Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czekoladowafantasia

szukam romansu historycznego da capo

Polecane posty

Gość czekoladowafantasia

bohaterami byli Morgan i Anna a także prawdopodobnie ksiądz Ascanio. Czy ktoś wie jaki jest jego tytuł i kto jest autorem?

Gość czekoladowafantasia
nikt nie wie?

Gość czekoladowafantasia
szkoda...:-)

Gość czekoladowafantasia
kiedyś ją czytałam, i chciałabym przeczytać jeszcze raz...w ogóle romanse da capo są cudowne i szczerze polecam

Gość czekoladowafantasia
chciałam ja znaleźć na chomiku , ale to chyba juz niemożliwe bo nie znam ani autorki ani tytułu

Gość annesiv
"Zaraza" Madeline Hunter, właśnie jestem po przeczytaniu, świetny romans. :)

Gość geesarts
hej wszystkim... czytałam kiedyś pewien romans. rzecz działa się w Anglii, zaczynało się chyba na przyjęciu, była tam dziewczyna, która właśnie przyjechała z Ameryki, potem okazuje się, że w poszukiwaniach swojego brata (chyba na polecenie ojca), który, jak się potem okazało był uzależniony (chyba) ... pomaga jej jakiś koleś, który kiedyś w Ameryce był rewolwerowcem i zabijał na zamówienie... i żeby ocalić coś tam i złapać złoczyńcę, postrzelił właśnie tą dziewczynę (ona wtedy była małą dziewczynką) chyba w ramię... i oni się spotykają na tym balu, i jeszcze, bardzo istotne, ona była ruda... :) bardzo proszę o pomoc, bo kompletnie nie pamiętam ani tytułu ani autora... pozdrawiam, Gee :))

Gość Aga12345677
hej szukam rom. his ona jest wysoką i główny bohater należny do najwyższych w Anglii. i był wątek z jakaś lampą czarodziejska i działo się akcja w karczmie ojca gł. bohaterki.