Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stop killing dogs

STOP KILLING DOGS!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość stop killing dogs

Ponad 2 miliony psów jest brutalnie zabijanych każdego roku w Korei Południowej. To ponad 5,000 psów dziennie, które jest duszonych, podpalanych, rażonych prądem lub bitych na śmierć dla ich mięsa. Jeśli chcecie pomóc wejdzcie na (wpiszcie w google stop killing dogs) i podpiszcie peycje. Jeśli uzbiera sie milon podpisów rząd Korei Południowej pozamyka restauracje z psim mięsem. Błagam podpiszcie petycję to nic nie kosztuje a jeśli jest choć najmiejsza szansa żeby pomóc tym zwierzakom to dlaczego tego nie zrobic?????? Proszę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość stop killing dogs
sama mam psa znajdę, która ledwo żyła kiedy ją znalazłam, nie wyobrażam sobie życia bez niej jest przekochana słodka nigdy bym sobie nie darowała gdybym wtedy (środek zimy) zostawiła ją na pastwę losu, nie umiem sobie wyobrazić co kieruje tymi ludźmi to jest straszne okrutne

Gość stop killing dogs
podpiszcie proszęęęęę

Gość podpisałam

Gość stop killing dogs
haloooooooooooo są tu jacyś ludzie, których obchodzi los tych zwierząt????????????

Gość stop killing dogs
oo nareszcie ktoś się zjawił :) dzięki wielkie :))

ja jakiś czas temu widziałam taki filmik jak na żywca obdzierali psa ze skóry...petycję oczywiście podpisałam choć nie wiem czy to coś da, nie wiem jak tak można traktować zwierzęta:-(

Gość hhhhhhhhhoooooo
myslisz ze cos to da?? myslisz ze koree obchodzi los tych zwierzat w dupie to maja :O mam nadzieje ze ci co wyprawiaja takie rzeczy kiedys spotka kara beda smazyc sie w piekle i jescze bardzije cieprpiec i zdychac w meczarniach :(

Gość stop killing dogs
ja widziałam jedynie kilka zdjęć (nie potrafie nawet na to patrzeć) i ryczałam jak dziecko ;(((

Gość stop killing dogs
ja widziałam jedynie kilka zdjęć (nie potrafie nawet na to patrzeć) i ryczałam jak dziecko ;(((

Gość stop killing dogs
oczywiście że nie wiem czy to coś w ogóle da ale jeśli jest taka możliwość to dlaczego tego nei zrobić? w życiu już ręki koreańcowi nie podam :/

Gość stop killing dogs
matko tysiące głupich tematów jest na tym forum a nie ma chętnych do podpisania petycji w ważnej sprawie... to zajmuje 5 sekund!!!!!!!

Gość ja juz podpisalam
:)

Gość stop killing dogs
????????????

Gość stop killing dogs
widzę że są tu jeszcze jacyś dobrzy ludzie... szkoda że nas tak mało... :( ale każdy głos się liczy :*

Gość stop killing dogs
luuuuuuuuuuuuudzie

Gość a co to chiny ze cenzura
wiesz co to nic nie da:o ostatnio widzialam filmik jak w chinach sa maltretowane dzieci za przyzwoleniem rządu, wiec skoro maja czlenosc zabijac dzieci to nie posluchaja sie tym bardziej petycji o zabijaniu psow:(

Gość stop killing dogs
ja wiem że chiny to w ogóle jakaś masakra w życiu tam nie pojade posrany naród :/ ale proszę podpisz petycję tak czy siak ja też nie wiem czy to coś da ale jeśli ktos zadał sobie trud żeby zorganizować taka akcje to moze jest jakas szansa... :(

Gość ja juz podpisalam
nie smuc sie:) bedziemy podnosci temat. to ze nikt nie pisze postow tu nie znaczy ze nikt jej nie podpisuje stad spokojnie:)

Gość stop killing dogs
ehh... ok dziękuje za wsparcie :) miło widzieć, że kogoś to jeszcze obchodzi

Gość stop killing dogs
kurcze jakbym mogła to sama bym podpisała tą petycję milion razy!!!! :( jeśli ktoś wie o jakiejś innej akcji dot. zwierząt (np koni) to piszcie ja chętnie wszystko podpisze... :) to przecież najprostsze co można zrobić...

Gość juz, zrobione

Gość ja juz podpisalam
ja porozsylalam nawet ten link juz wczesniej znajomym:) dobranoc i wiem ze sie uda:)

Gość stop killing dogs
dziękuje wszystkim :) jutro od rana będę atakować i podnosić temat!!!! buziaki dla Was :*

Gość stop killing dogs
aaa jeszcze trochę poględze ;) może sie ktoś jeszcze znajdzie kto okaze trochę serca :)

Gość stop killing dogs
hajuuu??? nie spac podpisywac :)

Gość stop killing dogs
no nic ide spać bo rano do pracy... także do rana!!! napewno tu będe i mam nadzieję że będzie NAS więcej!!! :) o wiele więcej :)

Gość lola srola jola
podpisalam ,chociaz wiem ze rto i tak nie ma zadnego znaczenia... ps tez mam znajdke suczke,a druga sunia ze schroniska

Gość stop killing dogs
podnoszę!!!!!!!