Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katarzyna kasia kasienka kacha

randkowanie

Polecane posty

poznalam mezczyzne, ktory potrafil mnie soba zaciekawic. wział ode mnie nr tel. i umowilismy sie na impreze. nikogo tam nie znalam i bylo raczej dretwo. podziekowal mi za wspolny wieczor. wiem, ze sie z nim spotkam niebawem, ale martwi mnie to, że w miedzy czasie on sie do mnie nie odzywa. ja w sumie nie jestem lepsza, bo tez sie z nim nie kontaktuje.przed ta impreza to tylko on wykazywal inicjatywe. chcialabym kontynuowac znajomosc, ale w subtelny sposob. nie chce, zeby pomyslal, ze mi na nim zalezy,albo ze robie sobie jakies nadzieje, nie chce tez zeby poczul, ze go olewam. co powinnam zrobic?

Gość gouda34567890
olej go

Gość e chamsko go zignoruj
:P

Gość najdziwniejszy
subtelnie kontynuuj

dlaczego mam go zignorować?

W tej sytuacji możesz sobie pozwolić na przynajmniej jedną inicjatywę kontaktu. Jeśli tego nie zrobisz, pokazujesz, że nie jesteś zainteresowana i facet straci zapał. Bo ile można się wdzięczyć do babki, która nie wykazuje żadnej inicjatywy?

Gość gangsterskie fanaberie...
Dziewczyno, po co te gierki? Ja rozumiem, że nie chcesz się narzucać, ale... Napisz mu niezobowiązującego esa w stylu: co słychać? Jak nie będziesz wykazywać minimalnego zainteresowania tym facetem, to Cię oleje i poszuka sobie innej. Przemyśl to.

no dobra krokodylko, rozumiem twoj pk. widzenia, jednak panowie powyzej maja inne zdanie i chcialabym je poznac. mam go olac, bo? proponujecie 3 rozne sposoby postepowania: olac subtelnie kontynuowac pozwolic sobie na przynajmniej jeden kontakt jestem w kropce, bo nie za bardzo wyjasniacie te swoje pk. widzenia.

panowie wyżej z ciebie żartują. Nie ma żadnego argumentu, dla któego miała byś milczeć i broń Boże nie okazywać mu zainteresowania. Postaw się na miejscu faceta. Ryzykujesz to, że jak sie pierwsza odezwiesz, to on cię odrzuci. - Jak bardzo jest to prawdopodobne?

Krokodylko, trudno powiedzieć. widziałam sie z nim tylko dwa razy. pierwsze spotkanie bylo b. udane, drugie bylo ciezkie- ekipa się nie znala,wszyscy byli troche spieci. wydaje mi sie, ze byl mna zainteresowany, inaczej by sie ze mna nie umawial i nie liczyl na kolejne spotkanie, chyba ze napisal to z grzecznosci. od tej imprezy cisza. pozegnanie bylo bardzo mile, przyjacielskie. Odczuwam, ze on widzi we mnie kobiete, a nie kumpele i przez to tracę grunt pod nogami, bo te spotkania przypominaja randki.