Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość laadyy

co sądzicie o takim chlopaku

Polecane posty

Gość laadyy

Chlopak, ktorego poznalam jakis czas temu w necie, zaproponowal mi na dzisiaj spotkanie. Umowilismy sie konkretnei co do miejsca i do godziny, wymienilismy sie komirkami, by to potwierdzic. Umowilismy sie w tamtym tyg, wiec do niedzieli troche bylo czasu, wiec chyba wypadaloby aby sie odezwal i potwierdzil lub zapytal. Nie napisal nic, wiec nie pojechalam na to spotkanie, do tej pory on milczy. mysle, ze gdyby pojechal, to by napisal czy zadzwonil ze juz jest. Co sadzicie? olal sprawe prawda?

Gość laadyy
od tamtego dnia kiedy sie umowilismy minelo kilka dni, przez te dni sie nie kontaktowalismy, on zaproponowal spotkanie, wiec moglby tez napisac smsa i zapytac czy mi nadal pasuej, sama nie wiem, albo chcoiaz napisac, ze np on juz wyjezdza. myslicie ze to ja spapralam sprawe?

Gość to znaczy ze co
mieliscie umowione spotkanie, miejsce i czas, a ty nie pojechalas, bo on sie nie odzywal, bo myslal, ze wszystko juz ustalone? :D

Gość laadyy
ale on tez mogl zapytac, mial moj numer telefonu. on zaproponowal, a potem takie milczenie. Zwykle jak sie z takim wyprzedzeniem umawia, to raczej chyba lepiej zapytac czy to nadal pasuje. ja nie chcialam pisac i sie narzucac. bo sadzilam ,ze jesli nic nei pisze, to pewnie sie rozmyslil.

Gość Lady Jey Jey
Oboje trochę daliście d****... Umawiasz się z facetem, z którym nie masz codziennego kontaktu? Bez sensu...

Gość najdziwniejszy
raczej jak sie umawiasz i ustalasz to wszystko jasne no chyba ze sie plany zmienia to wtedy...

Gość laadyy
piszemy czasem na gg. ale niecodziennie. uwazam ,ze on mogl zapytac albo napisac, ze juz wyjezdza czy jakos tak.

Gość dla mnie nie ma szans
ja tez tak miałam, ale to raczej wina faceta. W Towim przypadku tez tak jest. To on powinien się skontaktowac na dzien przed i zapytac czy spotkanie nadal aktulane

Gość gość
Raczej jemu nie zależało :) No zastanów się, gdybyś spotkała super kolesia to byś się do niego nie odzywała? Nie wydaje mi się...

Gość laadyy
my sie znamy z neta, wiec.. kontaktujemy sie czasem na gg, on sam zaproponowal spotkanie. podal miejsce i godzine. Ale to nie bylo wczoraj ,tylko kilka dni temu. myslalam, ze to on proponowal ,wiec on wyjdzie z puytaniem czy aktualne ,czy jakis znamk, zej uz rusza czy cokolwiek, bylam gotowa, ale jak nie dostalam zadnej informacji, to stwierdzialm ,ze na pewno on to olal albo zapomnial, i nie bede jechac i tam stac.

Gość laadyy
ale co mu napisac i o co zapytac. ja nie iwme, czy on tam byl. chyba ,ze napisac, ze bylam i czemu nie odwolal spotkania..

Jak ja się umawiałam to zawsze dzień wcześniej był sms z potwierdzeniem spotkania, albo ja pisałam, albo druga strona, jeśli nie mogliśmy pisać na gg czy inaczej codziennie. I jeszcze krótko przed spotkaniem też była wiadomość, że już czeka, albo już jedzie.

Gość laadyy
ja tez zwykle jak sie z kims umawiam, czy z kolezanka czy z kims nowo poznanym, to zwykle bywa jakies potwierdzenie. Jezeli sie umawiam z jakims facetem, to wypada, by to facet chyba potwierdzil i zwykle tak to bylo, ze facet mi pisal, ze aktualne czy cos takiego.,

Gość nikittttaaaa
olal sprawe