Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Więcej na wybory nie pójdę!

Więcej na wybory nie pójdę!

Polecane posty

Mam w dupie tą farsę pod nazwą demokracja i wybory! Ciekawe że Janusz Korwin-Mikke który miał duże poparcie w sondażach internetowych, głosowało na niego większość moich znajomych i ich znajomych, ja na niego głosowałem a tu ma tak niskie poparcie! Te wybory to farsa! Media i czwórka przy korycie (PO-PiS-SLD-PSL) manipulują głupimi ludźmi przy pomocy tych wszystkich sondaży przedwyborczych! Farsa a nie demokratyczne wybory! Sondaże przed wyborcze powinny być zakazane w trakcie trwania kampanii, media nie powinny sugerować ludziom na kogo głosować a ludzie powinni sami decydować a nie ulegać ogłupiającym medialnym sondażom!

Nie mówię że JKM miałby od razu wygrać, ale te 3% czy jak teraz podaje TVN 2.3% to są jaja! Oni nawet wyników wyborów nie znają tylko przedstawiają znowu jakieś głupie sondaże!

Gość pesssssss
ja tez glosowalam i moi znajomi ale to nic pewnego jeszcze, ejszcze nie policzyli glosow..

Gość facet to świniaaaaaaaaaaaaaaaa
Też w poprzednich wyborach głosowałam na Korwin-Mikkego. Moim zdaniem dobre jest jednak nawet 4 miejsce. Moze coś powoli zacznie się zmieniac.

Gość pesssssss
no dokładnie :o mozliwe ze sa calkiem ustawione a nam daje sie odczuc ochłapy "demokracji" dla swietego spokoju :o Za Mikke bylo bardzo duzo ludzi mlodych, na facebooku w sondazach wygrywał wiec co sie do kurwy stało? :o

Gość pesssssss
na innych sondażach mial 3 miejsce zaraz za kaczorem, a przed napieralskim a tu taki chops :o

właśnie,wiedziałam,że wybory będą ściemnione,ale oni grubo przesadzili,mogli podać bardziej realistyczne wyniki,z korzyścią dla nich samych,żeby nikt sie nie domyślił,co nabroili :O mikke przynajmniej 10 % powinien mieć.

Gość były UPRowiec
żałosne jest to, jak dajecie sie korwinowi nabierać... należałem kiedyś do UPR i mieliśmy przykaz głosowania na niego we wszystkich sondazach internetowych :O wielokrotnie z wykorzystaniem zmiennych IP sztucznie zawyżaliśmy wynik, wypisywaliśmy po forach internetowych, że wszyscy spośród znajomych na niego głosowali, że wiemy że ma dużo większe poparcie niż pokazują, byle tylko pokazać że JKM ma wyższe poparcie, niż w rzeczywistości. to bardzo skuteczny zabieg, który powoduje, że ludzie nie interesujący się polityką nagle dostrzegają kandydata, o którym wcześniej nie słyszeli, lub spodziewali się że ma marginalne poparcie :O już dawno porzuciłem ten cyrk, ale przestrzegam was przed zawierzaniem wysokim wynikom JKM w internecie jeden wielki bullshit :O

a ja napisze tak - znam wielu ludzi którzy np jeszcze przed wyborami mówili że zaglosuja na kandydata A a jak tylko dostali karty głosy oddali na kandydata B do czego przyznali sie juz po fakcie . zresztą te 3 % to i tak duzo jak na tego kandydata:):classic_cool: zobaczcie na glosy pawlaka

poza tym czy zauważyliście,jaki tusk był zdenerwowany? a skoro komór wygrywa to PO nie powinno sie tak dziwnie zachowywać

a ja napisze tak - znam wielu ludzi którzy np jeszcze przed wyborami mówili że zaglosuja na kandydata A a jak tylko dostali karty głosy oddali na kandydata B do czego przyznali sie juz po fakcie . zresztą te 3 % to i tak duzo jak na tego kandydata:):classic_cool: zobaczcie na glosy pawlaka

Gość no to wychodzi 450 tysięcy
osób... czyli ty i twoje koleżanki:)

Gość pesssssss
nie widzialam tego, serio? :o

"kiedyś do UPR i mieliśmy przykaz głosowania na niego we wszystkich sondazach internetowych" Kiedyś były jajca bo jeden sondaż został zdjęty za rzekome fałszowanie a wcześniej już został sfałszowany ;).

Gość gupeek
przecież Donek byl bardzo wyluzowany, o co Ci chodzi? to o Poncyliuszu można powiedzieć że się zdenerwował, no ale mu się nie dziwię - cały czas wmawiał Jarkowi, że sondaże kłamią i w rzeczywistości ma 99% poparcia, a tu się okazało, że ma, ale tylko w psychiatrykach, wśród normalnych ludzi 1/3 tego :D

Gość do były UPRowiec
no dobra, internet internetem, ale on miał naprawdę duże poparcie wśród młodych ludzi i te 3% wydają się mało wiarygodne

Gość pesssssss
nie uwierze w te 3 % mikke ni chuj :o

byl,byl widziałam :P może potem już nie,ale na początku na pewno inni tez byli dziwni,jedynie bronek zachowal pokerowątwarz,ale on tak zawsze

Gość gupeek
jak ktoś napisał - 3% to 450tys ludzi to przecież nie tak mało!

Polaczki znowu spisku sie doszukuja:O Ludzie zastanowcie sie kto by glosowal na Korwina Mikke! Kilka chetnych sie znalazlo co tu pisalo i jeszcze paru oszolomow a wy juz myslicie ze duzo osob:O W puste lby sie puknijcie bo J. Korwin- Mikke zawsze mial male poparcie co jest oczywiste

Chciałbym zauważyć że wiele partii stosuje spamowanie forum , choć główne partie są bardziej widoczne i się opluwają :O. Zaskakuje mnie fakt iż ludzie tak mało pamiętają przecież u nas zamiast zmieniać się ekipa zmieniają się nazwy.Świerzyzna to był LPR i Samoobrona.

Gość gupeek
ja myśle że właśnie przez to, jak wyglądała "świeżyzna" ludzie się jej boją :classic_cool: sam na korwina nie głosuję, mimo że w części kwestii się z nim zgadzam, lecz nie zgadzam się z nim w kwestiach które mają dla mnie znaczenie fundamentalne. zagłosowałem na Komora w jednym celu - by Donek przestał się migać od roboty zwalając wszystko na prezydenta. Mam nadzieję że wreszcie skończy pare rzeczy, co Kaczyński zablokował.

Gość guuupka
np co? traktat lizboński? :o

Gość DorotaMaKota23
in-vitro a co powiecie o tym ze ja z mezem staram sie 5 lat o dziecko, nie stac nas na leczenie prywatne, teraz zbieramy na in-vitro i jeszcze dluga droga przed nami, i co mamy zrobic???? nie miec dzieci?? kazda kobieta mnie zrozumie a co do adopcji, wiecie jakie sa procedury??? chore, jezelibysmy sie starali o adpocje to przynajmniej 3 lata przed nami, a jak kazda kobieta wie, miec swoje dziecko, bezcenne! Szansa dla wszystkich co maja problem z bezplodnoscia badz nieplodnoscia a do poczytania http://forum.gazeta.pl/forum/f,191,Nieplodnosc.html

Gość DorotaMaKota23
i mam 34 lata

Gość a co niby powioedzieć?
jedni nie mają dzieci, inni nie mają np. ręki albo ... mają raka. jedni mają pałące, inni ni emają dzieciom co do garnka włażyć...\ jeszcze mam ci "mówić"?

Gość DorotaMaKota23
sluchaj ale jakbys mogl sobie isc do lekarza i chirurg by ja przeszczepil to co nie poszedl byc, dlaczego blokowac taka mozliwosc ludziom, mozliwosc zycia w rodzinie skoro jest cos mozliwe to dlaczego tego zabraniac, prosze wytlumacz mi ja nie chce palacu, ja nie chce pieniedzy, sami ciezko odkladamy aby dostac taka szanse, szanse aby miec dziecko, jak Kaczor wygra i jej tutaj nie dostaniemy to niestety bedzie trzeba jechac zagranice, skoro w tym chorym kraju nam tego nie beda chcieli dac a jak sie nie ma co do gara wlozyc dziecku to sie idzie do pracy a nie wydaje na alkohol zreszta nie znasz problemu wiec nie bede dyskutowac, i widac ze nawet tego nie rozumiesz i nawet nie chcesz zrozumiec dobranoc dla Ciebie

jak teraz npaieralski nie wygra to wygra w następnych wyborach , jesli PO nie wprowadzi Irlandii

Gość peeetit
do anstepnych wyborów to zdążą rozkraśc całą Polske i zaakceptowac Traktat Lizboński 😭