Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moj syn ma problem z prawem

Pomocy! Moj syn wdal sie w konflikt z prawem.

Polecane posty

Gość przerażona twoim myśleniem
"Co gorsze rodzice tamtych dzieci zglosili sprawe na policje? czy mojemu synowi ktory z pobiciem nie mial nic wspolnego, byl tylko inicjatorem cos grozi." No właśnie! ON MIAŁ Z TYM DUŻO WIĘCEJ WSPÓLNEGO NIŻ MYŚLISZ!

Gość matko kobieto uczysz syna żeby
kłamał dla ratowania własnego tyłka? nie tak się wychowuje dzieci:(

Gość zglaszanie czegos takiego
w szkole nic nie daje... Ewentualnie rodzicom. Jak sensowni i maja wplyw na swoje dziecko to owszem. Ale to rzadkosc... Zadna szkola, dyrektorzy, pedagodzy, czy nawet policja nie pomoze komus takiemu. To mrzonki. Trzeba miec albo twarda dupe albo starszych kolegow :P Nie bedzie zle, to zaden konflikt z prawem, tylko podworkowe porachunki ;) No chyba, ze trafili do szopitala z powodu obrazen?

Gość zglaszanie czegos takiego
"Policja jest od karania przestepców a nie ofiara " Tez w to kiedys wierzylam :)

Gość basia0
Mój tak samo.. ;( po prostu jest durny!!... zdewastowali sąsiadowi samochód nie wiem co im mogło kierować to jest straszne teraz z sąsiadem dogadać się nie da policja o wszystkim wie no i co będzie z moim Bartkiem? dostanie jakąś grzywnę prace społeczne? ehh nie wiem na prawnika mnie nie stać kogo by tutaj się poradzić??? .... ;(

Gość gość
Syn będzie mial zasądzonego kuratora i to wszystko.

Gość kotecka1
No pewnie tak będzie ale jak aż tak się boisz spróbuj zadzwonić gdzieś gdzie Ci trochę doradzą czy nawet pocieszą Myślę, że jakieś biuro porad prawnych byłoby idealne dla Ciebie i dla Twojego syna w tym momencie.

Gość millerka
No teraz popularne są takie biura porad prawnych, Ja sama dzwoniłam w kilku sprawach do biura availo.pl (od razu mówię że to nie sprawy karne żeby nie było!) Pomogli mi za dość fajną cenę na prawdę spoko rozwiązanie. Zadzwoń będziesz faktycznie spokojniejsza.

Gość basia0
Już mi trochę lepiej dogadałam się z tymi prawnikami z availo Doradzili mi jak mam się zachowywać i też powiedzieli że jeśli syn nie przejawiał wcześniej jakichkolwiek problemów dostanie jedynie kuratora.

Gość gość
A jak niby masz sie zachowywac? Bo narazie nieudolnie reklamujesz jakichs pseudo prawnikow ktorzy przez tel.udzielaja porad. Nie osmieszaj sie!

Gość gość
powiedz synkowi że on skorzystał z 'zemsty ' która należy do pewnego obozu ciemnego - obozu zła . Teraz będzie musiał unikać tych kolegów ze szkoły albo od razu zapisz go na jakiś kurs samoobrony .