Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wwwwwwwwwwwwkjh

Wyniki z Państwowej Komisji Wyborczej____________ LIVE!!!

Polecane posty

Gość polowa nie poszlaaaa
jaha ze wetowął ale tylko te ktore mu pasowaly :classic_cool:

Ja nie mowie o tym, dlaczego nie byly odrzucane(wiadomo, ze jest koalicja SLD-PiS, przyklad tvp)...mowie jedynie o tym, ze moga byc odrzucane...

pzoa tym Komor wybrany = cenzura internetu :o

bardzo mocno sie zastanawiam czy dzisiaj nie dojdzie do 2 najwiekszego po katastrofie smolenskiej zamachu stanu, mam na mysli sfalszowanie wynikow wyborow:o

Fajna logika, czyli Polacy maja utrzymywac mala grupke, ktora pracuje w spolkach skarbu panstwa, ktore to spolki od ponad 20 lat(wolnej Polski) przynosza straty?? Jakis zart? Nie mamy juz socjalizmu, tylko kapitalizm. Jestesmy biednym spoleczenstwem i nie powinnismy robic takich chorych rzeczy. To tak samo, jak z sejmem...dlaczego PiS nie chce zmniejszenia liczby poslow? Dlaczego nie chce likwidacji senatu? To sa oszczednosci w wysokosci okolo 0,25 mld zl na rok...wydaje mi sie, ze to nie jest malo. Dlaczego PiS nie chce, zeby partie nie byly finansowane z budzetu panstwa? Obecny system finansowania doprowadzil do zakrojonej na szeroka skale korupcji, i to jest do zmiany od zaraz. PO przedstawialo jasne propozycje...po kiego w tym sejmie siedzi ponad 400 poslow? wystarczyloby mysle 150...ale PiS oczywisce nie, potrzebujemy pieniazkow Polakow, przeciez to takie bogate spoleczenstwo.

FF pieprzysz farmazony. Chcesz prywatyzacji wszystkiego co możliwe? Głosuj na Komorowskiego. Ciekawe co powiesz jak dojdzie do tego, ze sprywatyzuja każde szkolnictwo, nawet podstawówke i bedziesz się zastanawiał/a czy wysłać dziecko do szkoły żeby nauczyło się czytać czy wolisz zeby było nakarmione, a w końcu i tak Ci je odbiora, bo nie bedziesz sie wg władz dobrze opiekować nim. Dodatkowo, jak sprywatyzuja sluzbe zdrowia czy czlowiek zarabiajacy 1000 zl miesiecznie bedzie mial 100 zl na durna wizyte u lekarza pierwszego kontaktu, ktory zdiagnozuje mu grype? ;]

Gość Bronek idzie w góre
Dane z 71,02% obwodów: Komorowski: 40,13% Kaczyński: 37,42%

Gość GiGiFlow
Carrie właśnie tak jak napisałaś. _ff_Zainhalował parę mądrości w stylu "to był największy układ"albo"prezydentura to reprezentacja"i go to nie chce puścić. Słuchaj człowieku. Masz bardzo ograniczone spojrzenie na prezydenturę nie tylko od strony materii konstytucyjnej ale i filozoficznej. No cóż ja Cię z tego nie wyciągnę bo nie mam obowiązku wyręczania z tego twoich nauczycieli. Napisze zaś tak. Kto chce mieć prezydenta reprezentanta (który opracował okazjonalnie zresztą kilka interesujących strategii jak np wyjście z Nato)to sobie pójdzie i zagłosuje na B.K.(To będzie jak kupno tzw makaronu dla mało wymagających który jak za krótko gotujesz jest twardy a jak o pół minuty dłużej to masz papę). Jak ktoś chce czegoś więcej zagłosuje na J. Kaczyńskiego np konstruktywnego weta dla pomysłów z podwyższeniem podatków,zablokowaniem tzw dziwnych projektów jak ten firmowany przez platformę,o którym niedawno wspomniała gazeta prawna w temacie cba(gromadzenie wszelkich info o chorobach czy prefencjach seksualnych obywateli w rzekomej walce z korupcją). Tak się to przedstawia.

skad to masz? :o

😭

:(

Komorowski chce prywatyzowac szkolnictwo? Skad takie rewelacje i klamstwa? Nie mowie juz o prywatyzacji sluzby zdrowia, gdzie wygral proces(kolejny)... :D. Akurat co do prywatyzacji sluzby zdrowia, to wszyscy specjalisci z tej dziedziny, jednoznacznie mowia, ze to koniecznosc. Nie gadaj tez bzdur, bo jak widze nie masz pojecia, jak funkcjonuja prywatne szpitale...pacjent nie bedzie placil, o ile bedzie ubezpieczony(czyli bedzie tak, jak teraz...).

chyba ide coś zjeść :o

No i prosze, prawdziwa natura PiSowca...chlopak zamiast odpowiedziec merytorycznie, to mnie obraza...jakie to symptomatyczne :D. Zaczalem wypytywac o reformy PiSu, a w odpowiedzi uslyszalem obelgi. Haha ;). Jednak dobrze badania pokazuja, ze na PiS glosuja ludzie przewaznie z wyksztalceniem podstawowym i z terenow wiejskich :). Zero dyskusji, tylko inwektywy. Przykre.

PO chce sprywatyzować szkolnictwo. Zaczęło już od drugiego płatnego kierunku studiów, w planach mają wprowadzić płatne szkolnictwo wyższe w przeciągu 5 lat. Co za tym idzie, jak dokonają tego - potem nastąpi czas na szkolnictwo ponadgimnazjalne - coś na zasadzie, daj palec, a wezme całą reke. Radzę bardziej zorientować się co do programu owej partii. ;)

przerwa, błądzisz dziecko :o

Gość pies_gonczy
Zastanawia mnie tylko, dlaczego uprawnionych do glosowania bylo 30 505 068 (ponad 30mln osob), ale w oficjalnych wynikach uprawnionych jest 20878919 (ponad 20 mln osob). Roznica 10 mln daje niesamowite mozliwosci manipulacji !!! A moze tylu ludzi nagle wyjechalo z kraju i nie mozna ich namierzyc ? Ciekaw jestem, czy wartosc uprawnionych na stronie rzadowej bedzie ulegac zmianie ? Teoretycznie nie powinna - ale czas pokaze... http://www.gazetaprawna.pl/wiadomosci/artykuly/430032,wybory_w_liczbach.html http://prezydent2010.pkw.gov.pl/PZT/PL/WYN/W/index.htm

Rzadko kiedy realizuja program wyborczy ;) To tylko mydlenie oczu. CO do prywatyzacji sluzby zdrowia to chodzilo mi raczej o zwykle wizyty u lekarzy, nie mowiac juz o pobytach w szpitalach. Taka wizyta u lekarza 1 kontaktu kosztowałaby 50-100 zł jednorazowo, a przecież do owego lekarza chodzi sie nawet z grypa, nie mowiac już o roznych zapaleniach gardła, płuc etc. ;)

mogą se zmieniac zdanie jak skarpetki ale o to chodzi ze oni chca sie nachapać, a nie zeby w Polsce bylo lepiej..

proponuje przestac oglądac i sluchac tvnu i tvp i zaczac samemu w necie szukac informacji (np wolne media) i zobaczysz przerwa jak to działa:)

Przeciez prywatne beda tez mialy podpisane umowy z NFZ, bo jak inaczej wyobrazasz sobie funkcjonowanie tych szpitali? Posluchaj, poczytaj wybitnych specjalistow z tej branzy...ja im bardziej ufam, a nie niejakiemu ministrowi z PiSu, ktory byl zamieszany we wpisywanie niektorych lekow na liste refundowanych, nie mowie juz o jego przeszlosci(skrobankach, a dzisiaj wielki prawicowiec). Pokaz mi tez puntky z programu PO, gdzie jest mowa o prywatyzacji gimnazjow, szkol podstawowych, itd. Prosze cie bardzo. Platne studia(a nie prywatne), to naturalna kolej rzeczy...nie mamy pieniedzy na bezplatne(to bogate panstwa nie maja bezplatnych studiow!!)...taka jest smutna rzeczywistosc. Nie mowie juz o tym, jak to wszystko wyglada, bo sam bylem na panstwowych i to co sie tam dzieje(kadra z lat PRLu), to istny skansen(wlasnie z braku funduszy). P.S - Wiem, ze takich zapisow nie ma, ale chce zeby pani popierajaca Kaczynskiego sie wykazala...klamczucha czy nie :D?