Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość FGL;LKJH

Polacy bierzcie przyklad z Polonii

Polecane posty

Gość weimeranka
najlepsze jest to, ze pis to zagorzali kat, ktorzy sa za kara smierci AHHAAHHAHAHAAHHAHHAH

najdziwniejszy---> sądzisz, że osoby, które wsiąkły w obcy kraj, nie mają żadnego kontaktu z polską, rodziny, majątku...czy w ogóle obchodzi ich los "ojczyzny" i pójda na wybory? :-O Pewnie nawet nie oglądają polskiej tv i nie mają pojęcia że dziś w polszy wybiera się prezydenta.

Gość weimeranka
katolicy mialo byc

Gość sdfghjkl;
Ogladaliscie ostatnia debate miedzy kandydatami ?...Kaczynski dokladnie powiedzial ze chce pomoc w inny sposob rodzinom bezdzIetnym poprzez rozne badania itp. in vitro to jest ostateczna mozliwosc w takiej sytuacji Reasumujac Pis nie wyklucza legalizacji in vitro .Chyba ze zle to zrozumialam

Gość najdziwniejszy
wiem, ze masz prawo, ja ci przeciez nie zabraniam :D ja stwierdzam tylko, ze tak nei powinno byc :p chantalka to juz nawet nie o to chodzi czy sie orientuja, bo i w polsce czesto nie maja pojecia co jaki skutek bedzie mialo :D chodzi o to, ze nie mieszkajac tutaj i nie planujac powrotu, maja prawo dokonywac wyboru, ktory ich nie dotyczy i ktorego konsekwencje ponosic beda inni

Gość weimeranka
no a co z kara smierci??? przeciez kosciol nie popiera takiej kary, a PIS tak! dziwne bardzo

najdziwniejszy---> konstytucji nie zmienisz, więc po co sie produkować. Zaakceptuj ten fakt i się odpręż, zrelaksuj:D

Gość sdfghjkl;
MOZE GDYBY BYLA KARA SMIERCI TO BYLOBY MNIEJ MORDERSTW GWALTOW ITP.

Gość najdziwniejszy
ale ja jestem zrelaksowany :p a konstytucje zawsze mozna zmienic :p

Gość ich bin wer ich bin
ja chodze na wybory chociaz nie mieszkam w polsce i w zasadzie to mnie to gowno obchodzi jak tam ludzie zyja ale nie chce aby moj glos byl stracony wiec glosuje zawsze. Dzis oddalem glos na Napieralksiego.

Gość mazenie scietej głowy
Przypomnijmy gospodarcze poglądy Bronisława Komorowskiego. Bronisław Komorowski jednoznacznie opowiada się za wejściem Polski do strefy euro. - Polska powinna wejść do strefy euro i, z tego co wiem, rząd wyznaczył termin od 2014-2016 r. Do tego czasu trzeba Polskę przygotować - powiedział kandydat Platformy Obywatelskiej.

Gość ich bin wer ich bin
a tu cos za czym jestem ja: Spotykane cechy lewicy * promowanie idei równości i sprawiedliwości społecznej * ograniczenie kapitalizmu i wyzysku * wolność obywatelska, ograniczona jedynie wolnością innych obywateli * liberalizm społeczny i obyczajowy * szacunek dla praw mniejszości * walka z dyskryminacją jakichkolwiek grup społecznych * poparcie dla praw socjalnych * poparcie dla państwowego lub społecznego systemu edukacji i opieki zdrowotnej * interwencjonizm państwowy w niektórych obszarach gospodarki * poparcie dla podwyższenia płacy minimalnej i skrócenia godzinnego tygodnia pracy * poparcie dla progresywnego opodatkowania obywateli i sprzeciw wobec podatku liniowego * uspołecznienie środków produkcji i sprzeciw wobec prywatyzacji * postulat zlikwidowania zjawiska bezdomności i bezrobocia * niechęć wobec politycznej aktywności kościoła (normatywny antyklerykalny postulat "rozdziału" państwo/kościół) * sprzeciw wobec fanatyzmu religijnego oraz promowanie ateizmu lub teologii wyzwolenia * ekologia i walka o prawa zwierząt * antyfaszyzm * internacjonalizm i pacyfizm * promowanie alterglobalizmu i zrównoważonego rozwoju * federalizm oraz poparcie dla demokracji bezpośredniej i ekonomii uczestniczącej * patriotyzm internacjonalistyczny lub kosmopolityzm

Gość ich bin wer ich bin
a moze tego chcecie??? * konserwatywny światopogląd (przywiązanie do tradycji i wybranych autorytetów), * pogląd hierarchicznie zorganizowanego społeczeństwa (sprzeciw wobec równości społecznej). * przywiązanie do własności prywatnej; często liberalizm gospodarczy, * dla "nowej" prawicy postulaty minimalizacji ingerencji państwa w różne dziedziny życia; dla prawicy "starej" szczególny szacunek dla autorytetu państwa i prawa ("państwo powinno być proste, twarde i skuteczne"), * przywiązanie do wartości religijnych, * sprzeciw wobec zmian rewolucyjnych, * sprzeciw wobec interwencjonizmu państwowego, * sprzeciw wobec rozbudowanej polityki socjalnej państwa, * prywatna służba zdrowia i edukacja, * postulaty uproszczenia systemu administracji państwowej, systemu podatkowego, * postulaty wprowadzenia ostrzejszego prawa, * sprzeciw wobec prób sztucznej regulacji rynku, * sprzeciw wobec liberalizmu społecznego i obyczajowego, * u liberalnej prawicy postulat wprowadzenia armii zawodowej, * niechęć do poprawności politycznej. * obrona suwerenności państwa. * eurosceptycyzm. * sprzeciw wobec migracji. * sprzeciw wobec ruchów LGBT i feminizmu.

Gość srv.sys.exe
weimeranka ze ty masz tylko ten paszport to nie znaczy ze jestes niemka bo zawsze bedzies zdzira slowianska, niemcem trzeba sie urodzic i zapraszam na wycieczke krajoznawcza do saksonii, mysle ze pewni bardzo tradycyjni niemcy pokazaliby ci kierunek w ktorym powinnas podaazyc bo my takich liberalnych swin jak ty tutaj nie potrzebujemy glosujcie na kaczynskiego, a nie na ludzi ktorzy propaguja marksizm i homoseksualism

Gość gordon brown
ich bin wer ich bin twoje zdanie i te wypisane cytaty sie tutaj kompletnie nie licza bo mysle ze gro Polakow wie co to jest lewica wiec wypierdalaj pedale z twoimi plewami i zapierdol sobie taka dawe heroiny zeby skonczyc ten pierdolony twoj zywot, albo skoro tak propagujesz marksizm jedz do korei polnocnej, a nie tu szmato kurwo jebana meska bedzisz cos wypisywal bo pod mur i kula w leb smieciu!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość blega
ich bin wer ich bin kurwa koles dawaj tu twoj email albo numer tel, bo chce cie ze zywcem ze skory obedrzec, ale przedtem to cie bede podpalal i gasil, wiec kurwa psi huju jak masz troche honoru zeby takie farmazony pisac to mozesz sie kurwa tak podzielisz z nimi i z moimi kolegami w rzeczywistosci co, jak masz kurwa odwage to dawaj zobaczymy czy jestes kozak. dawaj email i adres kozaczku!!!!! glosowalem na kaczynskiego, glosowal bede i was pozabijam skurwysyny!