Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

monalisa74

darmowy antywirus

Polecane posty

hej, kto podpowie, jaki darmowy antywirus bylby najlepszy?? obecnie posluguje sie Kasperskim, niebawem konczy sie licencja a jej przedluzenie to kwestia ok. 60 euro,slyszalam, ze mozna taniej, bdz za darmo. Kto wie i moze pomc? Bede wdzieczna, dziekuje z gry.

Gość avg..
avg. darmowy

Gość aha i achh
Comodo

Gość fffffffsddd
avira antivir,avast też dobry

Avira i Comodo. Nie zamulają kompa i w wiarę dobrą bazę danych mają.

A ja tam mysle ze nie ma co czasem oszczedzac na bezpieczenstwie.. to tak jakbysmy kupili chinska klodke za 1pln do garazu i dziwli sie ze ciagle nam sie wlamuja.. Ja posstawilam na Norton Interner Security - koszt tp 100pln (dziennie wychodza grosze) i mam spokoj bo jak na razie - odpukac - nic sie nie dzieje mimo ze dzieciaki rozne badziewiw przynosza na pendrajwach..

Norton to jeden z gorszych produktów na rynku i nie mówię tego bez powodu, Jest dość zamulający i natrętny, poprzednie wersje np 2005 były wyjątkowo upierdliwe , nowa jest ciut lepsza ale daleko jej do nortona 2000.

@męska pomarańcza - kolego meski - masz juz nieaktualne dane - bo nowe wersje Nortona sa naprawde bardzo udane! nie ma sie co powolywac na wersje 2005 bo to bylo 6 lat te mu! potestuj nowe wersje i wtedy dziel sie radami, a nie siejsze ferment ;(

Gość konto NK
ja własnie aktywowałam avasta

Nie zaprzątajcie sobie głowy tymi śmieciowymi programami jak avast,bo on nawet komputera grzecznej dziewczynki nie ochroni ;). Norton był znanym mułem,więc nawet jak obecna wersja jest szybsza to ciężko ludzi przekonać. Ja jestem przekonana, że antywirus płatny jest zazwyczaj lepszy,ma wszystkie moduły, których brakuje w programach za free. W obecnych wersjach to mogę polecić tylko mks_vira, którego mam teraz u siebie i eseta, który jest na komputerze brata.

Gość tobrega
MKS Vir? Pamiętam, ze kiedyś ten program miał swoje 5 minut i każdy prawie o nim widział. MKS cały czas działa na rynku oprogramowań, czy został już tylko ich sławny skaner on-line?

Gość Mikassa
MKS cały czas działa i ma się całkiem nieźle. Ja na nim polegam już kilka dobrych lat i moim skromnym zdaniem każda kolejna wersja jest lepsza od poprzedniej.

Miał 5 minut?! Chyba ponad 5 lat! Do nowej wersji rzeczywiście dorzucili parę modułów, które są przydatne. Ochrona poczty, czy rejestru to już praktycznie standard w większości programów antywirusowych. @tobrega Jakbyś dokładnie przeczytał mój wcześniejszy post to nie zadawałbyś takich pytań.. Aktualnie mks_vir 9 jest w dwóch wersjach: 32-bit i 64-bit.