Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość arminwwa

probowac ja zdobyc czy sobie odpuscic ?????

Polecane posty

Gość arminwwa

Moj problem polega na tym ze zalezy mi na jednej dziewczynie ktora chodzi do mnie do szkoly. Gdy sie poznalismy odrazu zaczelismy rozmawiac calymi dniami, i sie zakochalem ^^ gdy jej o tym powiedzialem odpowiedziala ze nie jest gotowa na zaden zwiazek poniewaz boi sie byc zraniona po poprzednim facecie ktorego kochala na zaboj i ze chce zebym byl jej dobrym kolegą. Od tego czasu minęło jakies 2 miesiace przez ktore rozmawiamy calymi dniami, spotykamy sie 2-3 razy w tygodniu, calujemy itd bez seksu. Ona wie ze mi na niej zalezy lecz ostatnio jak rozmawialismy o tym czemu nie jestesmy razem ona powiedziala ze zaluje ze nie moze wybierac do kogo cos czuje a do kogo nie i nie chce ze mna byc tylko z przyzwyczajenia lecz nie wyklucza tego ze kiedys bedziemy razem i cos do mnie poczuje. I teraz nie wiem czy probowac dalej czy kompletnie sobie odpuscic i sprobowac znalezsc inna tak samo ładna i zaje**sta z charakteru? podbijam bo nikt sie nie wypowiedzial wczesniej :( a to duzy problem dla mnie i sam go nie rozwiaze :/

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować