Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sanneta

POLSKA HIPOKRYZJA!!!

Polecane posty

Gość Sanneta

Abstrahując od tych nieszczęsnych wyborów: nie mogę sie nadziwić, patrząc na tą całą agresję i żółć polskiego narodu. 1o kwietnia wielka żałoba "Polska stanęła w miejscu", jedna wielka integracja, łzy, płacz, a teraz kurde co??? "KACZKI do odstrzału" ( jakbyście już zapomnieli, że jeden z Nich NIE ŻYJE), dalej mieszacie rodzinę Kaczyńskich z błotem i to w jaki sposób! Tak, wiem, każdy ma prawo głosować na kogo chce, nie musicie być Jego fanami, nie musicie Go uwielbiać, ale NA MIŁOŚĆ BOSKĄ, nie stać was na minimum przyzwoitości?????!!!! Szczyt chamstwa, obłudy, hipokryzji i arogancji. Boję się was. Boję się takiego narodu. Strach pomyśleć, na jakich potworów wyrosną wasze dzieci. P r z e r a ż a c i e mnie.

Gość Sanneta
na pewno tak będzie.. ale musiałam to z siebie wyrzucić

Niepotrzebnie się unosisz i przejmujesz, niczego nie zmienisz, a jedynie sobie pogadasz/popiszesz. Do niczego to nie prowadzi. Zacznijmy zmieniać świat od siebie i będzie dobrze.

Gość kilka słów od serca
Wiesz... Ja uważam, że po tragedii w Smoleńsku wyniesiono Kaczyńskiego na piedestał. Zrobiono z niego męczennika narodowego. Na co zupełnie nie zasługiwał. To była tragedia. Zginęli ludzie. Straszna strata do rodzin i państwa polskiego... ale żeby od razu robić szopkę i z prezydenta, który nic specjalnego dla Polski nie zrobił... robić ikonę narodową... chować go na Wawelu wśród króli???? Nie lubiłam Kaczyńskiego. I nie lubię Jarosława. Uważam ich za kłótliwych pieniaczy. A nie dyplomatów. Żal mi Lecha... jako człowieka. Nie jako polityka.

Gość witamina b 12
dla mnie szczytem jest to ze kaczynski kandyduje na prezydenta po trupach do celu - wojewodzki mial racje