

Gość Sanneta
a bo to pierwszy raz fałszują wyniki sondaży? Człowieku, takie przekręty są dla nich chlebem powszednim, wiadomo, że chcą nas omamić!

Gość ojcem TVNu
jest Jerzy Urban przeczytajcie sobie na internecie

Gość ja tam wierze w sondaze tvp
sa najblizsze prawdzie

Teraz się będą skupiać na różnicach w sondażach... Skup się na tym, że Kaczyński przegrał, i na tym koniec. Napieralski przekaże głosy Komorowskiemu i Jesteście w dupie.

Gość byle na swoja korzysc
wygra mikke:)

Gość Sanneta
no nie, nie koniec, droga musztardo. Pragnę napomnieć, że jest jeszcze druga tura

zebys sie nie zdziwila musztardo:) przeanalizuj sobie wczesniejsze wybory prezydenckie to sie przekonasz:)

Gość pierdolta sie wszystkie kaczki
kurwa mac bo nie moge z wami i zaraz mnie poniesie tylko jedynka pokazuuje 40 i 35 tvn, polsat 45-6 i 33 jedynka to jebana szczekaczka

Gość Sanneta
hmm... już chyba wiem, na kogo oddałeś głos.. a wiesz po czym zgadłam? po poziomie Twojej wypowiedzi

bo to wszystko stacje popierajace po. na tvp sa zawsze najdokladniejsze wyniki. i sama sie pierdol:)

Gość ,jfdfjnfd,nmffd
a jaki cel mieliby w fałszowaniu tych sondaż? na wynik to juz nie wpłynie a tylko firma co robiła te sondaże by sie skompromitowała;)

ja po twoim tez wiem na kogo, pierwsza wypowiedz i juz przekrety, spiskowa teoria dziejów rządzi, co frustratko?

Gość Sanneta
Musztardo: Jeśli wygra Komorowski, to cała Polska legnie w gruzach. I raperzy potem będą nagrywać piosenki o tym jak to źle jest w Polsce, jaki ten kraj beznadziejny. Wy zresztą też, będziecie smęgolić i uzalać się nad sobą i waszymi dziećmi, jaka to krzywda wielka Wam się dzieje. Kaczyński chce kraj naprostować na dobrą drogę, a wy Go z błotem mieszacie.

tak to mozna w sumie nazwac. nie 1 raz tvn podaje jakies dziwne wyniki sondazy:) i uspokoj sie bo ci piana wyjdzie z pyska:)

Gość serce po lewej stronie mam
Firma, która robiła sondaże robiła je przed lokalami wyborczymi :) Pięć lat temu oficjalne wyniki pierwszej tury dawały Tuskowi 10 punktów procentowych przewagi. A dwa tygodnie później... :classic_cool:

Gość Sanneta
Weź coś na uspokojenie i przestań się podniecać, bo Ci się jeszcze niedobrze zrobi:)

ja tam wierze w sondaze tvp zebys sie nie zdziwila musztardo przeanalizuj sobie wczesniejsze wybory prezydenckie to sie przekonasz I jeszcze jedno... wtedy L. Kaczyński zyskał poparcie Leppera i PSL, nie sądzisz chyba, że teraz sytuacja się powtórzy. Nie będzie miał głosów Leppera, nie będzie miał głosów Napieralskiego. Proste. To jest kilkanaście procent.

Gość mam nadzieje ze Napieralski
przekaze swoje poparcie Bronkowi, bo jesli Kaczor wygra to bedzie tragedyja... Nie jestem Bronkiem zachwycona, ale zdecydowanie wole Bronka niz Kaczynskiego ktory moze nam tylko zaszkodzic, wolujac swoja mala szabelka. :o

ja pierdole, nie ma nadziei dla ciebie typowy, ksiazkowy wyborca pisu

moge sie zalozyc ze w 2 turze wygra kaczynski:) obiecuje ze wtedy zaloze topic:)

Gość Sanneta
Bluzgaj sobie bluzgaj.. ani myślę zniżać się do Twojego poziomu:)

Gość transcendentny niepokój
w żydokraju wszystko żydowskie jest x2 ;D więc 5 = 12 :o

Gość ,jfdfjnfd,nmffd
piec lat temu po pierwszej turze nie było żadnych 10% przewagi Tuska tylko cos koło 3% ;)

to powodzenia skonczysz w gabonie uprawiajac orzeszki :)

tak jestem analfabeta, glosuje na pis. tylko jakim sposobem mam skonczone 2 kierunki studiow i podyplomowke...hmmmm:)pozdrawiam cie serdecznie, wez sobie jakis srodek uspokajajacy:)

Sanneta Musztardo: Jeśli wygra Komorowski, to cała Polska legnie w gruzach. I raperzy potem będą nagrywać piosenki o tym jak to źle jest w Polsce, jaki ten kraj beznadziejny. Wy zresztą też, będziecie smęgolić i uzalać się nad sobą i waszymi dziećmi, jaka to krzywda wielka Wam się dzieje. Kaczyński chce kraj naprostować na dobrą drogę, a wy Go z błotem mieszacie. A co ma tak naprawdę Prezydent do rządzenia państwem, nie podnoś jego rangi. :) To w zasadzie funkcja reprezentacyjna. Odpowiedzialność za gospodarkę i inne kwestie ponosi rząd, do niego możesz mieć pretensję. A ja nie będę smęgolić (cokolwiek to znaczy), bo żyje mi się zajebiście.

Gość transcendentny niepokój
ajtiaje przesadziły...chcieliby :D jukendensy zasrańce!!! ale Polska jest jedna i nie bedzie niąrządził ten kto nie powinien ;) ładnie! 35 % na J.A.K 😍