Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 stop killing dogs

STOP KILLING DOGS!!!!!!!!!

Polecane posty

Go艣膰 stop killing dogs

Ponad 2 miliony ps贸w jest brutalnie zabijanych ka偶dego roku w Korei Po艂udniowej. To ponad 5,000 ps贸w dziennie, kt贸re jest duszonych, podpalanych, ra偶onych pr膮dem lub bitych na 艣mier膰 dla ich mi臋sa. Je艣li chcecie pom贸c wejdzcie na (wpiszcie w google stop killing dogs) i podpiszcie peycje. Je艣li uzbiera sie milon podpis贸w rz膮d Korei Po艂udniowej pozamyka restauracje z psim mi臋sem. B艂agam podpiszcie petycj臋 to nic nie kosztuje a je艣li jest cho膰 najmiejsza szansa 偶eby pom贸c tym zwierzakom to dlaczego tego nie zrobic?????? Prosz臋!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 stop killing dogs
sama mam psa znajd臋, kt贸ra ledwo 偶y艂a kiedy j膮 znalaz艂am, nie wyobra偶am sobie 偶ycia bez niej jest przekochana s艂odka nigdy bym sobie nie darowa艂a gdybym wtedy (艣rodek zimy) zostawi艂a j膮 na pastw臋 losu, nie umiem sobie wyobrazi膰 co kieruje tymi lud藕mi to jest straszne okrutne

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 stop killing dogs
podpiszcie prosz臋臋臋臋臋

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 podpisa艂am

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 stop killing dogs
haloooooooooooo s膮 tu jacy艣 ludzie, kt贸rych obchodzi los tych zwierz膮t????????????

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 stop killing dogs
oo nareszcie kto艣 si臋 zjawi艂 :) dzi臋ki wielkie :))

Udost臋pnij ten post

ja jaki艣 czas temu widzia艂am taki filmik jak na 偶ywca obdzierali psa ze sk贸ry...petycj臋 oczywi艣cie podpisa艂am cho膰 nie wiem czy to co艣 da, nie wiem jak tak mo偶na traktowa膰 zwierz臋ta:-(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hhhhhhhhhoooooo
myslisz ze cos to da?? myslisz ze koree obchodzi los tych zwierzat w dupie to maja :O mam nadzieje ze ci co wyprawiaja takie rzeczy kiedys spotka kara beda smazyc sie w piekle i jescze bardzije cieprpiec i zdychac w meczarniach :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 stop killing dogs
ja widzia艂am jedynie kilka zdj臋膰 (nie potrafie nawet na to patrze膰) i rycza艂am jak dziecko ;(((

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 stop killing dogs
ja widzia艂am jedynie kilka zdj臋膰 (nie potrafie nawet na to patrze膰) i rycza艂am jak dziecko ;(((

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 stop killing dogs
oczywi艣cie 偶e nie wiem czy to co艣 w og贸le da ale je艣li jest taka mo偶liwo艣膰 to dlaczego tego nei zrobi膰? w 偶yciu ju偶 r臋ki korea艅cowi nie podam :/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 stop killing dogs
matko tysi膮ce g艂upich temat贸w jest na tym forum a nie ma ch臋tnych do podpisania petycji w wa偶nej sprawie... to zajmuje 5 sekund!!!!!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ja juz podpisalam
:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 stop killing dogs
????????????

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 stop killing dogs
widz臋 偶e s膮 tu jeszcze jacy艣 dobrzy ludzie... szkoda 偶e nas tak ma艂o... :( ale ka偶dy g艂os si臋 liczy :*

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 stop killing dogs
luuuuuuuuuuuuudzie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 a co to chiny ze cenzura
wiesz co to nic nie da:o ostatnio widzialam filmik jak w chinach sa maltretowane dzieci za przyzwoleniem rz膮du, wiec skoro maja czlenosc zabijac dzieci to nie posluchaja sie tym bardziej petycji o zabijaniu psow:(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 stop killing dogs
ja wiem 偶e chiny to w og贸le jaka艣 masakra w 偶yciu tam nie pojade posrany nar贸d :/ ale prosz臋 podpisz petycj臋 tak czy siak ja te偶 nie wiem czy to co艣 da ale je艣li ktos zada艂 sobie trud 偶eby zorganizowa膰 taka akcje to moze jest jakas szansa... :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ja juz podpisalam
nie smuc sie:) bedziemy podnosci temat. to ze nikt nie pisze postow tu nie znaczy ze nikt jej nie podpisuje stad spokojnie:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 stop killing dogs
ehh... ok dzi臋kuje za wsparcie :) mi艂o widzie膰, 偶e kogo艣 to jeszcze obchodzi

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 stop killing dogs
kurcze jakbym mog艂a to sama bym podpisa艂a t膮 petycj臋 milion razy!!!! :( je艣li kto艣 wie o jakiej艣 innej akcji dot. zwierz膮t (np koni) to piszcie ja ch臋tnie wszystko podpisze... :) to przecie偶 najprostsze co mo偶na zrobi膰...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 juz, zrobione

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ja juz podpisalam
ja porozsylalam nawet ten link juz wczesniej znajomym:) dobranoc i wiem ze sie uda:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 stop killing dogs
dzi臋kuje wszystkim :) jutro od rana b臋d臋 atakowa膰 i podnosi膰 temat!!!! buziaki dla Was :*

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 stop killing dogs
aaa jeszcze troch臋 pogl臋dze ;) mo偶e sie kto艣 jeszcze znajdzie kto okaze troch臋 serca :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 stop killing dogs
hajuuu??? nie spac podpisywac :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 stop killing dogs
no nic ide spa膰 bo rano do pracy... tak偶e do rana!!! napewno tu b臋de i mam nadziej臋 偶e b臋dzie NAS wi臋cej!!! :) o wiele wi臋cej :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 lola srola jola
podpisalam ,chociaz wiem ze rto i tak nie ma zadnego znaczenia... ps tez mam znajdke suczke,a druga sunia ze schroniska

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 stop killing dogs
podnosz臋!!!!!!!

Udost臋pnij ten post