Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Więcej na wybory nie pójdę!

Więcej na wybory nie pójdę!

Polecane posty

jedna chce dofinansowania do in vitro druga do aborcji:P Sprawiedliwosc byc musi, skoro jedna dzieci miec nie moze a chce by panstwo jej w tym pomoglo to i ta co wpadnie ma prawo liczyc na rozwiazanie tego problemu na rzecz panstwa:P To nierealna, w Polsce ani in vitro nie bedzie dofinansowane ani aborcja wiec glosowanie nic tu nie da:D

Gość do ewelina-ewa
tylko ze miedzy takimi dwoma kobietami to zasadnicza roznica jest - jedna chce dac swoja milosc nowej istocie, spelnic sie jako kobieta a druga jest nieodpowiedzialna, chce sie bawic ludzkim zyciem tylko dlatego ze uwaza siebie za najwazniejsza osobe na ziemi ciekawe jak wygladalaby konfrontacja takich kobiet?? (dla mnie jednej kobiety i morderczyni) dodam tylko, ze sama dzieci miec nie chce (i jakos przez ponad 30 lat udalo mi sie to BEZ aborcji!!), dziwie sie, ze kobiety fiksuja maksymalnie, bo dzieci miec nie moga i podporzadkowuja cale swoje zycie checi rozmnozenia, ale takie ich prawo - one chca tworzyc a nie niszczyc i dlatego moje poparcie dla nich, niekoniecznie dla in vitro (a co bedzie jak kobieta po in vitro dowie sie, ze dziecko (czy plod jak kto woli) jest chore i zechce usuwac ciaze w nieskonczonosc poki nie wychoduje idealnego dziecka?? - nie chce dawac takiej mozliwosci kobiecie, ktora kieruja hormony...)